Геј парада во Скопје?

Статус
Затворена за нови мислења.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Нема да ми пречи ама да одам со нив на парада не би сакал. А поарно да не прават пошо ке се истакнат кои се (не дека мене ми смета ама на некој погоре очигледно му сметаат), а уствари и тие се луѓе имаат сите права и слободи во животот + демократија

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
8
Тоа што сум етнички, верски, расно и по прашањето на сексуалната ориентација либерален не значи дека би поддржал таква работа.
Одговорот е не.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.656
Поени од реакции
48.724
Би ја поддржал доколку на крај цела манифестација заврши со стрелање!!!!

Член од
6 април 2006
Мислења
87
Поени од реакции
0
СпаЈдеР напиша:
BABY DJ,што ти згрешиле педерите?...бтв,некро јас ги прифаќам нив(педерите) како нормални луѓе ама мислам,тоа најмалку би било поради една циркузантска парада....а тоа да ги натераат и другите да станат како нив сериозно го мислиш?:lud:
А бе да се нормални не би биле педери, а друга работа е што лично не ги поднесувам зошто некој од нив ми згрешил. Ако мислиш дека генерализирам така е, ама секој има право на свое мислење нели.

N

n/a

Гостин
NE!
Nema potreba od takvi sranja.Zasto?
Koja e celta na takvi `manifestacii` kaj sto nekoi bolni lugje setaat so gol g`z nadvor na ulica?Ne e li kontraproduktivno i za niv samite?Sto ke postignat?
Eve jas sum heteroseksualno orientiran pa ne setam so gol k.r po ulica u znak na baranje na nekoi `prava`.
A ako resat da pravat takov belaj...
ke projdat slicno vaka:
=

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.656
Поени од реакции
48.724
Абе темава е сумњива да не се најавува нешто??

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ја би подржал ако нека има повеќе педери тоа значи повеќе девојки за нас со пукаме у еден правец :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Aleksandar 1000 напиша:
Ја би подржал ако нека има повеќе педери тоа значи повеќе девојки за нас со пукаме у еден правец :)
како демек немаме доволно девојки??? :vozbud:

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Немам ништо против, ама има луѓе што не им се допаѓаат такви работи, па може да им направат нешто што се случува кога организираат паради по балканскиве градови (и не само по балканските)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Necrophilia напиша:
како демек немаме доволно девојки??? :vozbud:
Не знам кај читав дека во Јапонија(не сум сигурен дали беше Јапонија,ама како што се сеќавам)имало по една женска на 20 машки...и сега види ти дали имаат они доволно девојки...инаку во Македонија има доволно па и повеќе од доволно :je:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
BABY DJ напиша:
А бе да се нормални не би биле педери, а друга работа е што лично не ги поднесувам зошто некој од нив ми згрешил. Ако мислиш дека генерализирам така е, ама секој има право на свое мислење нели.
Некој од нив ти згрешил, па затоа сите се ѓубриња?
Зарем никој друг не ти згрешил во животот? Според твојава логика ти не би требало да имаш веќе пријатели/ки, партнери/ки.

Свашта ќе прочита човек:)

Нека има парада, мене не ми пречи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom