Затоа што е мокна држава и прав повеке кејф .Би ве замолил да не го користите зборот калкулација,нема зошто повеќе да калкулираме против било кого кога веќе стигнавме до втора фаза во исклучително тешка група.
Затоа момциве наши секоја утакмица да ја играат ко да нема утре и цела Европа да се плаши од нас и во втората фаза.
Посебно сакам да ги испердашиме Русите не знам зошто...
Можеби затоа,но можеби и дека порано била и сеуште е кошаркарска велесила,па така меракот е на највисоко можно ниво.Затоа што е мокна држава и прав повеке кејф .
Ти ако мислиш дека треба да ги заборавиме браката Руси си го голема грешка ,колку што му се брака на србите толку ни се и нас само ние не знаеме да одиграме добро иако имаме 2 кеца во ракав со нив .Можеби затоа,но можеби и дека порано била и сеуште е кошаркарска велесила,па така меракот е на највисоко можно ниво.
А и да не заборавиме дека се “браќа“ со Србите![]()
Некако премногу ми стои како затишје, да не излезе како во Полска, кога по рекордниот број гледачи во првата рунда околу 500-600 на крај во втората рунда останавме со 50-тина. Штета ке биде ако испадне пак исто. Мора да има подршка, само треба некој да реагира најверојатно Агенција за млади и спорт.Голем поздрав до нашите навивачки херои во Литванија !
Искрено се надевам дека и во новиот град каде ќе се играат натпреварите од втората фаза ќе се соберат и дојдат наши навивачи !
Ако федерацијата сака да направи нешто многу убаво во овој момент, е тоа сега да изогранизира да однесе навивачки групи во Литванија !
Па да гледа цел свет - како тоа Македонија е следена секаде и да се слушаат нашите песни во секој пренос !
Не е на одмет и да се транспортира некако големото знаме !
Уф...колку МИ е УБАВО сите овие денови , посакувам Европсково првенство никогаш да не заврши !!!!!
Do sega ako nemat organizirano sea veke kasno e.10-tina avtobuzi da organiziraat, pa koj saka da ide sam si kupuva vleznica. sounds fair!
Најевтината влезница во 1/8 финале е 50 евра10-tina avtobuzi da organiziraat, pa koj saka da ide sam si kupuva vleznica. sounds fair!
На шала го пишав тоа со Србите,не мора до толку сериозно да ме сфаќаш одма,но сепак поголеми браќа се со Србите,пошо повеќе им лижат гз,тоа ти е факат факт.Ти ако мислиш дека треба да ги заборавиме браката Руси си го голема грешка ,колку што му се брака на србите толку ни се и нас само ние не знаеме да одиграме добро иако имаме 2 кеца во ракав со нив .
Без разлика за кој спрт станува збор на пример ако не се они ракометна зенмја а ние ги победиме има еуфорија бидејки станува збор за голема земја .Доколку ние на пример изгубиме од Црна Гора која е главна во ватерполото се гледа како на дебакал .
Дали знаеш колку има тргнато?Kontaktirav so Darko Sokolov navivaci ima trgnato za litvanija a i od tie sto se tamu vo pogolem del ke ostanat,atmosferata vo reprezentacija e na visoko nivo site ocekuvaat pobeda nad gruzija i bar edna pobeda so slovenija ili rusija...Spanija izgubi od turcija i oni ne se nepobedlivi, taka koj i da ni se padni vo cetvrtfinale nema respekt ideme na pobeda i medal![]()