Гимна3јата ра3берах оти ќе тргнале од Среда на школо...јас не сум отишол до школо.. слушам дека у струмица ке се оди до крај со штрајкот така да ... Спиииииииипинг
Тоа беше пример. Поентата беше важна, не примерот .)Се согласувам со се што кажа, освен за филозофијата и за бизнисот. Не можеш така да збориш. Грешно е што учениците што ги бива за информатика, си даваат за право да ги класифицираат луѓето во ИНФОРМАТИЧАРИ и ОСТАЛИ БУДАЛИ. Тоа се гледа во твојот дел "Ако немаш попаметна работа , учи си филозофија".Да не заборавиме дека овде има луѓе кои можеш да ги навредиш со тоа. Не е дека ако си решил дека информатиката те влече, оние кои се на филозофија се неквалитетен кадар. Има доста поучни работи во филозофијата, кои можеби нема да ти донесат утре леб и материјално богатство, но духовно ќе те збогатат. Он топик: Во Георги мојата генерација ќе оди во школо денес и јас исто така. Ќе имаме и ние по 20 минути час, не се знае како што, ќе се вратам , па ќе споделам импресии .:smir:
Гимна3јата ра3берах оти ќе тргнале од Среда на школо...
абе а за утре кажаа нешо?! пошо ја денес не се појавив у школоУ " Ѓеорги Димитров " отидовме, часовите по 20 мин. беа ... Имавме 2 часа со класната, она ни рече дека несмее да ни каже дали да седиме или да си одиме, изборот е наш...Уствари меѓу редови ни кажа идете си За Џабе отидов ама ајде, ете колку да не ме копка што се дешавало...
Ништо, и утре ваљда иста прича ко денес...абе а за утре кажаа нешо?! пошо ја денес не се појавив у школо
да и штрајкот е подржан од европска унија нешто така спомнаа на твsea imase na vesti kazaa strajkot prodolzuva i utre
Да да, и рекоа дека ако продолжат притисоците, СОНК може да покрене пријава против владата, и тогаш ќе го крка Гујода и страјкот е подржан од европска унија нешто така спомнаа на тв
Ништо, и утре ваљда иста прича ко денес...