ГРУПА Ф - Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Насловов е ретардиран. Пишале одлична вест со извичници, ебати професионализмот, не дека е не е добро за нас ама па и нашите кошаркари се луѓе, не дај Боже вакво нешто па што наслов ќе ставаат тогаш.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.376
Поени од реакции
5.469
Најдобриот кошаркар на Грузија, Заза Пачулија заработил повреда на десната нога и мора и ќе мора да паузира 1 месец !!!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Дознавме дека полицијата во Литванија испратила потерница по Македонскиот државјанин Војдан Стојановски, осомничен за најмногу украдени топки на европкото првенство во кошарка кое се одржува годинава во Литванија!! :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Абе и Заза нека игра и Леброн нека го земат пак ке го апнат, штом губат од Бугарија 10 разлика не се ништо посебно.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу битно е да имаме голема подршка.
Се радувам ако е вистина дека нови навивачи пристигнуваат и дека дел од сегашните ќе останат !

Ништо не се знае за понатаму , ако се погодат коцките...се можи да се случи до крај ! :)

Само да продолжиме во исто темпо , со грузиците сме тука некаде од досегашните средби - така да ако играме концентрирано во нападот и организирано одбрана - мислам дека не ни бегаат два нови бода од дуелот против нив !

Јас сум задоволен (впрочем сите ние сме) и од досегашниот настап , момците заслужуваат величествен пречек каков што досега немало во Македонија !

Мора да се почне да се изорганизираат навивачките групи да се рашири по социјалните мрежи да се направи еден убав настан на денот кога нашите ќе пристигнат во Македонија !
БЕЗ разлика како ќе се одвива понатаму првенството резултатски !

М

Мартин`

Гостин
Дали знаеш колку има тргнато?
Некој пиша вчера дека вишол 10-тина автобуси како се спремаат да тргаат со навивачки Македонски обележја, па се надевам дека сите се тргнати тие за Литванија и ако се 10 по 40~ да земеме тоа се 400 нови навивачи .. плус што ќе останат некои од предходната група ќе имаме 400-500~

M

Mario Gómez

Гостин
Некој пиша вчера дека вишол 10-тина автобуси како се спремаат да тргаат со навивачки Македонски обележја, па се надевам дека сите се тргнати тие за Литванија и ако се 10 по 40~ да земеме тоа се 400 нови навивачи .. плус што ќе останат некои од предходната група ќе имаме 400-500~
500 navivaci ke se izgubat vo siemens arenata. xd

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
500 е добра бројка. Сименс арена е околу 11.000 ми се чини али како и да е јас идам на натпреварот против Словенија. Најдов карти на црно за 17 евра! А сега да ги купиш се 50.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
5% ќе ја наполнат :D
Ама и толку да се, после домаќинот, сигурно нашите навивачи ќе бидат најмногубројни.
Ќе видиме во четврток колку заминале/останале ..

М

Мартин`

Гостин
Не е голема бројката ама не е ни воопшто мала, кој мислиш дека ќе донесе приближна бројка на таа освен Литванците коишто играат на домашен терен па стандардно имаат добра бројка ? 500 е одлична бројка за да се подигне атмосферата и да се даде подршка на репрезентативците.

Плус ако здравје стигнеме до 1/4 финале (а би требало) може ќе има и нешто организирано или ќе се упататат уште повеќе навивачи ..

M

marko 1996

Гостин
Јас сум за Франција,сега ги гледав 1 тројка за еден цел натпревар со се продолженија.:tapp:А знаејќи каква одбрана играме ние нема да можат така да си подигруваат,иако имаат физички силни играчи што забиваат едно друго што би било најголем проблем.Ама ако тргне шутот барем онолку колку со Грција црно им се пишува.
Другар нас повеќе ни одговара 3ки да пуцаат него да играат играта на Франција зашто шутот е релативна работа денес ти тргне утре не , они играат баш НБА игра, со куцања брз баскет , снажен. Одбрана ненормална добра , на секоја позиција имаат јаки играчи. На центарските ке не отворат , Антич ке се глупира со правење лични а нас тоа не ни одговара, центарска позиција замена сме најслаби :) Според мене Германија некако одговара , другово НИШТО :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Насловов е ретардиран. Пишале одлична вест со извичници, ебати професионализмот, не дека е не е добро за нас ама па и нашите кошаркари се луѓе, не дај Боже вакво нешто па што наслов ќе ставаат тогаш.
Види.....не сме ние дрим тимот на САД па да можеме сите да ги делкаме како сакаме. Ова сепак е добра вест. Играчот е само повреден и тоа ни одговара. Не е ниту болен од неизлечлива болест нити пак не дај боже починат. За месец дена ќе е како нов. Така да нас и те како ни одговара да имаат противниците повредени. Ова е шанса за историски пласман во 1/4 финале така да ако треба сите нека им се повредат. Нас ако ни се повредат да видиш како ќе се радуваат другите. Затоа без жалење. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom