Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
17 март 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Само сакам да ти кажам дека понекогаш знаесш многу да ми недостигаш...како човек до мене,како другар....како друштво за варено винце,за 7 ца,кај пријателот...не дека не знаеш,ама ете...сакав пак да ти кажам...И се надевам еден ден кје ги добијам одговорите...еден ден:smir:

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
Сакам да ти кажам дека....те сакам аман! А ти шо сакаш тоа прави... :music1:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Дали те сакам?Ќе одговарам да.Направив грешки се одалечив од тебе,нема назад но неможам да те заборавам.Изгубив многу важна личност во мојот живот.Го сфатив правиот смисол на зборот сиромав.Се каам,но како што им викав и на другите кога грешат и самиот ќе си го речам тоа: После ебење нема каење.Продолжува животот,продолжувам и јас,пробувам се да сторам за да го вратам старото,но неможам да успеам.Нема никогаш да се откажам ама никогаш,зошто ве/те сакам поише од се на светов.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
You and I are gonna live forever
We're gonna live forever
Gonna live forever
Live forever
Forever ...
:pipi:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Тика така тика така Ана Марио го сака.
И тоа е тоа.
Тоа е Тоа.

Ќе те љубам после. Страшно е како станувам лигавец, ама ми годи. Зошто е мило, убаво, среќно и полно со љубов и страст.
Уште малку, 5 месеци.
Кога поминаа, ееј!
Те сакам наједноставно што може да се сака.:back:

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
И после сите денови поминати со многу љубов и сите оние кавги,сфатив дека никогаш ни на миг не престанав да те сакам.Ги мразев сите оние кавги, но сега сфаќам дека сето тоа ја направи нашата љубов толку силна.Сепак ќе пробам да ги заборавам сите оние лоши моменти и да се сеќавам само на најубавите кои ги има премногу.

Те сакам!Today.Tomorrow.Always & Forever <3

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Сакам да ти кажам дека никогаш не сум сакал некого толку многу како што те сакам тебе.4 месеци.Поточно 4 месеци и 10 дена...4 месеци успеавме да ги истрпиме сите мали нешта што одеднаш се правеа големи проблеми,4 месеци успеавме да ја одвратиме твојата најдобра другарка во идејата да те направи како неа и да не раздели,4 месеци откога муабетите на мсн веке не ни се само смеење и тресење глупости.Никогаш не верував дека постои нешто што толку многу ке ме смени,никогаш не верував дека на светов постои личност која самоволно ке се нафати да ме трпи,да ме сфати и да ме сака.Се надевам возвратив доволно.Прости за секоја глупост направена без намера,ке се обидам да се поправам во иднина.И колку и да сфаќам дека нашата љубов станува поболна,толку повеќе паѓам подлабоко под нејзино влијание.Можеби е понекогаш тешко,но сепак е убаво,сепак се убави миговите кога седиме еден до друг гушнати,кога мислиме дека можеме да го смениме целиот свет и дека ништо не може да не спречи да останеме заедно засекогаш.Се надевам ке се исполни нешто од тоа...барем вториот дел...Се надевам некогаш после сите наши кавги,за кои можеби мислиш дека се глупости,се надевам ке ги споиш точките,и ке добиеш едно големо ТЕ САКАМ! и едно големо МИ НЕДОСТИГАШ!Фали што не можеме да се гледаме често,фали што не можам да те видам понекогаш ни на 5 минути,да те гушнам,бакнам,и да знам дека сум си ја исполнил таа задача за тој ден. <3 Габи...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ти...
Ти си..
Џабе ќе се мачам, го немам правиот збор да те опишам, а не ни верувам дека постои во речникот.
Иако можеби се однесувам неблагодарно, знај дека не е така.Напротив, го ценам тоа што го правиш за мене, и повеќе отколку што си мислиш.
Вчера беше убав ден, конечно те видов и конечно срцето ми заигра пак.Зависна сум од тоа заигрување на срцето, од тебе.
Приметуваш дека имам чести моменти на нервоза, но те молам разбери зошто е тоа така, едноставно никогаш не сум била во ваква ситуација, па ми оди на нерви тоа што сум неспособна за ништо.А ти знаеш дека јас во секоја минута, саат, имам што да правам, па и читање на списание да е.

Ајде, ќе помине и ова, се надевам до утре.А кога ќе помине,одиме на пица, пилешки прсти, помфрит, лапачинки и остало:back:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
There is a pleasure in the pathless woods,
There is a rapture on the lonely shore,
There is society, where none intrudes,
By the deep sea, and music in its roar,
I LOVE NOT MAN THE LESS, BUT NATURE MORE...

B

black angel

Гостин
te sakam.....i pokraj site tie kavgi i moite preteruvanja ednostavno nemozam bez tebe ........te sakam najvise na svet:back:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Аааа, убав ден денес...Језда малце тмурен и тажен, ама после беше добар. Ти конечно си оргиналот, каква што те сакам, а јас потајно се радувам кога те гледам среќна. И дај малце да повежбаме ритмика... :) Сликања, штипки, безвезни покрети. смеење до бесвест, свирење на импровизирана тамбура....Уххх, повеќе пати ти викам дека некогаш вреди да се живее, кога имаш на кого да му го подариш срцето и дел од времето. Точно така, за сево ова вреди да се постои. Вреди да се поминуваат моменти со тебе, зашто повеќе не сме формални како порано. Си ги знаеме јаките и слабите страни. Недостатоците, мааните и сите работи кои не прават среќни или тажни....
Мила моја, мило ми е што од ден на ден се повеќе се разбираме меѓу себе и си даваме поддршка. Затоа нека тече животот, нека тече љубовта, а да запрат лошите работи, или барем нека запрат сите малери. Знам, и заслужуваш и ти да си среќна повеќе од колку што е потребно. А јас...јас сум тука да ти давам целосна поддршка, разбирање и љубов. Едноставано е...Те сакам. :back:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Сакам да ти кажам размисли што правиш затоа што ако еднаш се лизнеш нема назад.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Љубовта го размрдува светот те прави посилен,имун на досадните секојдневиа.Вечна тема за пишување,со неа почнува светот со неа завршува.Би сакала да си тука во овој миг и твојот сјај од небесните синила да ми биде патоказ за денот што треба да го живеам без тебе.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
[FONT=&quot]Се уште се надевам на среќниот крај кој знам дека некогаш мора да дојде.
До последниот здив не се предавам и ќе очекувам нешто магично што ќе ги искине сите конци и ќе овозможи конечно да ми паднеш в прегратки.
Знам, дека ти е потребна само една ноќ во која ќе заспиеш под товарот на моите бакнежи и никогаш ништо ама баш ништо не ќе посакаш да се промени........(еден од најубавите делови о[/FONT][FONT=&quot]д твоите текстови)
Те сакам:back:
[/FONT]

Kajgana Shop

На врв Bottom