Впечатоци од прославата на новата 2009 година

Статус
Затворена за нови мислења.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ништо посебно.
Ужасна музика која неможев ни да ја слушам, а камоли да играм.
Една другарка беше пијана и со неа седев скоро цело време.
Можеше да е многу подобро:toe:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
најлоша н.г до сега за мене :toe:
јбг.се надевам дека годината ќе ми биде многу подобра
Среќна нова на сите кајганџии:smir:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Убоо си беше. Си бев расположена, луѓето што ги сакам беа покрај мене и се ми беше совршено. Малку се натажив на крајот од вечерата ама пак беше ок...

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Possibly the night of my life. :vozbud:

Не оти играв, јас клабер на балканска музика баш не одговаре, а и ми се повраќаше цела вечер, еве немам јадено повеке од 35-36 часа (поточно од 2 часот, среда сабајлето), ама може да се каже дека супер си поминав. :back:

E

elence*$

Гостин
И тебе саааааааам сит кафаааанооо:vozbud:
Дап, в кафана си бев јас, во Амбасадор, со еден куп весели пијани љуѓе :)
Ко појдов на почеток, се разочарав, зш имаше една свадбарска атмосфера, само зетот и невестата фалеа, али после неколку чашки се најубо ми изгледаше :)
Од таму заминав до хикс фактор :)pos:) и таму најдов убаво друштво :pipi:
Се напивме, поигравме на „ожени мееее“ :pos2::kesa: и си ојдовме дома уморни и настинати... али вредеше, супер си поминав :pipi:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
прејако си поминав... иако некои личности од друштвото мое седеја како трупци...
јас се изнаиграв се изнаскокав... туп ци туп ци...:vozbud:
и после кога си дојдов дома кај 3-4 сатот ко ја рснав Чик ЧИк... аааа тогаш се виде играње хахаха... (многу секавања имам од оваа песна) зато ја сакам...
се на се прејакооооо:vozbud:... за другите гајле ми е:toe:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.976
Немам зборови едноставно најдобро....Со прекрасно друштво можеш да си поминеш прекрасно...:toe:

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
како и лани, дома со мојте, ништо посебно, а желбите од 31.12.2007 колку шо ме држе сеќавање не ми се испунија, а овие па ич нема да ми се испунат... од 2007 дефинитивно не сум посреќна, побогата па ич, сакана - ни тоа... ништо... секоја година само надоле иде... осекам 2009 најдизастерна ке биде... така да може да си пожелам повише сила и повише работа(занимации) за да ми мине брзо годината(и проблемите со неа шо идат)....

а на сите други т.е вас, ви посакувам се најубаво и ногу повише љубов у вас прво па и другите околу вас, а сето тоа поткрепите го со голема верба и сила пошо ви треба... поздрав

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Во последен момент се решив да излезам,и дефинитивно не погрешив,значи си поминав супер,и мило ми е што уште од прв ден почнав ова година да си ги исполнувам желбите што си ги имам на списокот за оваа година.....Лудило беше...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ако ја занемариме гужвата и тоа што за малку пред гардеробите ќе си честитавме БЕШЕ СУПЕР. Метју Дикеј ме нафура позитивно, да му ебам фацата топ музиче се запушти. Доста пијани и ретардирани сурати но друштвото ми беше топ. СЕПАК, добра журка

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Па до 12:30 беше супер,освен кога ме запукаа по нос(ауч...боли).
После некој не си ги контролираше своите постапки,па ме извади од такт..*шамар*
После другар си ја пресече ракате и веќе во еден бев во гратска болница,прв пат во животот бев шокирана толку многу што дури дткав,
коа се вративме ми беше ладно и ладно и ладно...прв пат во животот не бев организатор за нова година и сеа јас ќе мрчам и ќе кенчам :)
Ама...
Психички сум максимално исполнета,го добив она што го посакував,си ветив дека нема да се напнувам за непотребни работи и така ми почна се.
Супер ми е дефинитивно и покрај се што се деси можам да кажам дека ми е фантастичен почетоков на годинава.
Ќе видимне вечер како ќе биде,се надевам дека нема да глеам многу крв ко за промена:)

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Иако очекував тапа вечер излезе сосема спротивно со оглед на тоа дека на 31 решив и кај ке идам.
Значи, меѓу најубавите прослави до сега и фала богу надвор од Куманово.
Мало друштво ама пријатна атмосфера и фини луѓе,и Нова Година без шабанерија и остали ствари :) Играње,скокање,муабети,пантомима,асоцијации - прекрасно.:pipi:
И тек во 2 попладне се прибрав дома и имам спиено само 2 саати до сега:)

Убав пристап во Новата Година па и нека продолжи така.

единствен лош момент: ми се исклучи мобилниот и не го знаев пинот да го вклучам и баш во 00:05 па до 3,00.:jaj:

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Супер како никогаш до сега,ама јас знам за се е крива индустрија пива.:pos2:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Феноменално беше, иако фалеше малце новогодишна атмосфера како други години, ама сепак воглавно супер си поминав. Ај да ни е Среќна Новава. :)

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Од се се што се случи само музиката не ми ја погодија... Два дена шабанарија беее! Треба да си челик да го издржиш тоа :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom