Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Абе топ беше не викам не, само шо никој не запознав и мислам дека следната треба да биде у некој посмирен кафич за да може да се упознаеме, па после заедно да земеме пиењето:)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Првите фото вести од собиранката:

Доста ви се! Колку сеир имам фатено на останатите слики....мх мх мх :vozbud:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Епа мое видување на настаните:
Дајмонд - да речеме дека интересно почна,се запознав со 6/7 нови членови,сите ми изгледаа супер на прв поглед,после музиката се сврте на срање,тешка србија и си отидов колку можев порано.
Место - од врата слушнав дека има рнб и рап некој,не ни се осмелив да влезам(пошто нели не ја бива музиката),луѓето што влегоа-излегоа многу брзо со зборовите-тапа е внатре!!!!
Во глобала-ништо посебно,биле и подобри собиранки!

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Да, да убави сличиња ја пред малце се вратив од збиднувањата.Во Дајмонд беше 5-ка, додека у Место беше онака лабаво без атмосфера за глупирање како што беше у Дајмонд каде бајаги чаши и флаши се испокршија :helou:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
У Дајмонд одлично беше, на почеток нешо техно/хаус музиче или тако звано хитчиња од радио, расположени луѓе, на крај за растерување со српско, и после со Алек пешадија до Место а пред Место јадевме у Шехерезада, па влеговме у Место и тоа R'n'B и Рап музиката не уби, не закла, never again in that place. :)

P

Princ

Гостин
Иако ова беше мое прво присуство на собиранка, мислам дека беше супер. Музиката во дајмонд не беше до толку лоша, башка цеца + мерлин ти пеат за широки народни маси.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
TpH_Bo_OkO напиша:
Првите фото вести од собиранката:
Доста ви се! Колку сеир имам фатено на останатите слики....мх мх мх :vozbud:
си се заебал! првите се од мене во темава! Немој ти со мене бе :zlo:

[admin]Мислењата од таа тема се префрлени во оваа - Acid[/admin]

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.220
Поени од реакции
34.499
Во Дајмонд беше топ! Доста нови членови дојдоа и запознав, на мое оргромно задоволство. Како по обичај, во 21 имаше 5-6 души, па после 21:30 нагло почна да се полни локалот. Пријатна атмосфера со комерцијално денс музиче, кое диџејот на сврте на хип-хоп, па ретро и на крај српско. Одлично беше! Ем џускање, ем муабетче, ем по некоја искршена флаша :) На крај не можеше човек да се размине од гужва.

Го затворивме Дајмонд во 01:00, па продолживме во Место на R'N'B. Штета што на Бушав не му се допадна (он е закоравен технаџија), но атмосферата и таму беше одлична. Бидна и нов Кајгана пар :) (а можда и два-три :pos:).

Еве, сега во 4:10 конечно се вратив дома и си ја токмам перницата за гушкање. Се на се одлична собиранка со најверојатно досега најголем број на присутни.

Спајдер, колку пива испи? :pos:

PS:
Ве замолувам, СИТЕ СЛИКИ ОД СОБИРАНКАТА ПРАТЕТЕ МИ ГИ НА marjan@kajgana.com за да ги објавам во галеријата (и да се избришат оние членови кои сакаат да останат анонимни :wink:)

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Acid напиша:
PS:
Ве замолувам, СИТЕ СЛИКИ ОД СОБИРАНКАТА ПРАТЕТЕ МИ ГИ НА marjan@kajgana.com за да ги објавам во галеријата (и да се избришат оние членови кои сакаат да останат анонимни :wink:)
A може некако и мене да ми ги дадеш сите слики? али не дел туку во буквален смисол сите
Ако некој има некоја слика шо не сака да му ја даде на Acid нека ми ја прати на virus_075651@yahoo.com

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.220
Поени од реакции
34.499
ViRuS напиша:
A може некако и мене да ми ги дадеш сите слики? али не дел туку во буквален смисол сите
Не, ќе може да си ги снимиш кога ќе бидат објавени во галеријата.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Acid напиша:
Го затворивме Дајмонд во 01:00, па продолживме во Место на R'N'B. Штета што на Бушав не му се допадна (он е закоравен технаџија), но атмосферата и таму беше одлична. Бидна и нов Кајгана пар :) (а можда и два-три :pos:).
Абе види,ај што пушташе техно,хаус музика 3 саати,да речеме беше добро,ама во тие 3 саати пушти се на се 10 песни,па рачунај колку пати била една песна на рипит!:nenene:
А за другите стилови,не праиме муабет за вкусови:smir:

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Еве и ја стигнав дома,бев во Дајмонд,па во Место(каде сто немасе место да мрднес :) ), па nа водно (заедно со скорпио_20 и контејнер(сапун))
со да кажам,едноставно мило ми беше со се запознав со некои членови,
и што се здружив со горенаведените:)
расположението бесе екстра кај сите, а ДАЈМОНД се напуни пари од пиво-90 ден :):cug:
да се организираат повеќе вакви собиранки!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom