Генерален штрајк на СОНК

Z

ZeroStyle

Гостин
Епа куров ќе си го прашам јас утре дали ќе седам на контролна да тибам тоа професирката ретардирана :pop:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Не дека ги бранам сите професори...ама одредени за ти го заслужуваат тоа што бараат...
И пред се ставете се малку во улога да бидете дете на просветари...кога вашите родители ке немаат да ви дадат пари да излезете во град, ке немаат пари да ти го купат парчето облека што го сакате, кога ке ви даваат по 40-50 денари за во школо со кои ни бурек не можете да си купите...секој ден се расправаат со распрдени створења од деца, шмизли, татини и мамини мази..итн....
Да не беа они, пола од вас немаше да знаат да пишуваат и да пљукаат на фроумов за нив...дека нели они не учат азбука:smir:

П.С И мајка ми и татко ми се во просвета.Примерите горе што ги дадов не се однесуваат за мене дека моите поради факултет за физичка култура можат да работат и приватно...инаку ке беше....

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Denes karev imashe imashe nastava.
Site casovi traea po 30 min.
I utre ke si rabotime,samo neznam kolku ke traat chasovite.. <3

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
нашето школо не штрајкува, а никој не оди на настава:vozbud:

Член од
23 ноември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
3
Не дека ги бранам сите професори...ама одредени за ти го заслужуваат тоа што бараат...
И пред се ставете се малку во улога да бидете дете на просветари...кога вашите родители ке немаат да ви дадат пари да излезете во град, ке немаат пари да ти го купат парчето облека што го сакате, кога ке ви даваат по 40-50 денари за во школо со кои ни бурек не можете да си купите...секој ден се расправаат со распрдени створења од деца, шмизли, татини и мамини мази..итн....
Да не беа они, пола од вас немаше да знаат да пишуваат и да пљукаат на фроумов за нив...дека нели они не учат азбука:smir:

П.С И мајка ми и татко ми се во просвета.Примерите горе што ги дадов не се однесуваат за мене дека моите поради факултет за физичка култура можат да работат и приватно...инаку ке беше....
Точно е дека они не учат да пишуваме,ама што мислиш тие што се веќе професори/наставници се единствените кои имаат завршено факс...Како прво запрашај се колку невработени професори има во државава...
Како второ дали знаеш дека има родители кои неможат да им дадат ни 20 ден. на своите деца.
А за тоа што се расправаат со секакви деца,за тоа требало да мислат пред да се запишат на факс,оти тоа самите си го избрале:toe:

Јас не го подржувам штрајкот,не дека толку многу ми се учи,ама носталгија почна да ме фаќа дома:smir:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ајде доста ви беше одмарање. ОФИЦИЈАЛНО во среда на настава.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.601
Јас заборајв како изгледаше школоно,ни денес не учевме,а ни утре не ке учиме :pos:

Член од
17 јули 2007
Мислења
22
Поени од реакции
1
Во нашето училиште во Гевгелија учевме нормални часови по 45 минути ништо немаше скратено. Не знам како е кај вас.
А инаку професорие стварно се во право си го барааат своето. Бидејќи некои други државни установници земаат повеќе плата а и хранарина за месец. А и плус тоа наставнициве не им е лесна работа ако вие така си мислите.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Знаеш дека има луѓе со уште потешка работа и пониска плата од нив?
Дури има некои и без плата.

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Мене тато ми кажа, дека слушнал на вестите на ВИС дека Карев во Струмица ке уче утре.
Да и јас слушнав дека Никола Карев ќе учи на вис ќе имале скратени часови од 5 минути..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде доста ви беше одмарање. ОФИЦИЈАЛНО во среда на настава.
Чим е официјално, мора да има линк од некаде. Пастирај го, како што гледам на А1 нема ништо ново.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Кај мене само седеле во школо, сите професори дошле на работа, ама немало настава.Сега не знам дали да одам утре или не...

S

SSS-Stolica

Гостин
јас утре не одам што им е*ам матер за џабе ќе одам кога не запишуваат и да одам пак ќе ги обработувам саботите

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Стварно од каде информацијава дека од среда ќе почнеме со настава ?

п.с Школово го немам видено 10 дена , заборавив како изгледа...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom