Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Помина време,јас сеуште неможам да те заборавам.Велат времето ги лечи раните?Не би рекол,целото мое срце трепери кога ќе ти го спомнат името.Кога ќе се потсетам на моментите кои ги немаше многу на број,но беа доволни.Те изгубив,изгубив друг и само губам.Нема да си простам себеси за се што направив,не верувам дека некогаш повторно ќе прозбориме,но знај јас те сакам.
 

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
When you come home... To me...

Те сакам, малечко... And... Многу ми недостасуваш... :back:

 

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Дојде денот "не ме боли стапот"...и сега сум ко дедоми на моменти, ама барем не ме боли стомак.
Можам да правам се, но и ништо-но правам комбинација на двете.
Убаво е да си убав, поубаво е да си млад, најубаво е да си паметен меѓу глупи и да не ти е гајле.
Ова се е во врска со љубовта само малку завиткано во целофан...
 
  • Ми се допаѓа
Reactions: ada
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Baras da bidam seriozna? Da napravis barem eden normalen muabet so mene? Epa ne moze! Dodeka jas barav nekoj seriozno da razgovara so mene toj se smeese, smej se i sega mozam samo da ti pravam drustvo dodeka se smees. A i uste ova da ti go kazam ne ja peglam kosata, ni na kraj pamet ne mi pagja da ja goram zatoa sto tebe poveke ti se dopagja prava kosa.Ako veke tolku ti smeta ostavi me, ima bezbroj devojki so pravi kosi ili i ovoa ti e samo uste eden test da vidis sto sum spremna da napravam za nekoj. Vide mnogu pati do sea - ne se menuvam zaradi nekoj, posebno ne za tebe, znaes zosto, ti go imam kazano toa mnogu pati. Se gledame naredniot vikend, ako se vratam doma.
 

Зуљфи

~~~МУДРЕЦ~~~
Член од
24 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
TE SONUVAV SINOKA I NE MI IZLEGUVAS OD MISЛИТЕ Cel DEN... POZ DO SRCETO NA ZULJUF - MARCEEEEEEEEEEEE :kesa::kesa::kesa::baeh:
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.329
Поени од реакции
7.796
Ме болат рацеве вечерва од теретаната како и претходно, претходно претходно.......
Ме гледаше во очи а сама не знаеш..................
се чувствувам мало големиот јас грутката ми поминува пак низ грло како што поминувам низ плоштад, можеби нема никогаш нема да го прочиташ ова можеби и да го прочиташ нема да го разбереш.....
Како што одам низ златните полиња, сакам да си докажам себеси дека можам јас како што можев да трчам по автопат на +40 степени целзиусови.....
Колку си убава додека се смееш......................
Бато Иванчо летоска ми рече за стапче сум плачел, не е за стапче туку за мотка голема и глас нема да испуштам од нејзе. А можеби ќе успеам и да шинам некој мускул во теретаната досега тоа тешко ми оди, јас сум издржлив издржлив ѕвер.......
Јас сум мал мал нежен како дете кога баба ми ме будеше за на училиште, а јас сакам уште малку да поспијам......
Ти си толку убава едвај чекам да те видам да дојдеш пред мене :icon_lol::


 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
I don't know how you what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better ..

Најмило мое, најсакано мое!
Времето поминува толку брзо, толку моменти летнаа, како вчера да беше денот кога искочивме прв пат на само и не можевме да се изнагледаме еден на друг:).
На лошите моменти се смеам, а на добрите се навраќам во мислите и повторно те љубам и таму, и во невозможното.
Предобро е ова што ми се случува, си велам често.
Понекогаш се плашам, се плашам да ги отворам очите, се плашам да не е само некој многу убав сон кој не сакам да го прекинам со отварањето на моите очи.
Меѓутоа секое утро кога ќе се разбудам и ќе ми се јавиш на телефон, слушајќи ти го гласот знам дека ова е реалноста, ја живеам и во неа уживам заедно со тебе.
Сакам уште многу поубави моменти, сакам уште многу бакнежи, прегратки!Едноставно ненаситна сум на тебе!Осеќам ќе продолжам доста долго да бидам таква, се надевам не ти пречи, да?:back:
 

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Денес се видовме по некое време.Не беа околностите нај нај,но ти беше тоа парче кое ми го подобри малце денов.Неможам да те заборавам,те сакам повеќе од се.Можеби звучам ко напален идиот,можда тоа и сум.Неможам да престанам да те сакам!!!!!!!!!
 

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Делевме прекрасни 2 години многу убави моменти исполнети кои минуваа ко една секунда.Иако се разделивме на неубав начин сепак останавме да контактираме како другари.Но тебе повеке те нема и немаш појма колку ми недостасуваш како личност............R.I.P :(
 
Ј

јовица11

Гостин
Те познавам точно една година и тогаш не би ни помислил дека денес ќе можам да те вбројам во оние најдобрите пријатели во мојот живот. Уживам во нашите долги муабети на кафе, нашите доцни заглавувања на чет, излегувањата во град. Со тебе можам да зборувам за секоја тебе, тебе можам да ти кажам се, дури иако знам дека ќе ме осудиш за истото, сепак не се плашам да ти се отворам, како што ти ми се отвараш мене. Ти благодарам што ме сметаш за толку близок и со мене расправаш за твои животни одлуки. Не знаеш колку ми значи тоа. Се надевам дека секогаш ќе ја имам таа привилегија да те наречам пријател, вистински и најдобар што човек може да го посака.

изјава на една чиста другарска љубов
 

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.532
Поени од реакции
33.734
Интересно ми е кога враќам филмот и ми текнува на сите моменти кога лежевме во есенските листови во паркот. И едвај чекам пак. Неможам да престанам да те гушкам. Поготово кога топлиш повеќе од ќебето.

Фала за годинава. Фала за скоро се. Те сакам, па и кога манифестираш некакви шпански серијали.
Stay you.
 

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
фала за оние три дена шо ми дозволи да бидам со тебе и тие денови ми беа прекратки да те донагледам да те донагушкам да те донабцвам...ненаситен сум од тебе....можев да останам така цел живот со тебе и око да не ми трепни...извини шо сум напорен цело време шо барам нешто од тебе ама се то шо го прам е еден начин да ти кажам дека сакам да сум со тебе... иако знам дека не е можно то ама и дека преубо ми е ко ке сум со тебе...едноставно на ништо не мислам др...како да се исклучвам од сите др проблеми...иако не ме бараш поке не знам шо ти е јас пак те мислам и чекам.....:smir::back:
 

*It's Gold*

Break Of Dawn
Член од
23 октомври 2009
Мислења
30
Поени од реакции
7
Ако уште еднаш пак вака ми откажеш гледање во последен момент ќе помислам дека веќе не ни сакаш толку да ме гледаш :nesum: :(:(
 

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека чудно мие толку луге да се убедени дека постои ... А уствари е колку хемиа толку разбирање и компромиси . Невервам дека таква каква ја опишуваат постои .. или некогаш постоела . Сите ја замислуваме изгледа и сакаме да постои а уствари цело време се убедуваме дека во наредната врска ке ја осетиме вистинската ...
Јас бар си одбрав да не вервам во таква идеа .
 

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
И пак се скаравме за истото,и пак се налути... Ветив нешто ама не можам да го исполнам,едноставно не е до мене.Извини.
Сепак,те сакам,не престанувам така лесно како ти и со душа чекам да дојде утре да те видам,барем малку.Ми недостигаш!:back:


п.с. Сонувај ме!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom