Во кои држави сте патувале?

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Србија,Хрватска,Албанија,Чешка

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Не знам дали имам одговорено во темава :confused:

Србија, Црна Гора, Бугарија, Грција, Хрватска, Чешка, Австрија и Унгарија.

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
цел балкан , чешка , англија , германија , австрија , САД , годинава шпанија и не се враќам 3 години ! :)

Член од
20 јуни 2011
Мислења
192
Поени од реакции
13
АВСТРИЈА,ГРЦИЈА,БУГАРИЈА,СРБИЈА ,ХРВАТСКА,СЛОВЕНИЈА,ТУРЦИЈА,АЛБАНИЈА И БОСНА..

S

Sasha

Гостин
Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bugarija, Slovenija,najdaleku sum bila Tajland i okolu Tajland :)

Член од
14 мај 2009
Мислења
1.581
Поени од реакции
1.853
Србија, Бугарија, Поранешна Османлиска Република Гејлада, Турција, Хрватска, Словенија, Црна Гора, Италија, Франција, Германија, Австрија, Шпанија, Монако, Андора, Таиланд, Сингапур, Индонезија....
и Охрид да! Ама во Република Вевчани не сум бил.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Албанија,Бугарија,Србија,Црна Гора,БиХ,Хрватска,Унгарија,Австрија и летово за прв пат Грција

С

Спенсер

Гостин
Србија,албанија,бугарија,грција,косово,хрватска,словеенија, италија... :) летово може и до турција да се појде..

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Албанија,Црна Гора,Хрватска и то.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Србија, Бугарија, Хрватска, Словенија, Унгарија, Словачка, Чешка, Австрија, Италија, Монако, Франција.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
8
Поени од реакции
5
Грција,Турција,Бугарија,Србија,Хрватска,Косово,Црна Гора,Словенија,Словачка,Чешка,Италија,Германија,Сад - јас сум професионален фотограф и можам да кажам дека САД неможе да се спореди со Европа,има одлични природни богатства кој се одлични за фотографи,но таа култура што ја има Европа они ја немаат.На список ми се Бермуда и Бахама,ке видам што ке кажат тие локации

Kajgana Shop

На врв Bottom