Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Смотан еден, уживај сам во станот додека можеш. Јас кога ќе дојдам, биче весело. :sneaky:
Сигурна сум дека алиштата не ти се распакувани, пола на земја, пола во торба, и нешто по случај кај што треба. Исто и масата и бирото можам да ги замислам - полни со книги, листови, пенкала, кафиња, лична карта, возачка, паричник, чаши, ситни пари од 1,2,5 денари расфрлани насекаде. Али кујната ти е тип-топ средена, нема нешто од садовите неизмиено. :LOL:
Што добро те познавам, а? Немој само со оваа слика да си ме пречекал со бирото, ќе те скинам. :D
И така ќе бидам полабава со обврски, бар мислам, така што, мисли му ја кој ќе ме забавува и ќе мора да шета со мене. Киз. Срце. :P

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Женска дај ама стварно нема смисла ова. Или оди докрај со то шо го прајш или па уопште не го прај зш незнам као да се понашам со тебе. Фала.
Намити поздрав со твојава песна

Или па не е твоја туку намерно секој ден ми ја праќаш?

П.С. Никон на стеам воопшто не е случаен и го знајш то.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Не, ежењето не е кревање на влакната да го гушнат причинителот.
Ежењето е мозокот кога ти симулира ладно за ти да го гушнеш причинителот, it means your body needs/or is ready for a hug.

Ти текнува на Космос епизодата (и лошата пица) како всушност на атомско ниво всушност и не се допираме туку е само интеракција на отпор на електроните во нашите атоми?
Епа кога ти го слушам заморот, кога прамените коса апстрактно си ги расеала врз моите очи и гледам само дисторзија на некоја наводно вистинска реалност, кога секој твој здив како да носи слики од твојата внатрешност создавајќи ми нови докомплетирани слики за тебе и нормално дека секој мој нов поглед после секој твој здив е како одново да се залубувам во тебе... е тогаш имаш ежење. Тогаш телото ти е спремно за гушкање.

И кога ќе се случи, тогаш се случува и аномалијата. Then we actually touch. Затоа што таму постоиме, помеѓу сега и сите други.
Во тој teeny tiny микроуниверзум. Помеѓу таа малецка празнина си денсаме без музика.
Во тој. Доволно голем за да не спои. Доволно големи за спојување.

Te лубам freckles.

Член од
21 јануари 2014
Мислења
210
Поени од реакции
444
Доволно е само да се насмевнеш. Доволно ми е само да те слушам како дишеш додека несвесно заспиваш при крајот на филмот. Обожавам да те гледам кога не очекуваш, да те гледам таков каков што си додека мислиш дека никој не те гледа.
Не сакам да се одвојам од твоите прегратки, се чувствувам осамено,празно. Затоа доаѓам вечер да те љубам. И ветувам, ќе биде како никогаш досега.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Мор, баба ми праве поубав зелник од твојата.

Еј, извини, забравив дека твојта почина пред некоја година. Сериозно. Ај на бурек?

Член од
6 септември 2014
Мислења
7
Поени од реакции
1
кога ме праша што напишав на тебе, ти одговорив те сакам но не ти кажав до крајот на животот

Kajgana Shop

На врв Bottom