Гафови на "коментатори"

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Па дали е нормален Зоран Видевски.
Објаснува прееска за Дарио Срна,како во 2рата светска војна бил посвоен,пааа алоооооо зарем ти личи на 7-80 години дечкото.:)

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Калински: Ван Дер Варт потпиша за ПСВ и се врати во своето старо гнездо откако не доби шанса во МИЛАН.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Му падна камен од срцето на Билич, карпа, ма не каменолом му падна :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дали е свесен Зоран Видевски колку глупости изнакажа у рок од 45 мин.? Страшно...

А АрбеОЛа посебно ми кине живци!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Mногу јако беше кога рече Дарио Срна ги изгубил родителите во Втората Светска војна и како мал бил посвоен.. Значи кога бил посвоен како мал во 1945 година сега Срна би имал 80 години хахахаха

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Сигурно мислел за распад на Југославија....се испомеша нешто.

Него, најјако ми беше Панчев кога објаснуваше за тоа како он би постапил доколку би бил тренер, зошто нели он има играно напаѓач и не би знаел за дефанзивна тактика кога губи или му требаат поени. Во напад би ставил и четири пет напаѓачи, само да дојде до посакуваните поени.....зошто нели, он бил напаѓач, само напаѓал. :pos:

П.С. Калински сигурно го истепал после Чешка - Полска зошто 20 пати го кажа резултатот на Русија - Грција и тоа кој иде понатаму...а МТВ ја дава на реприза одма после првава утакмица. На крај почна и да му го гаси микрофонот мислам.:pos:

Член од
19 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
37
Панчев пред малце вика: Не знам кој поминува понатаму(откако соопштија дека Шведска дала гол), не ми идат математиките :pos:3+1=5

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Шо му значи зборот "доброчуден" на Панчев?

Член од
19 јануари 2012
Мислења
56
Поени од реакции
37
Панчев за Балцарети: " интересно би било кога би играл кај нас, со пунџа, би се биело шега на трибините, ние не сме навикнати на тоа.. "

пунџа :pos: Дарко стана и моден критичар

Kajgana Shop

На врв Bottom