Србија, Црна Гора, Бугарија, Грција, Албанија, Турција, Австрија, Италија, Монако, Франција (југ), Шпанија, Германија, Унгарија, Чешка, Словачка, Полска, Египет и Америка (државите: Њујорк, Филаделфија, Њу Џерси, Конектикат, DC...следен пат повеќе)
Бугарија, Србија, Албанија, Црна Гора, Романија, Хрватска, Турција, Чешка, Италија (сосе Сан Марино и Ватикан ), Шпанија, Франција (сосе Монако ), Австрија, Луксембург, Германија.
Од поголемиве Германија скоро цела ја имам прошпартано ми фали уште северот (со Хамбург и Шверин можеби нареден месец ќе ја комплетирам), Италија скоро цела (ама најважното ми фали - Фиренца, Милано и Сицилија... working on it...), од Шпанија само Каталонија (би сакал искрено и Андалузија некогаш да ја прошетам ама сега за сега не е во план), од Франција Париз и југот со Азурен Брег и немам некоја изразита желба нешто плус да шетам таму (ама во Ница би се враќал секое лето, прекрасно е).
Турција 7 години по ред правев одмор ама не сум бил Кападокија и подлабоко кон Сирија а би сакал, Хрватска скоро цела, Чешка само Прага и Брно, Романија Букурешт и околу Синаја, Дракула бла-бла, Австрија само Виена и најважното ЦЕЛ Луксембург!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.