Значи онаа мала група која има страв согласно психолошките испитувања,истиот се должи на едноставен комплекс,кај женските леле пуштоив стомале,градите ми се мали(бев со таква ЦЕЛ ЖИВОТ ми се смени) бла бла.а кај машките најчесто сами наоѓаат свои недостатоци,де носот му бил крив па 18.5 cm пенис со солиден обем нема да задоволи женска леле што ќе правам си велам тогаш 20цм мислев е стандард(второво мене ми се случи се додека партнерката не ми кажа дека и е убаво,и коитусот и оралката а посебно тоа дека почесто била со 15 ки до 17 ји по калибар,па какво олеснување за мене беше тоа дури имав и уште појака ерекција,ама се омажи ,значи воглавно тука се крие психолошката природа на безвезални концепти,ама ај бев тогаш 17 години..го надминав ама поентата ми е џабе се тие комплекси,јас не сум ништо подобар со 18.5 од маж и со 16ка кога он си ја зема за жена на крајот,али ипак за 17 години брзо го надминав тој проблем.
двајца мои пријатели имаа поинаков пристап од мојот и им купуваа комтрацептиви на дрољите (машала другар ми вртеше три женски кои ги запозна пред недела дена-ѕвер али мене не ми беше тоа филм ја со комшивките со кои растев и одевме на училиште си го имав па не се замарав по 17-19 годишнои а другарките мои (две генерација една е помала од мене,има и уште една која ја почитувам многу женска на мој другар) и ден денес не знаат дека члат пат користам ТХЦ.
И де жити се кажете ми за страв при прв секс кога едноставно
си во тесно и немаш избор,тоа беше мојот прв секс на 13 години и беше во шупа,пушевме цигари криејќи се и почнав ја да правам муабет за левински и клинтон и велам зошто да не ма нека уживаат имали нешто лошо,и она ми одговори со убедувачки тон "Да бее на пример јас и ти" надвладеа 30 секунди тишина и она ја затвори вратата на шупата од внатре и велам ако поминат баби дедовци рече не гледаат панекако неволно во себе си реков ОК на крај краеви мораше да заврши мувањето...ама вака ли ќерата.(сестра и беше дома али има дете и со него се замараше).
Тогаш ја изгубив невиноста и погоддете што,првен бев среќен,а по два дена додека другарка ми беше да го посети татко и во болница(дали беше демир капија или јасеново незнам) ама тој период размислив добро и..и па се
почувствував злоупотребен на некој начин,доброволно можеби оти ако пресечрв КРАЈ,,,ама и сакав да го брцнам и за да биде уште полошо кога дојде ме викна на кафе бидејќи беше сама а мајка и и сестра и кај семејни пријатели,па се измувавмр почнавме да се галиме(али немав намера за секс,тврдев дека морам на плејстејшн-лажев за да се оттргнам нимфо испдна ЛОЛ) и одненадеж ваа вади толчник дрвен до сре4дни димензии и ми мкажа дека со толчникот се самозадоволувала како соо вибратор(Толчник она дрвеното за толчење кромид,лук) и ми вика мирисни го шо убаво мириса....е дури тогаш стварно ме фати сафра и заминав.замисли бе употребувала толчник на 13 години моја генерација па заедно одевме забавиште и се враќавме дома,ако беше кај другата воспитувачка.....НЕ ВЕРУВАВЦ
А маана ми е да не можам да речам не освен кога логички е оправдано а во случајов сакаше да вриеме и ме фати што ме фати со слична финта и кога беше северина-пак на никон не наштетивме ама поентата ми е,после случката со толчникот буквално се изреметив и две недели не ми текна на маструбација,само ми се вртеше она "мирисни го убаво мириса",очигледно бев злоупотребен па после почнав да ја избегавам и да се дружам со другите две добри другарки(таа која има убаво дете а работев цел месец ипол за да на свадбата и купам белегзија од злато+бело злато) не на таа што ме злоупотреби туку мојата најверна другарка имам и уште една добра другарка интересно е што двете се другарки...беа тоа времиња незаборавни,добро си миневме,ама оваа психата што ме излоботомира направи две недели и фазла да бидам неспособен за секс-како кога сакаш да маструбираш или се муваш со друга ти текнува на-
Мирисни го Убаво мириса,што знам можеби и затоа,од таа случка избегавам врски,па едвај издржив две ипол недели врска во средно а на факс еден месецми токму затоа неќам да засакам некоја.
и Ги жалам тие кога ќе го видам тој милен поглед,кога знам дека ме сакаат па во средно школска ми призна а јас...н ма ништо не презедов,исто две години пред да се омажи мојта другарка залета по мене иако ги знаеше границите т.е другарство на повисоко ниво со секс...на некој начин продлабочено другарство.
Исто и една ученичка на татко ми се залета а ме задефкаше,по кафичите амоја роднина ми ја местеше бика гледаш с***ето нешто те закача,прави муабет за тебе..ма си викам нах...
Дури да биде ситуацијата поиронична ми се имаат пуштено и неколку машки на 16 години кога бевме пијани абдалот се обиде да ме измува арно ме спаси друг комшија надвор од плејстејшнот реле ние сме другарчиња,не педерчиња и после тоа чедово само бараше изговор да биде со мене,другиот е женет негде кај капија и како претходниов немаше храброст во лице да каже па чека да стегна три четири вотки и да ме фати за газ,е другиот што ми се пушти,и тоа отворено е стварно убаво детуле(па така и го викаа) со милно лице ма убаво му објаснив брат не ни е..немам ни потреба ни желба...само кога ќе се потсетам како ме фледаа додека зворував ил разлагав нешто а да имаше и еден што глумеше женкар а како детенцето се соблекуваше пред мене на купаќи за да добие ерекција и да не ја крие,како да сакаа да ме испровоцираат оваа случка беше пред две фодини,и за жал сега се сомневам на еден нов другар кој го стекнав за една годуна..и он ме гледа така...милно а кога така ме гледаат жал ми паѓа,ајде овие може сексуалноста да не им беше скроз оформена па(на 15-16 години) али на 24 години да не кажат отворено се кукавици.
И што види љубов како да сум предодреден да не се заљубам,од една страна сум како магнет и знам барем зошто е роа така со машките-оти некоја гледат и наоѓаат доверба и сигурност и знат дека можат да сметаат на мене,гледаат нешто што не виделе во никој друг, нема лицемерие,ниту ујдуми....ниски страсти бидејќи јасно им имам укажано кои вредат за да се жртвуваш за нив а кои не,ама не требаше да тргнат работите во тој правец.
Сега полека другаркивесе омаѓија и уште си живееме извонредбо добр
За разлика од овие другаркиве кога бев во други градој запознвав нови ммомиња и со некои флертувам и сега ја шпионираат нејзините другарки како сакала тенис да игра со мене,ОК ќе отидам,и да се измуваме не е лошо ама постара е година а јас не трчам по 17-19 дрољи кои даваат блоуџаб за џоинт или друг наркотик.
и сега да бидам искрен не знам што да правам,можам да имам женска тенисерка со економски,убава,со супер тело ...
ама не можам да ја сакам,едноставно ма неее,па дури и средно кога знаете мине вашата симпатија па откако ќе ја измеркате чекате викенд по кафичите да се најдете јас правев така и успевав и откако ќе се ишмекавме(а на роденденска забава на една школска беше...да не зборам,и сега се прашувам не е само тенисеркава има и друго моме убаво со полни усни(како моите
)
и Сега се прашувам како да фатам едба од кандидаткиве нно протоа да го одржам зборот-ако и ветам дека љубовта ќе и биде возвреатена,ама што ако сеуште не сум спремен да љубам,ако излажам се се анулира а згора на се ќе им нанесанм болка а тоа неќам,исто како со другарката...неќам да наштетам на никој...се прашувам што ли генерира некаква барињеа,или неа уопште ја нема туку јас само бегам од љубовта???
И Да,во моето срце сте,знаете дека ми значите и така ќе биде!!!