Незнам уште нема резултати на подобрување,денес пак му ставав ампула па ќе видиме како ќе се однесува,наредните денови.Е ако и тоа не успее веќе незнам што да му правам.OVA LETO MI UMRE MORSKOTO PRASE ...RIP.. GO CUVAV DVE IPOL GODINI,SE RAZBOLE,NE POMOGNAA NI INEKCII NI ANTIBIOTIK...AUUU AMA ZALNO BESE :kesa:
A SEGA DOBRO TI E PRASENCETO?
Друже во Струмица имаше до пред извесно време во Аквариум морски прасиња околу десетина ама сега мислам дека се потрошени пак оди провери, и јас барав морско прасе ама во тоа време немаше и си зедов мало зајаче од таа продавницата што е спроти штабот на СДСМ после хотелот Илинден.:icon_biggДајте некаде дали можам да зеам морско прасе во Струмица.Се распрашав низ цел град немаше пред 2 недели.Некој да знае кај се продава Морско Прасе во Струмица?
Го однесе на ветеринар? ... абе пред 2 години негде брачеда ми имаше и исто така реагирало го однесла на ветеринар и во организмот пореметено било шо знам јас желудникот нешо и му дале антибиотик ... му помина за 2/3 дена.Јас чувам морско прасенце и болно е нешто,незнам што му е Уште од сабалје почна да цивка,но не она неговото секојдневно цивкање,туку поразлично,не сака ништо да јаде,цело време седи во ќошот од аквариумот,кога го галам цивка .. Како да му помогнам?