Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

M

MIL

Гостин
Ljubov,zimovo si go pominame vljubeni,toplicki,zimurlivi i dvajcata-milka kebence shema si bevme:love::vozbud:
Ljubov,letovo pocna nasava ljubov blika ko jakoto sonce proprateno so dozdovi sto e normalno...:X3:
Sleduva jas i ti plaza bez gnjavaza , kuliranje,uzivanje,srekni , ispolneti ,pijani od ljubov i od koktelcinja na plaza eee bejb ke puka romantika u nash stil :pipi: Izgrejsonceto ke si go gledame so racete spoeni vo forma na ♥,da te gushkam ,Miluvam da go vdisuvam mirisot na slatkata mekana kozicka :rolleyes: taaa svilena kosicka da mi se pletka megu prstinja , da go dushkam beloto vratce i da se spoime kako sto jas i ti si zNaeme:noze: T.S

Член од
17 мај 2014
Мислења
124
Поени од реакции
214
Како успеваш да го одржиш истиот интензитет на страст и после толку време? Ама ако. Ми годи потполно зошто и мене ме враќаш во живот со неколку потези :P

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Се уште те сакам мило, признавам. Не кријам.. Те сакам и така ќе остане но те молам не ме барај назад.
Не треба да ги имам овие чувства за тебе, ама кога човек се вселува во нечие срце на крајот ја губи битката.
Јас ја изгубив а не требаше. Требаше да го слушам разумот.
Страв ми е да не им се предадам повторно на чувствата, да ти простам и да се однесувам ко ништо да не било и да одам против цел свет. Како што вели Шерлок:

Just the two of us against the rest of the world
Морам да издржам овој пат.

Само не знам, како успеав да те засакам толку многу ? Како ?

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Во секоја кулминација си ми ти !

M

MIL

Гостин
BEBE ,me jade odvnatre nesto koa ne te slusam , ne te gledam . BEBE , ti si za mene slatko, malo koe ke si go ljubam zasekogas, princezicka slatka, nezna, plava , neodoliva ...ljubomorata raste za tebe , na vozduhot sto go disis mu zaviduvam ... se poremetev po tebe ! Te gushkammm belo mecence ...najubavo mi e vo pregratki tvoj :*

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
7ка на 24ти :rolleyes: нашиот датум, љубов. :love:

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Многу ми е тешко, баш кога ми беше најубаво со тебе мораше нешто да се случи.
Се надевам дека ќе ја надминеме ова препрека бидејќи не можам да си го замислам животот без тебе.:oops:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Не се откажуваш од нас нели? :) Те молам немој, сега ми е потребна и од тебе подршката... А најмногу ти. Гледам дека се обидуваш, но се уште сум ти лута, има и денови кога не те сакам а потоа кога ќе се појавиш како низ магла се проаѓа. Сигурна сум дека се уште те сакам и дека ме сакаш, гледам дека не ти е сеедно и затоа правиш глупости да те приметам дека се уште си присутен. А и знаев дека немаш друга.. Нешто ми кажуваше.:pipi: Не знам, можеби наскоро повторно ке бидеме заедно. Почекај уште малку да си дојдам.
Знам дека се правиш во лутина, знам дека не ти е лесно ни само трпение.Едно е сигурно, наскоро ќе се видиме. На почеток ќе си даваме отпор а на крајот ќе бидам пак во твоите прегратќи. Ќе го победам твојот инает.. :icon_lol:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Мислам дека нема да најдам подобар цимер од тебе за в година. :)

Под фацките од - "еееееее, супер бе" кај некои се чита - "што и е на будалава" :D, али тоа не е мој проблем. Јас знам што сакам, и ако во нешто можам најмногу ветување да дадам, тоа е дека нема да го зафркнам ова што го имаме со моите бубачки.
Пола година, може ќе ме изненадиш подоцна, али за сето ова време ниеднаш не сум се посомневала во твоите чувства кон мене. Ми се допаѓа што воопшто не си игравме играчки, сакам/ценам искреност.
Ти посакувам многу среќа во идните справувања со моите глупости (ПМС), во тоа да ти ја расипувам диетата, и во тоа да ти шуткам тебе колачиња кои мене нема да ми се допаднат како ми излегле. :D
И ми недостигаш. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom