- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Абе,го знам Љој,од на мајка ми селото еЛетово имав гост од Германија и секако од Скопје до Струмица вожња со Струмица Експрес. Човекот уште расправа за доживувањето, 80% од автопатот го возат на лева страна а на магистралниот пат се поминува се живо и диво. Секако и кондуктерот кога разбра дека дечкото е Германец одма паднаа маабети за македонски зет во секој случај покрај рели возењето имавме и кондуктер шоу. Кој не се возел во животот со Љој или Панчо кондуктерот навистина незнае што е возење со автобус и тоа озбилно го мислам.
--- надополнето: Dec 10, 2011 9:54 PM ---
А оној што кликнал на транскоп Битола веројатно никогаш не се возел со друг превозник.
Моите искуства со битолски автобус се катастрофални, еднаш не прати полицијата на технички преглед, а вториот пат мислев дека секој момент минибусот ќе се распадне плус хигиена 0.
Жив е уште,и работи уште за Струмица Експрес?
Инаку,најзадоволен сум од Струмица Експрес,и од Руле Турс(пошто нели,Скопјанец сум )
Не,на тие две фирми автобусите најубави ми се,а незнам на која фирма беше,на Струмица експрес изгледа,имаат една млада кондуктерка