ГРУПА Ф - Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Значи ако е реално дека Грузија и Финска ќе загубат се тогаш Македонија и со три порази е во 1/4 финале. Дури и да победат една пак би биле позади нас со бодови. Постои друга варијанта да победиме две екипи и да ни падне потежок противник! Значи се на се мислам дека сме сигурно во 1/4 финале.
Eпа не може и Грузија се да изгуби и ние 3 порази до крај ... Ако имаме ние 3 порази тогас грузијците не тепале.. ЛОГИКА ????

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Види.....не сме ние дрим тимот на САД па да можеме сите да ги делкаме како сакаме. Ова сепак е добра вест. Играчот е само повреден и тоа ни одговара. Не е ниту болен од неизлечлива болест нити пак не дај боже починат. За месец дена ќе е како нов. Така да нас и те како ни одговара да имаат противниците повредени. Ова е шанса за историски пласман во 1/4 финале така да ако треба сите нека им се повредат. Нас ако ни се повредат да видиш како ќе се радуваат другите. Затоа без жалење. :)
Разбирам што сакаш да кажеш и во право си ама однапред радости не чинат, и за Хрватите бевме однапред добиени ние па се слизнаа, тоа ми е главната поента :)

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Честитки за кошаркарите и едно големо благодарам за радостите што ни ги донесоја во оваа наша напатена земја и народ

За на олипијада да се квалификоваме кое место треба да бидеме на крај на европското ? 5 место или ?...Мубаетот мие које домаќин на олипијадата и како беше со тоа што делеја гратиси на за олипијада само на 3 репрезентации од светот или европа ?...
Потоа да прашам во случај на исти број на бодови пример со словенија што ќе решава межусебниот скор или кош разликата или поточно во случај на ист број на бодови на гејците словенија и ние што ќе решава за понатамошниот пласнам и влез во полуфинале е или пак во група ?...
На олимпијадата шампионот и вицешампионот дирекно се пласираат, а од 3 до 6 место играат квалификации за олимпијадата!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ае ТАВ нека организира сеа акција, летови до Вилнус за 99 евра, да се сефтоса новиот аеродром. :ROFLMAO:

и после кога ќе ги пречекаме една фешта да направат.

Само да не ни се паднат Турците у 1/4 финале и да ги тепаме, па да ни го затворат аеродромот. :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
„Не сакам воопшто момците да се заморуваат со размислувања за пласман помеѓу најдобрите селекции, наша работа е најпрво да ја совладаме Грузија а потоа и останатите два противника во групата во Вилнус“ - Marin Dokuzovski.
--- надополнето: Sep 6, 2011 12:15 PM ---
Докузовски е ѕвер ! Додека ние се замараме да ја тепаме Грузија и понатака да ги "пуштиме" наредните 2 утакмици за одмор на играчите, селекторот размислува само за победа !

M

Mario Gómez

Гостин
И несмее да каже, ама потајно се надева на медал.:rolleyes:o_O:LOL:

Лееј коа ќе ми текне изјавава се газам од смеење.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
На шала го пишав тоа со Србите,не мора до толку сериозно да ме сфаќаш одма,но сепак поголеми браќа се со Србите,пошо повеќе им лижат гз,тоа ти е факат факт.
Друго,што е голема земја,голема е,но убаво пишав и погоре кошаркарска велесила била и сеуште е,тоа треба да е мотив повеќе за нашите кошаркари да одиграат најдобро што можат против нив,исто како што одиграа против гејците,па шта буде нека буде,немам повеќе што да изгубиме,туку да добиеме повеќе.
и ти си заминат.
Ваму јас па т егледам во лице и одма ке сванам ти што мислиш ,барем ме насме ако не друго добро е да има таленти на форумот
п.с што повеке таленти толку повеке смешки .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
http://www.kurir.mk/sport/kosarka/41420-Vijesti-Makedoncite-ginat-za-svoite-navivaci-

Од весникот дополнуваат и дека покрај навивачите, од трибините на натпреварот Македонија-Грција, македонските кошаркарски репрезентативци ги бодреле и пет ракометарки од Подгорица.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
и ти си заминат.
Ваму јас па т егледам во лице и одма ке сванам ти што мислиш ,барем ме насме ако не друго добро е да има таленти на форумот
п.с што повеке таленти толку повеке смешки .
Ле-ле ! :tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
мавни се не се мисли ,можеби ке ти олесне .
Во ред сине,ако си ограничен во мозокот и не знаеш да сфатиш иронија и сарказам,не сум ти јас крив,затоа олабави ме.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Добра му е логиката на овој што сака да играме со Франција. Демек, ние имаме јака одбрана, а Србите слаба, па загубија, а ние ќе ги сопреме Паркер и Co. и ќе тепаме... :pos:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Финците во знак на благодарност што ги однесовме у втората фаза ќе пуштеле во серија нов модел на Нокиа - 7270 МК Едишн..... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom