Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Иако се испокаравме вчера, скришум те посматрав додека ја шишаше косата со машинка.. каква глетка човече, каков природен сексипил.. струја ми минува низ тело кога ќе се сетам. Никогаш повеќе да не си посетил фризер! Ако треба цел живот ќе метам влакна...

Око мое црно.
https://www.youtube.com/watch?v=-ZdOtcJaiqc
Те сакам.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Nijedna nije ti bila ni blizu , niti ce ko,
a ja sam sa svaka otiso predaleko ...
al' ne stignes nigde kada te slome i sruse ti sve
leti dalje sama, dole ne gledaj, ne

Moje suze prema tebi padaju
moje suze prema tebi padaju
moje suze padaju na gore ...

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.955
Поени од реакции
1.392
Винито испиено е.... али веројатно по заљубен никад нема да бидем, убаво ми е... :pipi: :)

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Да знаеш дека не ти се лутам, напротив те разбирам...
Кога сите би пробувале да се ставиме во туѓа кожа и да се обидеме да разбереме зошто е нешто така, се би било подобро...
И знам дека ќе се видиме, знам и дека ќе се исполни она за што зборувавме...
Може не денес, ама со тек на време се ќе биде...
1011860_10201001186426253_1750039692_n.jpg

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Понекогаш ќе ми текне на тебе и одма паметот лета кај што не му е местото. Беше добро девојче додека беше под контрола, но откако ни завршија бајките побегна како куче кога ќе го искине ланецот и е без компас.
Се каеше долго време, но знаеше дека за некои грешки нема назад. Знаеш/е дека преку некои твои грешки неможев да поминам бидејќи не заслужи колку и да беше добра.
Сакам онака случајно да те видам само за да видам каква реакција ќе направиш и како ќе изреагираш.
Иии ќе заборавев.. Одамна си отпишана од мојот живот.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Ти си предобар, предобар за да бидеш вистинит....Како Бог да знаеше точно што сакам и те донесе тебе во мојот живот...Ти кажав, не дека не ти кажав....ама колку и да ти кажувам, нема да знаеш...нема да знаеш колку ти на мене ми значиш...
Срце мое...

OIU

Член од
21 декември 2012
Мислења
124
Поени од реакции
261
Љубов ти си најголема курва , стално ме тераш да сакам некој идиот. Незнам зошто постоиш, иди исчезни.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Сакам што после жестока кавга започната од ситница а продолжена од инает, не ни се потребни зборови да се смириме. Сакам што знаеш кога треба, а кога не треба да ми попуштиш.
Сакам што знаеш да се извиниш кога ќе сфатиш дека си згрешил. А сакам и што знаеш колку ми е тешко јас да признаам дека сум згрешила и ми дозволуваш да се извинам со дела наместо со зборови.
Сакам кога ќе ја ставам главата на твојот скут и така склопчена ќе заспијам додека ме галиш по косата.
Сакам кога целата ноќ ќе ја поминеме гушнати и испреплетени еден со друг. Сакам и кога со штотуку сварено кафе ќе ме разбудиш пред да тргнеш на работа, иако понекогаш те пцујам заради тоа.
Сакам кога ми помагаш додека готвам некои досега невидени специјалитети кои сама ги измислувам. И сакам кога по неуспешниот експеримент ќе се насмееш и ќе порачаш пица. Сакам и што знаеш колку мразам да мијам садови и скоро секогаш ти го правиш тоа.
Сакам кога се смееме со часови без посебна причина. Или кога јас плачам без посебна причина, а ти сепак си тука да ме гушнеш и држиш за рака.
Сакам што ме сакаш ваква каква што сум, тврдоглава и неподнослива... Не сакам кога ти си тврдоглав и неподнослив, ама сепак те толерирам пошто знам дека после толку години покрај мене, право чудо е што се уште си психички стабилен.
Сакам што еден на друг не си ги знаеме само убавите, туку и лошите страни, но и покрај тоа еден за друг сме совршени. Ете, тоа е зборот - совршенство. Бидејќи со тебе секој ден, секој миг, колку и да е обичен, за мене е совршен.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193

До крајот на мојот живот оваа песна само на тебе ќе ја посветувам. Ќе биде само за тебе и за никого другого. :)
Те сакам :rolleyes:

Едвај чекам утре да те видам и да те изнагушкам ^__^

Kajgana Shop

На врв Bottom