Геј парада во Скопје?

Статус
Затворена за нови мислења.

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
11
Љубовта е љубов.

Зошто ли не учествував?
:) :)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
cyberlady, да не потенцираш нешто? :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Сајбер сака ама и не сака.
Туку што бидна, тресла се гора родија се миш или???

Член од
18 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Дали би поддржале геј парада во државава?

mozebi za edno dvaesetina godini :uvo: :nenene:

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Nema SANSI, kakva parada kakvi bakraci, nikako..:nenene:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Ја никад не сум го сватил правото значење на парада...тоа е да се соберат многу луѓе и да шетат низ градот?И ако е тоа тоа што го зборам,каква им е целта?....Не знам...мислам,мене геј-луѓето воопшто не ми пречат и мислам не ги дискриминирам,ама со правење на геј парада,самите тие се дискриминираат делејќи се од другите, правејќи своја посебна манифестација..:toe:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
nou vej ,nat in dis lajf :nenene:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
СпаЈдеР напиша:
Ја никад не сум го сватил правото значење на парада...тоа е да се соберат многу луѓе и да шетат низ градот?И ако е тоа тоа што го зборам,каква им е целта?....Не знам...мислам,мене геј-луѓето воопшто не ми пречат и мислам не ги дискриминирам,ама со правење на геј парада,самите тие се дискриминираат делејќи се од другите, правејќи своја посебна манифестација..:toe:

да станат и другите како нив, т.е. они тоа и јавно го кажуваат... парадата е за да ги прифатиме како нормални луге, но како што би рекол татко ми ако му дозволиш на некој да е рамен со тебе, автоматски тој сфака дека е подобар од тебе...

Член од
6 април 2006
Мислења
87
Поени од реакции
0
More neka napravat parada barem ke znaeme koi se, pa im se poebe sve po spisok posle, pederista gnsni.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
BABY DJ,што ти згрешиле педерите?...бтв,некро јас ги прифаќам нив(педерите) како нормални луѓе ама мислам,тоа најмалку би било поради една циркузантска парада....а тоа да ги натераат и другите да станат како нив сериозно го мислиш?:lud:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
A zasto da ne?.. I oni se luge.. Imaat pravo na zivot.. Pravo sami da resavaat za svojata sexualna opredelba.. I da uzivaat na svoj nacin..

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Немам ништо против хомосексуалците, али да парадирам...........:toe: не, не веруам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom