Во кои држави сте патувале?

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Турција,Франција,Ерменија,Естонија,Грција,Хрватска,Србија,Бугарија и Чешка.

L&M

Член од
19 јули 2011
Мислења
130
Поени од реакции
15
Италија, Украина, Србија, Хрватска, Словенија, Бугарија, Грција, Унгарија, Турција, Австрија, Црна Гора....вајда толку се :)

Член од
28 мај 2011
Мислења
34
Поени од реакции
1
Turcija, Bugarija, Grcija, Makedonija, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Madarska, Rusija, Belarus, Slovacka, Polska, Ceska, Austrija, Germanija, Holandija, Rumunija

I

Ivanovska

Гостин
Хрватска
Словенија
Црна Гора
Русија
Србија
Босна и Херцеговина
Бугарија
Албанија
Италија
Турција
Германија
Шпанија

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Црна Гора,Грција,Унгарија,Австрија,Германија,Франција,Шпанија,Монако,Италија,Србија.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.878
грција, србија, косово, црна гора, хрватска, турција, франција, англија, швајцарија, австрија и унгарија

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Во Бугарија,Албанија и Грција.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Хрватска​
Словенија​
Црна Гора​
Србија​
Босна и Херцеговина​
Бугарија​
Албанија​
Италија​
Турција​
Германија​
Шпанија​
Zgrcija​

Amerika i Kina​

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
wiiii :) Ne sum bila na nogu mesta.

Tenerife i Barcelona (Toa valjda pagja pod Shpanija)
Egipet
Grcija
Makedonija
Danska
Germanija
Srbija
Austrija
Avstralija

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Србија, Црна Гора, Бугарија, Грција, Албанија, Турција, Австрија, Италија, Монако, Франција (југ), Шпанија, Германија, Унгарија, Чешка, Словачка, Полска, Египет и Америка (државите: Њујорк, Филаделфија, Њу Џерси, Конектикат, DC...следен пат повеќе)

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Србија, Српска Република, Хрватска, Словенија, Италија, Босна, Бугарија, Грција ...

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Србија,Грција,Црна гора,Хрватска,Чешка,Унгарија,Австрија.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Бугарија, Србија, Албанија, Црна Гора, Романија, Хрватска, Турција, Чешка, Италија (сосе Сан Марино и Ватикан :P), Шпанија, Франција (сосе Монако (y)), Австрија, Луксембург, Германија.

Од поголемиве Германија скоро цела ја имам прошпартано ми фали уште северот (со Хамбург и Шверин можеби нареден месец ќе ја комплетирам), Италија скоро цела (ама најважното ми фали - Фиренца, Милано и Сицилија... working on it...), од Шпанија само Каталонија (би сакал искрено и Андалузија некогаш да ја прошетам ама сега за сега не е во план), од Франција Париз и југот со Азурен Брег и немам некоја изразита желба нешто плус да шетам таму (ама во Ница би се враќал секое лето, прекрасно е).

Турција 7 години по ред правев одмор :icon_mrgr: ама не сум бил Кападокија и подлабоко кон Сирија а би сакал, Хрватска скоро цела, Чешка само Прага и Брно, Романија Букурешт и околу Синаја, Дракула бла-бла, Австрија само Виена и најважното ЦЕЛ Луксембург! :P

Kajgana Shop

На врв Bottom