sankerce
прогресиФ
- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 3.072
- Поени од реакции
- 4.942
kaj decko mi bevme sami doma i pocnavme da se muvame i odednas se najdovme goli i samo se muvavme i mi go stvase prstot tamu ama ne veruvam deka me skina zatoa sto ne osetiv bolka i neli treba podlaboko da go stavi za da me skine neli himenot se naogja 7/8 cm dlaboko a plus toj i ne go go stavese prstot cel cisto malce a jas i ne osetiv bolka a neli za da te skine treba da osetis barem malce bolka i sega jas mu go drkav i si mislam deka ne si izbrisal a onaka si go triese penisot od mojata vagina i sega najvekje mi e strav da ne se izbrisal i dali imam sansi za bremenost? me grize sovesta.. dali ako ne si skinata moze spermata da si najde drug pat i da navleze i da ostanes bremena? i ovie denovi trebashe da mi dojde menstruacija a nemam ushte a neli koga treba da ti dojde menstruacija tie denovi se neplodni i plus toj penisot ne mi go stavi vnatre znaci nemavme seks samo onaka me grize sovesta da ne otisla nekoja kapka sperma vo mene.. ama ne sum skinata epten ako mozhe so tampon bidejki nosev tamponi ama tie se mali a imam citano deka so mal tampon nemozes da se skines.. i sega shto mislite dali imam sansi za bremenost? kako prvo uste ednas da napomenam
Да хименот кај јајниците е.
Да хименот кај јајниците е.