Гафови на "коментатори"

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
На квалификационите трки во трчање 400 метри, коментаторот се запна да вели „400 метри мешано“ и еднаш рече „исплива“ наместо истрча.

Си мисли пливање коментира :ROFLMAO:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.649
Поени од реакции
1.252
Аман бе и ја сакав да го стаем ебаго.

Нема везе, важно се смеам цел ден откога го видов ова. Апсолутен крал :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.655
Поени од реакции
22.732
Коментаторот на СпортКлуб, после лошо изведен слободен удар на еден играч(не забележав кој е):
'Треба со закон да му се забрани да изведува слободни удари'.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.688
Поени од реакции
66.785
Ова од Спорт Клуб прееска, Дембу Бу ... падежов прди...

- i izgleda da je prestalo da pada kisha, zato shto vidimo Aleksa Fergusona pokraj aut linije...

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.485
Поени од реакции
5.581
Ова од Спорт Клуб прееска, Дембу Бу ... падежов прди...

- i izgleda da je prestalo da pada kisha, zato shto vidimo Aleksa Fergusona pokraj aut linije...
i evo Vidica na klupi, do nega su neki golobradi momci :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.688
Поени од реакции
66.785
i evo Vidica na klupi, do nega su neki golobradi momci :pos:
Имаше доста интересни и смешни работи, посебно кога Дин го призна голов, па зеде коментаторов да прави драми ...
Евра дава гол, он вика Валенсија, кој никад не иде на таа лева страна а лева нога му служи за потпирање, топката кај Ван Перси, се гледа дека ја води со лева нога, он вика Валенсија...
Аман бе, белец-темнокожец не разликуваш ...

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
На времето на МТВ кога даваа НБА да ме отепате ама не памтам кој коментатор беше рече : поени за Адебајор Стадемаер (наместо Амари Стадемаер) :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Пред 2-3 години на еден од Америчките турнири во тенис (незнам кај беше знам оти беше Мастерс) играше Давиденко. И во пауза меѓу гемови, го даваат во публика Енди Родик, во крупен кадар, и коментаторот на Канал 5, после 10тина секунди мислење вели: Ова е кондициониот тренер на Давиденко :pos::pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.688
Поени од реакции
66.785
многу се смешни овие коментаториве, посебно кога режисерот ке ги намести со некој лик во крупен кадар во публика...

по 10 секундно мислење, ваљда чека некој да му каже за кого се работи, ке додаде....
- Многу познати личности во публика...

:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom