тОоОоОоОоОоОп! само шо си идам дома...се беше т`мн видо се со сите шо сакав да ги видам едно време бев бајгимита поднапиен имаше и лоши делови ама се у се перфектна нова година
Класика,со друштво у стан кај другарка и нишо посебно.Едноставно овој ден за мене е обичен ден,пошто има мининум 20 дена во годината кога искачам и си поминувам многу подобро.Но сепак ОК беше вчера:wink:СРТЕЌНА НОВА ГОДИНА
Прекрасно си поминав. Бев тука во Крушево каде што сме сместени, онака лабаво, музиче, храна, руска, пилешка салата ти реков - ми рече. Бев опкружена со луѓе кои ги сакам...нема ништо поубаво од тоа. После тоа ме фати малце винцето иси легнав да спијам и така еве сега се уште се тегнеме се спремаме да пиеме кафенце.
Во секој случај убава вечер, помината со драги луѓе, во помирна атмосфера. Една од поубавите прослави на НГ.:back:
Нормално помината вечер и онака мразам многу славење за менување на една бројка во годината и не ја почитувам новогодишната вечер. Така да си бев со друштво со луѓето што ги сакам и личноста што си ја сакам со музика и пиење.
Да немав здравствени проблеми цел ден вчера може подобро ќе беше али вака мораше за да не мешам апчиња и алкохол
Денес секој ден може да ни е Нова Година, нема потреба од претерување за оваа вечер
ахххх *се прозева*
Убаво беше, ми се допадна. Ќе беше подобро да не испиев толку... ме боли сеа грло и гласов ми е снижен два-три тона, а да не зборам како сум омалаксан.
Одамна не сум си поминала вака убаво си бев со моите дома си одморивме си пуштивме музика филмчиња кој што сака си честитавме без петарди без мрзнење едноставно ЕКСТРА
п.с. по не знам кој пат СРЕЌНА НОВА 2009!!!!!
..Супер, прекрасно, трезно, муабети, смеења, гледање телевизија, опкружена со две личности кои многу си ги сакам, фоткање, јадење, пиење..кажано све на све, со многу попрости зборови поминав Нормално и Прекрасно!! СРЕЌНА НОВА!!!!:back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.