С
Сатори
Гостин
Не би ми пречела.
А бе да се нормални не би биле педери, а друга работа е што лично не ги поднесувам зошто некој од нив ми згрешил. Ако мислиш дека генерализирам така е, ама секој има право на свое мислење нели.СпаЈдеР напиша:BABY DJ,што ти згрешиле педерите?...бтв,некро јас ги прифаќам нив(педерите) како нормални луѓе ама мислам,тоа најмалку би било поради една циркузантска парада....а тоа да ги натераат и другите да станат како нив сериозно го мислиш?:lud:
како демек немаме доволно девојки???Aleksandar 1000 напиша:Ја би подржал ако нека има повеќе педери тоа значи повеќе девојки за нас со пукаме у еден правец
Не знам кај читав дека во Јапонија(не сум сигурен дали беше Јапонија,ама како што се сеќавам)имало по една женска на 20 машки...и сега види ти дали имаат они доволно девојки...инаку во Македонија има доволно па и повеќе од доволно :je:Necrophilia напиша:како демек немаме доволно девојки???
Некој од нив ти згрешил, па затоа сите се ѓубриња?BABY DJ напиша:А бе да се нормални не би биле педери, а друга работа е што лично не ги поднесувам зошто некој од нив ми згрешил. Ако мислиш дека генерализирам така е, ама секој има право на свое мислење нели.