Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
После напнатиот викенд мислев дека кога ќе те видам, максимално ќе се опуштам како и секогаш, а ти ми се дереше за ништо. Не те сфаќам некогаш. И денес решив да не ти пишувам и да не ти се јавам се додека тебе не ти текне. И тебе ти текна уште одмааааа. Ептен ме развесели, денот ми го направи поубав. хехе многу те сакам, а не знам зашто :P ... лажам, знам зашто ... <3
 
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.086
Поени од реакции
10.817
додека ти се правеше коцка мраз јас се направив антартик :salut:
 
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека...
Се е во ред,имај убав живот,се надевам дека никогаш нема да те видам :)
 

ververice

leto"8o
Член од
11 декември 2009
Мислења
39
Поени од реакции
14
Se secavas li seuste na mene?Na edna ponudena ljubov?.....Ne sigurno vece si me zaboravil..Mozebi i nema mesto vo tvoeto srce za mojata ljubov,mozebi bese samo igra na moite baknezi..No , sepak ljubov moja jas nema nikogas da te zaboravam..I dodeka sedam i pisuvam po kojznae koj pat za tebe, pred mene izleguva tvojot nasmean lik,tvojot topol pogled nekade zalutan vo necii ubavini... a, jas sepak mnogu silno te sakam.Sekogas ko ce gi izgovoram ovie zborovi go slusam samo nivnoto eho kako povtorno se vrajca, i silno kako kamen legnuvaat vo mojata dusa...Kogo da go obvinam sto tolku mnogu te sakam....samo temninata e svedok na mojata ljubov...I vecerva dodeka odam osecam kako silno me bockaat solzite po obrazite,smrznati brzaat kon moeto srce za da tamu ja najdat toplinata..Nekoj cekori pokraj mene i mislam mozebi si ti,poleka poglednuvam ..no toa e nekoj zaljuben par koj uziva vo toplinata na ljubovta..Povtorno sama sum, a kolku bi sakala da bese tuka nezno da te pregrnev,da gi doprev tvoite usni i tivko da ti sepotev: TE LJUBAM MILO MOE...
 
К

Кики.

Гостин
Не сакам да те гледам секој ден. Сакам да продолжам понатаму, и да заборавам на твоите глупави зборови, ама како да го направам тоа?
Уствари тебе не те ни интересира. И јас па што зборам, ко ти да ме сфакаш.
 
Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Навистина не можам да те разберам. Дај одлучи се веќе еднаш. Многу чудно размислуваш. Изгледа сме многу различни во тој поглед. Сепак, ако се потрудиш ти малку, како што се трудам и јас, се надевам дека ќе излеземе на прав пат. Малку ни треба, навистина :) Доволно долго се знаеме и нема потреба од вакви глупи недоразбирања. Остави ги непотребните работи на страна. Ако ми веруваш, знам дека ќе успееме. Од тебе зависи.
 
Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Сакам да кажам дека НЕМОЖАМ да ја разберам..зорле праи проблеми али ја сум тука да ќутам и да не се замарам...сепај си ја сакам...како зајче е ...се надевам за нова година ќе ја видам..!
 

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ti je ajo qe po ndricon, aty ku dielli dot nuk po deperton.
Ti je ajo qe vjen nje here ne jete.
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Утре... конечно... Мачно ми е веќе од сите работи кои ни излегуваат како препрека меѓу нас. Знам дека утре ќе биде интересно и дека и за двајцата утре ќе биде делумна позитивна промена.
Не, уште не е љубов - туку онака, некако се’ повеќе и повеќе се приврзувам за тебе :)
 

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.366
Поени од реакции
4.891
.... ја знам мојата сила и знам дека никогаш нема да те имам, па затоа не ни пробав ништо. Го оставив онака да се расчисти се и знам се точно како се наоѓа, но ми фалиш како другарка, а тоа е се што барам, моите разговори со тебе, јас глуп (мозок полн со дрога) а ти тука до мене, цигара да убие монотоност, се ми беше убо, а сигурен сум дека и тебе. Личноста која ќе те извади од калта не се заборава во никоја случајност, ја бараш нејзината пажња, но најтажно е што не ни знаеш колку ми значиш, не ти кажав ништо од ова, а имав шанса, колку пати те одбив и да го зацврстам нашето нешто, ме јади тоа што сакам многу малку, вервај ми те сакам како другарка и ништо друго. Ме извади од калта, ми го кажа патот, ме инспирираш, твојата таинственост ме прави љубопитен, сакам се ти шо сакаш...патот не поврзува, се надевам дека некогаш ќе го прочиташ ова, од мене да го прочиташ сигурно не...Толку блиску, а сепак далеку, го памтам секој твој збор...Друштвото, а кај сме сега?..другарко те чекам..:toe:
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644

When you hold my hand
I understand the magic that you do
You're my dream come true
My one and only you

Толку... :back: 1,2,3,4,5....17...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom