Впечатоци од прославата на новата 2009 година

Статус
Затворена за нови мислења.

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
ме фатила некоја „амнестија“,ништо не се сеќавам.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
преубаво си поминав! мало друштво што секојдневно си искачаме, собрани во куќа. беше опуштено - имаше играње, пеење, пиење, па дури и одмарање:pos:
продолживме и втора вечер, а по се изгледа можна е и трета вечер хаха:pos2:
се` на се, една од поубавите нови години, ако не и најубавата:pipi:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Весело, многу весело! :vozbud:
Најадено, потпивнато, распеано, (за разиграно да не праиме муабет) со многу луѓенца што ги сакам. Немаше никакви посериозни инциденти и тоа ме радува.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Прв пат во живот се качив на стол да играм со другар ми (и двајцата сме трупови):)
му залепив дури 10 ден. на чело, и сеа ме боли грло од ладното вино :).
Е сеа, Подкале сепак е ресторант за свадби, и ова 99% ми личеше на такво нешто,ама нејсее...пројде и таа ноќ.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Преубаво си поминав, највеќе заради тоа што бев тотално опуштена, малку потфатена ( испив немам поим колку мартини и на крај со коњак го мешав аууу страшна комбинација) и со моето најомилено друштво на најрасположени луѓе, се изнаиграв на некои песни што првпат ги слушнав, ама во глобала ми беше прекрасно , посебно периодот од 4h на први до денес до 16h мммммммм уживанции...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.958
Поени од реакции
11.807
Феноменално! Уште една интересна ноќ со топ атмосфера, луѓе кои ги сакаш и џумбуси до бесвест...конечно си дојдов дома :icon_lol: догодина пак.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.518
Поени од реакции
8.244
супер беше... со FallenHypaspist и другарите си пиевме,се смеевме ко неарни... не им дадовме на станарите да спијат... :vozbud:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.033
Поени од реакции
12.728
Првата вечер беше :tapp: заради то шо дојдоа мнооогу непоканати луѓе,на кои местото сигурно не им беше во станот. Поголем дел беа пијани,ама то е то. Сношти си поминав многу убо,супер друштво бевме,супер музика,супер беше се. Само една мала работа за момент ми ја поквари таа вечер,ама после се си помина во најубав ред.
Краен заклучок : можеше и поубо, зато ум за друг пат да си имам :)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
ovaa nova godina mi bila najbolji od site do sea sto sum gi slavel so dobro drustvo,dobra muzika,dobri fufi i se na se top:)))

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Shmkerska nova godina, ubavo se cuvstvuvam bidejki jas toa go zasluzuvam :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Арно беше, арно. Ги надмина моите очекувања, иако беше релативно мирен провод, најтрезен досега (најтрезен, но не и трезен :) ), го поминав со луѓе што ги сакам (и некои што не ги сакам, додуша), ама се вратив со убави импресии и киднав на неколку дена од Скопјенцево.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
се случи то шо беше очекуваното...тепачка..оружје..беше нервозно...се смири ситуацијата си продолжија некој со веселба ама џабе ко ке се изнервираш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom