Генерален штрајк на СОНК

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Утре Георги Димитров учи. По мои претпоставки, со целосен план и програма. Денес бевме 4 души на час од клас и не не пуштија. Седевме и со секоја следна секунда не развеселуваа се повеќе , правејќи ни го престојот уште понезаборавен:vozbud:Да донесете проектни задачи, да одговарате бизнис и менаџмент, да учите ќе имате екстерно испитување на 10 фебруар, да платите за поштарите(обезбедување демек-шо праат пушат у сопчено а мене ме бркаат да пушам пред школо као граѓанин од 7ми ред).... Шит. Али им кажав оти не ги бива и оти за џабе штрајкуваат ако не се сите. И да, ќе се одработувале саботи, јеа рајт хаха можеби! Никого не запишуваат у дневик, све на пусул... Абе... :nesvest:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Тудеј у ЈБТ беше се лагано...имавме 3 часа (сами си отидовме после) и ни траеа по 25 минути... Ваљда и утре ќе биде слично....

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Нее :) Утре ке има настава 100%(така ни кажа класната) а ке имале состанок да се договорат дали ке бидат часовите по 20 мин или 45мин. :nesvest:
(зборам за "Георги Димитров"):salut:
Нас Класната ни рече дека незнае ништо, ми делува дека наредниве денови ќе бидат слични на денешниов...:helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
У " Ѓеорги Димитров " отидовме, часовите по 20 мин. беа ... Имавме 2 часа со класната, она ни рече дека несмее да ни каже дали да седиме или да си одиме, изборот е наш...Уствари меѓу редови ни кажа идете си :) За Џабе отидов ама ајде, ете колку да не ме копка што се дешавало...
Истото важи и за ЈБТ. Џабе отидовме сите. Утре не одиме, барем мојот клас.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Јас кога јадев компири оти ако ќе сте по 5 души у клас, вие се смеевте :)

Бај д веј, велат постигнале усмен договор, само чекале да се потпише.. Само шпекулација?

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Ја ќе идам утре на први колку да видат дека сум присутен...
Иначе џабе мучење...и ние и професорите...

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Уше утре изгледа нема да се учи и од среда тргнуваме треба некој договор да потпишат утре ќе го потпишат изгледа и у среда на школо..

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ај Бар утре да не сме у школо :) Праам тест хемија xaxa xD

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Епа нема да сме хеех и јас не сакам утре, да почниме затоа у среда..

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Абе не бидете мутави толку, незнам што прогнозирате цело време. Ќе идеме во школо, кога на вести ке кажат. АМАН!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Во Демир-Хисар имаше настава скратени беа часовите по 15 минути...Од мојот клас 15 души бевме и така си седевме на часовите.:helou:

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Абе не бидете мутави толку, незнам што прогнозирате цело време. Ќе идеме во школо, кога на вести ке кажат. АМАН!
Не прогнозирам само кажувам шо ми рече професор, а сега и на вести рекоа дека нема да се оди барем во Струмица додека трае штрајкот нема да се оди..

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Не прогнозирам само кажувам шо ми рече професор, а сега и на вести рекоа дека нема да се оди барем во Струмица додека трае штрајкот нема да се оди..
Мене тато ми кажа, дека слушнал на вестите на ВИС дека Карев во Струмица ке уче утре.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Кај нац во Орце отидовме(двајца без тројца) и класната ни кажа да бидеме човечни и да доагаме само ради порфесорките кои се со догвор на дело, а такви мене што ми предаваат се две професорки.И дебнес имавме два часа(без никакво скратување).Бевме три класа и ништо не праевме освемн што некој го болеа нозете од стоење дека бевме над 60 особи во училница.Ни рекоа дека тие што живерат далеку не мора да доагаат.Изборот бил наш.Запишуваа на лист за после коа ке се обработуваат часовите(ако се обработуваат) да не сме иделе.
Ја утре не идам.:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom