Впечатоци од прославата на новата 2009 година

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
тОоОоОоОоОоОп! само шо си идам дома...се беше т`мн видо се со сите шо сакав да ги видам едно време бев бајгимита поднапиен имаше и лоши делови ама се у се перфектна нова година

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Со друштвото се собиравме кај мене .. и беше екстра.. Само несмеев да пијам многу зашто куќата можат да ми ја запалат :pos2:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ја бев камен ... и си трипав на саем ... али не знам дал мене у глава ми се вртеше или имаа проблем со озвучењето на Лука ?

Ениуан ?

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
супер беше, бевме кај еден другар дома, само лошо беше едно време шо немаше струја :tapp:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ejjjj, топовача си поминав. опаихаааааааааааааааа!!!
иначе испив 2 чашчиња ракија и 2-3 литри сок од портокал :pos: хипервитаминоза :pos:

Член од
18 декември 2008
Мислења
174
Поени од реакции
4
Класика,со друштво у стан кај другарка и нишо посебно.Едноставно овој ден за мене е обичен ден,пошто има мининум 20 дена во годината кога искачам и си поминувам многу подобро.Но сепак ОК беше вчера:wink:СРТЕЌНА НОВА ГОДИНА

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прекрасно си поминав. Бев тука во Крушево каде што сме сместени, онака лабаво, музиче, храна, руска, пилешка салата ти реков - ми рече. Бев опкружена со луѓе кои ги сакам...нема ништо поубаво од тоа. После тоа ме фати малце винцето иси легнав да спијам и така еве сега се уште се тегнеме се спремаме да пиеме кафенце.
Во секој случај убава вечер, помината со драги луѓе, во помирна атмосфера. Една од поубавите прослави на НГ.:back:

П

Паган-др

Гостин
Точкест братче те поддржувам со новогодишниот хејтеризам. Полошо неможев да поминам. Да знаев дека така ке биде ке седев дома ке спиев. Толку од мене.

Член од
29 март 2008
Мислења
186
Поени од реакции
4
Една од најубавите вечери во животот...Многу беше убавоо..немам зборови!:helou:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Нормално помината вечер и онака мразам многу славење за менување на една бројка во годината и не ја почитувам новогодишната вечер:). Така да си бев со друштво со луѓето што ги сакам и личноста што си ја сакам со музика и пиење.
Да немав здравствени проблеми цел ден вчера може подобро ќе беше али вака мораше за да не мешам апчиња и алкохол:)

Денес секој ден може да ни е Нова Година, нема потреба од претерување за оваа вечер :pipi:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Нова Год... пијано - хаотично пијано и убаво :back:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
ахххх *се прозева*
Убаво беше, ми се допадна. Ќе беше подобро да не испиев толку... ме боли сеа грло и гласов ми е снижен два-три тона, а да не зборам како сум омалаксан.

Ама ипак лудо беше, I'd do it all over again.:vozbud:

H

HITCH

Гостин
Одамна не сум си поминала вака убаво си бев со моите дома си одморивме си пуштивме музика филмчиња кој што сака си честитавме без петарди без мрзнење едноставно ЕКСТРА
п.с. по не знам кој пат СРЕЌНА НОВА 2009!!!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Дефинитивно најдобра нова година... топ провод, се беше супер

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..Супер, прекрасно, трезно, муабети, смеења, гледање телевизија, опкружена со две личности кои многу си ги сакам, фоткање, јадење, пиење..кажано све на све, со многу попрости зборови поминав Нормално и Прекрасно!! СРЕЌНА НОВА!!!!:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom