Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Те сакам , те сакам се повеке и повеке .Со секој нов ден те сакам повеке и знам едно дека ужасно ми недостасуваш.Фала богу само што не сум станала опсесивна и љубоморна(како што гледам другите станале).Едвај чекам да дојде петок те сакам мило:back:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Само јас и ти бејби и зуењето на кулерот. Oh how romantic.
Ми недостигаше ќутењето со тебе.
И зошто си замина? Врати се. :cry:

N

NeMiRnA

Гостин
Секогаш верував во твојата злоба и бескрајното користољубие,а да не зборувам пак за самобендисаноста,а друга страна пак како феномен и несигурноста.Сите поминуваме низ кризи и сите се трудиме да се пронајдеме себе си низ даден период во животот,но само слабаците поседуваат силна желба за самосожалување и туѓа потврда...знаеш,кој како ќе си ги прими нештата,никој не е виновен за никого...Верувам во промени,верував и во твојата,ама очигледно дека секогаш трае 1 час...не поднесувам лабилни мочковци,а не се поднесувам ни себе кога давам 493590 шанси! Доста е да му се невиди...а у осталом секогаш сум имала план Б...за среќа!:kez:

Јооој колку се чувствувам евентуално просто што пишав на темава после 390535309 години,ама подобро него ли да се истресам некаде,па да ми е криво!

Unknown!

Непознат!
Член од
5 август 2009
Мислења
81
Поени од реакции
1
Ми фалиш..иако си далеку..сепак те чуствувам до мене..
И едвај чекам да дојдеш и гушкам најсилно и да ти кажам колку само ТЕ САКАМ!

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Ти се ближи роденденот.....и незнам дали треба и дали си заслужил да ти пишам порака? Ни ти не ми го честиташе мојот роденден и ме остави да бидам тажна цел ден...знам дека си машко, и мојата порака ќе ти го напали егото твое...ќе мислиш дека се уште сакам да ми се вратиш и дека се уште те сакам.......не е така..веќе незнам ни јас што чувствувам за тебе после толкавата болка која ми ја остави кога си замина.....Нема да ти пишам...не си заслужил..а дали сум човек и добра личност? Па зар ќе бидам ако ти честитам роденден? Па зарем треба да ти докажувам преку пораки дека сум добра личност? Зарем треба да користам повод за да ти пратам порака?
НЕ!
Не заслужуваш! НЗнам дека нема да ти биде сеедно и ќе ја чекаш пораката целл ден......чекај ја.......можеби и ќе ја добиеш! :vozbud::pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе бидам како Дон Кихот бе. Ќе си верувам во она што го чувствувам.:back:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Те сакам ,Те сакам највише!! Ми фалиш премногу...Едвај чекам да дојде недела да те изнагушкам :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Секој ден се повеќе и повеќе ме разочаруваш.
Ама штом ти е убаво така-терај.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Незнам што да кажам,толку измешани чувства но едно се издига над сите,те сакам.Знам дека не е истото т.е дека и ти не го чувствуваш истото кон мене но јас неможам да те заборавам.Не е како кај другите,овојпат е поинаков.Незнам што е поинакво но така е.Те сакав,те сакам...

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Кога одиш по улица и сфаќаш дека лисјата пожолтеле и секое има различна боја и се пронаоѓаш во секое едно, во нивните бои, шумови, лузни е најубаво.
И кога не може да седиш во едно место, бидејќи така ти се мотаат милион мисли и спомени и гласови и толкувања на тие гласови е најубаво.
И кога шеташ низ Партизанска и сфаќаш дека луѓето те гледаат чудно пошто се смееш на ништо, а тие се слепи и не гледат зошто е најубаво.
И кога ги прашуваш луѓето што кажале по четврти пат зошто ти летаат мислите на друго место, а тие се смеат на твојата расеаност е најубаво.
И кога сакаш да му кажеш на цел свет што ти се случува за да знаат колку си среќен зошто си убеден дека твојата радост е заразна е најубаво.
И кога не сакаш да знае никој што ти е, зошто кога си ти мислиш дека е совршено, а кога зборуваш се гледаш во трето лице наеднаш се изгледа нелогично глупаво е најубаво.
И кога имаш толку дилеми во себе, ама за едно си сигурен дека ништо не е сигурно а ти сепак си среќен, е најубаво.
И кога ти е страв дека утре се ќе е готово, па стануваш ненаситен, од мирисот од вкусот, стануваш свесен за секундата е најубаво.

И никој не може да ми докаже дека да си сакан е подобро од колку да сакаш. И ниеден Марфиев закон не може да ми докаже дека љубовта е сурова, зошто тогаш се е најубаво. Саканите не го добиваат тој луксуз.

Awwwwww:pipi:

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
И по толку време, премногу време... Боли тоа што не можам да посегнам по тебе а камо ли да те допрам...
Згрешив, премногу згрешив. Со тоа што те повредив тебе, се повредив себе. Си направив лузна на срцево. Лузна која ќе ја носам засекогаш, и која ќе ме потсетува на тебе, твојот лик и мирис, поглед и допир. Единствен.
Проклето боли во бестрага...
Нека боли, се` додека ти си среќен.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
знам, знам дека ти е криво и дека се каеш што веќе не си покрај мене. залудно е сега да се криеш и да бегаш. соочи се обиди се...знаеш дека ја сум тука секогаш, посебно за тебе. знаеш дека сеуште те сакам и дека пламенот од нашата љубов сеуште гори...го разгори ти вечерва со твојата прегратка. силно ме гушна ме припи до тебе и не можеше да ме пуштиш. ах тие погледи, не ме оставаат да спијам оваа ноќ, ме демнат како сенка...ќе дојде нов ден и ќе донесе нова радост, насмевка на моето срце. само сакам да те видам. доволни ми се твоите очи, тој твој мил поглед ах.....ја сега сфаќам дека неможам без тебе...тешко ми е знаеш...те сакам миличок мој...те сакааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Оној кој е во потрага за конечно да ја пронајде личноста за која отсекогаш сонувал дека е негова сродна душа, знае дека сексуалната енергија се појавува на површина многу пред да се случи физичкиот чин СЕКС. Најголемото задоволство не е сексот како пенетрација, туку страста... Кога страста е несопирлива и исполнувачка - сексот стапува на сцена за да го доврши танцот...

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Е многу ми се свиѓаш...се надевам дека нема да ме разочараш!:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom