jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
ne se sekavam
И јас да дополнам нешто: во Динамик и вечерва имаше малце повеќе Турбо-Фолк од потребното ама сепак со алкохол не ми сметаше музикатаАуууу, феноменоменално сум си поминал. Во Динамик, супер беше, имаше доволно за пиење, таман гужва, супер друштво, иако ми недостигаа добар дел од најдобрите ми другари, ама со нив надополнив втората вечер, ги собрав на моја иницијатива денеска во кафанче, со скаричка, со винце, и на крај прошетки по празните булевари додека вееше снег. Уживанции. Дефинитивно најдобра Нова година.
Се согласувам со тебе и јас така си ја поминавКолку е убаво кога ќе ја дочекаш новата година трезен од алкохол, пијан од љубов :back:
Не зезај бе ... Не се начукаа сите од 1 чаша ... само 1~2ца ... хаха Бтв добар момент беше кога се запалија звучниците !!! хаха:pos2:...Прилично супер... И покрај еден тон алкохол испиен, јас бев трезна:nesvest:...Многу трезна!...И не беше фер, другите од една чаша се напраија лом...А јас трезна...Кој им дава бе да пијат?.....али ако , супер ми беше...