- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.151
- Поени од реакции
- 16.088
Смотан еден, уживај сам во станот додека можеш. Јас кога ќе дојдам, биче весело. ![Подмолен :sneaky: :sneaky:](/styles/default/xenforo/smilies/sneaky.png)
Сигурна сум дека алиштата не ти се распакувани, пола на земја, пола во торба, и нешто по случај кај што треба. Исто и масата и бирото можам да ги замислам - полни со книги, листови, пенкала, кафиња, лична карта, возачка, паричник, чаши, ситни пари од 1,2,5 денари расфрлани насекаде. Али кујната ти е тип-топ средена, нема нешто од садовите неизмиено.![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
Што добро те познавам, а? Немој само со оваа слика да си ме пречекал со бирото, ќе те скинам.![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
И така ќе бидам полабава со обврски, бар мислам, така што, мисли му ја кој ќе ме забавува и ќе мора да шета со мене. Киз. Срце.![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
![Подмолен :sneaky: :sneaky:](/styles/default/xenforo/smilies/sneaky.png)
Сигурна сум дека алиштата не ти се распакувани, пола на земја, пола во торба, и нешто по случај кај што треба. Исто и масата и бирото можам да ги замислам - полни со книги, листови, пенкала, кафиња, лична карта, возачка, паричник, чаши, ситни пари од 1,2,5 денари расфрлани насекаде. Али кујната ти е тип-топ средена, нема нешто од садовите неизмиено.
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
Што добро те познавам, а? Немој само со оваа слика да си ме пречекал со бирото, ќе те скинам.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
И така ќе бидам полабава со обврски, бар мислам, така што, мисли му ја кој ќе ме забавува и ќе мора да шета со мене. Киз. Срце.
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)