Z
ZeroStyle
Гостин
Епа куров ќе си го прашам јас утре дали ќе седам на контролна да тибам тоа професирката ретардирана :pop:
Точно е дека они не учат да пишуваме,ама што мислиш тие што се веќе професори/наставници се единствените кои имаат завршено факс...Како прво запрашај се колку невработени професори има во државава...Не дека ги бранам сите професори...ама одредени за ти го заслужуваат тоа што бараат...
И пред се ставете се малку во улога да бидете дете на просветари...кога вашите родители ке немаат да ви дадат пари да излезете во град, ке немаат пари да ти го купат парчето облека што го сакате, кога ке ви даваат по 40-50 денари за во школо со кои ни бурек не можете да си купите...секој ден се расправаат со распрдени створења од деца, шмизли, татини и мамини мази..итн....
Да не беа они, пола од вас немаше да знаат да пишуваат и да пљукаат на фроумов за нив...дека нели они не учат азбука:smir:
П.С И мајка ми и татко ми се во просвета.Примерите горе што ги дадов не се однесуваат за мене дека моите поради факултет за физичка култура можат да работат и приватно...инаку ке беше....
Официјален линк има?Ајде доста ви беше одмарање. ОФИЦИЈАЛНО во среда на настава.
Да и јас слушнав дека Никола Карев ќе учи на вис ќе имале скратени часови од 5 минути..Мене тато ми кажа, дека слушнал на вестите на ВИС дека Карев во Струмица ке уче утре.
Чим е официјално, мора да има линк од некаде. Пастирај го, како што гледам на А1 нема ништо ново.Ајде доста ви беше одмарање. ОФИЦИЈАЛНО во среда на настава.