Впечатоци од прославата на новата 2009 година

Статус
Затворена за нови мислења.

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Ауууу, феноменоменално сум си поминал. Во Динамик, супер беше, имаше доволно за пиење, таман гужва, супер друштво, иако ми недостигаа добар дел од најдобрите ми другари, ама со нив надополнив втората вечер, ги собрав на моја иницијатива денеска во кафанче, со скаричка, со винце, и на крај прошетки по празните булевари додека вееше снег. Уживанции. Дефинитивно најдобра Нова година.

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Хммм 31 Декември..јеа јеа..
Необичен, топол, исполнет, ебиветер ден!
Се разбудив како и секое сабајле, во 7 мајку му, доза кафе, две крукчиња со кучињата да не ми кењаат по кола и после 7 саати на автопат!
Конечно плажа, ветар, мирис на вода, една баба се сончаше, кученцата рипкаа низ брановите, јас се напраив лом во црниот песок! Другите одмараа на карпите и го вдишуваа животот!
Хотелче мало, пристојно!
Пак во кола и до врвот на ридот! Замок, а јас принцеза! Луксуз, студ и топлина во исто време! Морници и блаженство! Радост! Зебра на патот и две три срни!
ГЛАД! Заборавив да јадам цел ден да си ибам векот! Ресторанче, топло, интимно...тревки и стинки чис...
Кревет! Подочњаци, истоштеност, бледило, среќа и полн џеб спомени!
22.00 пупунец! По 2 саати чукнал полноќ! Јебига имав прекрасен ден, ми се спиеше! Заспав, не ме разбудиле!
Среќна Нова..ами нека е!:salut:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Многу јако филмче имаше кај 1 сато, не се секавам на која тв беше со Ал Пачино...:)

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Очекував многу лошо да си пројдам оваа Нова година, но се покажа токму спротивното. Супер беше!:vozbud:

Член од
2 јануари 2009
Мислења
54
Поени од реакции
1
niso posebno vo kafic so drustvoto.ocekuvav mnogu podobro da si pomineme ali jbg

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ауууу, феноменоменално сум си поминал. Во Динамик, супер беше, имаше доволно за пиење, таман гужва, супер друштво, иако ми недостигаа добар дел од најдобрите ми другари, ама со нив надополнив втората вечер, ги собрав на моја иницијатива денеска во кафанче, со скаричка, со винце, и на крај прошетки по празните булевари додека вееше снег. Уживанции. Дефинитивно најдобра Нова година.
И јас да дополнам нешто: во Динамик и вечерва имаше малце повеќе Турбо-Фолк од потребното ама сепак со алкохол не ми сметаше музиката :)
И оценка за оваа нова година: најдобар дочек кој сум го имал до сега!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Љево десно,
уууууууууууууууууууу
горе доле,
опет старе ране боле...

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
Многу гејшовски ја дочекав 2009:)
Свеќи
Шампањ и
Радетски:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Колку е убаво кога ќе ја дочекаш новата година трезен од алкохол, пијан од љубов :back:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Прилично супер... И покрај еден тон алкохол испиен, јас бев трезна:nesvest:...Многу трезна!...И не беше фер, другите од една чаша се напраија лом...А јас трезна...Кој им дава бе да пијат?...:)..али ако , супер ми беше...:)

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ретки се моментите кои можат да се споредат со она што јас го поминав...оддамна не сум осетил такво нешто.. ми недостигаше една таква блискост..беше онака опуштено, со луѓето кои најмногу ми значат во животот, со стара македонска музија,црвено вино и добро јадење, разговори кои ти ја откриваат смислата на животот...искрени честитки и видлива радост...Се надевам дека ќе ме држи ова некое време...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
одлично како и секоја година и пошто либето не ми беше тука пиев и пиев до фајронт и ако имаше некој повеќе што испи од мене зборам за таму кај што бев нека се јави :vozbud:

DDvl

Иден Психијатар
Член од
13 април 2008
Мислења
166
Поени од реакции
2
...Прилично супер... И покрај еден тон алкохол испиен, јас бев трезна:nesvest:...Многу трезна!...И не беше фер, другите од една чаша се напраија лом...А јас трезна...Кој им дава бе да пијат?...:)..али ако , супер ми беше...:)
Не зезај бе ... Не се начукаа сите од 1 чаша ... само 1~2ца ... хаха Бтв добар момент беше кога се запалија звучниците !!! хаха:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom