Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ах, собиранка, фајн`ли.mazoretka:

Рачунајте ме и мене, иако Шефот веќе ме вброи. :pos:

И нормално... Текила Герила! oro:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Текила? 3 за 100 или 6 за 200? Али ако земеш 6 за 200 немаат рачун. :pos: :pos: :pos:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Се разбира дека ќе спијам.Зошто да не спијам побогу?

(отсекогаш сакав да ставам побогу на крај на прашање. Звучи толку официјално :pos:)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.463
Шансите да дојдам се многу големи:vozbud:

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
ПРЕМНОГУ САКАМ ДА ДОЈДААААААААМММММММММММ!!!!!!!!!!!

финтата е тоа шо тешко да најдам друштво....:cry:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Самара земи една тетка/чичко и друштвото е пополнето :pos:
Шала на страна,не сум од Скопје,а минатиот пат ми падна чудно како татко ми толку лесно ми дозволи да дојдам,сепак со личност(тетка ми) која "ме пазеше" дозволувајќи да пијам пиво(татко ми да беше таму повеќе од една чаша не идеше) ама ватевр...не знам што ќе биде,утре во 10-11 имам испит за Јахја Кемал и не знам кога ги дават резултатите,ама ај ако положам ќе го набуцкам татко ми да ме пушти на собиранкава ко награда...ама шо ако не положам?

Епа кампањското учење не ми требаше годинава,ама сепак ќе го дадам максимумот,како и во испитот,така и во доаѓањето на собиранкава...Мислам дека една половина од кајганџиите кои дојдоа на минатата собиранка ме знаете,но ете сега ќе се запознаам со некои кајганџии и на моја возраст(Била Бонг,Штеф...Прити_Грл идеш ти?) а и кајганџии кои не успеале да дојдат на минатата собиранка. За некој ден ќе правам апдејт на постов со резултатите од испитот па ако имам среќа ваљда ќе бидам на собиранката

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ja da si prasam faka.. Primate malecki ko mene? :kesa:

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Абе за пуштање ќе ме пуштат...ама со кој да дојдам е прашањето? =(

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Со автобус. Или со воз. :)

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Обавезно доаѓам на Собиранкава, а кој нема да дојде сигурно длабоко ќе зажали :helou:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.057
Samara напиша:
Абе за пуштање ќе ме пуштат...ама со кој да дојдам е прашањето? =(
Со Милче-Глуфче, добредојдени сте, башка со кого ќе праиме ЕМО, ХЦ, ХМ, СКА дружина???

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Volkswagen напиша:
Ууууу најс...ај ќе ме видете изглеа...таман на 1-ви иам испит...на 2-ри сум слободен...само...леле ако биди навечер ...нема каде да спијам :(

EDIT:абе само во СК праеете собиранки за цела МКД...дајте накај БТ :) (еве еднаш ОХ сеа до БТ). Нешто напраивме муабет со Димитар, така што АКО сте заинтересирани за денска средба...значи кај 12-1 за потоа другите да можат да си одат во своите градови...

Aj Читајте во EDIT :):helou:

Член од
13 март 2006
Мислења
24
Поени од реакции
0
ja bi dosol, ali ne znam nikoj i nikoj ne me znae mene

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Wise Guy напиша:
ja bi dosol, ali ne znam nikoj i nikoj ne me znae mene
Ај без вакви постови?
Ако сакаш дојди (а и сите други кои се со овој мубает), па ќе се запознаеш како што сме се запознале сите кога сме пошле прв пат.:toe:

EDIT:абе само во СК праеете собиранки за цела МКД...дајте накај БТ :) (еве еднаш ОХ сеа до БТ). Нешто напраивме муабет со Димитар, така што АКО сте заинтересирани за денска средба...значи кај 12-1 за потоа другите да можат да си одат во своите градови...
Темава е веќе дадена за собиранка во Скопје, па немојте да мешате поими. Ако сте договарале, отворете тема после оваа собиранка.

И така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom