Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.540
Поени од реакции
33.746
Princezo, zemeno vo predvid deka sum staven od tvojot mobilen e ultimativen ubiec na romantikata, ama vazna e mislata! Te sakam! Mnogu. Kolku smetkata od 2ra vecer. Pusa.
 

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Искрено не очекував дека 3 ден од новава година ќе ми биде ваков! Мислев дека убаво ми почна годинава но очигледно не било така....Не можам да разберам зошто мора да биде вака Мо боли тоа што имаш одредено мислење за целава ситуција, а јас барем мислам дека не дадов никаков повод за така да мислиш.:( Да дел од вината е моја не можам да речам не,но тука сум и спремна сум да го пружам максимумот од себе, а од друга страна знам дека малку ни е потребно за се да испадне онака како што треба. Се надевам дека ќе ме сватиш ....
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Фала ти мило за најпрекрасната вечер.Дефинитивно, се е поубаво кога се прави во пар, па дури и миење и бришење садови:).Убедливо ова беше најубавиот роденден до сега, не само што ми е исполнета душава од сите прекрасни луѓе кои што дојдоа да прослават со мене, туку, најмногу од се, ти ми го направи роденденот посебен.А утрово, утрово беше магично, се надевам дека ќе ги има уште многу такви како што ни тргнало годинава(само со повеќе од 4 саата спиење).Немам зборови со кои би опишала колку те обожавам и те сакам!<3:wub:
А да, и да носиш почесто сако!Ррррр:icon_lol:
 
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.784
Поени од реакции
4.023
Среќен петти :)
Една година менува многу работи, очигледно. Ја убива срамежливоста на пример. :)
Многу нешта се променија и тоа на поубаво, што ми е многу мило. Сакам ова долго да трае.
Фала ти за преубавото изненадување денес, ми значи повеќе од што можеш да замислиш.
Те сакам. :wub:
 

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
I love you when I'm happy,
I love you when I'm sad,
And gee, I even love you
When I'm feeling kinda mad...

ПС. Смртно лут!!!!
 

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Сакам да ти кажам дека те сакам неизмерно многу....не.
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
946
Сакаш ли да биде моја вистинска жена?
Јас ќе се потрудам да бидам твој вистински маж!

Интересен е Ерик Клептон, ти додека пиеш таму се пијанчиш по Битолските кафани ја овде ко некоја турска невеста дома хаха :)
 

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Пеперутките без спиење ме оставаат .... аххх! Премногу направив, ти си на ред. А и да не изреагираш никако, да си здрав и жив :) Јас моето го завршив <3
 

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.492
Поени од реакции
4.337
Веќе е крај :( ,ништо нема да биде како порано.Незнам што ни стана ама веќе се отиде во бестрага.
Јас ќе се обидам да почнам нов живот...Но нема да те заборавам

П.С Беше убаво додека траеше. :(
 
Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Фала што секогаш си крај мене кога ми е тешко :back:
 
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Одамна немам пишано овде,хехе можеби затоа што немав инспирација.
Па...Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека...бог знае од кога те немам видено,3 години можеби,4...не се секавам ни како изгледаш,ни дали лицето ти е се уште чоколадно или си се исушил ко прачка или си блед од тие твои пороци кои ги користевте заедно со твојот брат.
Дали се уште твоите очи гледаат со сјај како што мене ме гледаа тие9 месеци додека бевме заедно или пак немање доволно желба да гледаат наоколу после немилиот настан помегу нас.
Да,те имам заборавено,многу тешко,и со мака,ама бар знам дека те сакав со чиста душа и со исполнето срце.
Минуваа денови месеци а и години,а тебе те немаше.Се обидов да те зачувам од заборав како што ти ветив тогаш на еден голем празник во црква кога се држевме за раце онака,ко мали дечиња,ама сепак не бев доволно силна за да успеам во тоа.
Чекорејки низ времето,во секого ја барав твојата личност но еден момент сватив дека бев доволно себична кон другите кои ми ја нудеа нивната љубов,им верував на слатките лаги,ама сепак беа лаги,но не беа такви ко твоите.
Знаеш,секогаш кога ти зборував за нашата иднина ме копкаше нешто внатре и предосекав дека сепак нема да останам покрај тебе бидејки не знаев јас да се борам за оние кои ги сакав.А и не заслужуваа,доагаа,ми го освојуваа срцето и бегаа како некои исплашени зајчиња а јас останував со андеж дека сепак ке ја најдам вистинската љубов која ке знае да го цени она што јас го нудев а не тие.
И сепак,што се случи?И од двете страни останувавме со трошка лажни надежи.
Мило ми е бар што со тебе се разделив на убав начин,но жал ми е што бар немав причина да ти кажев дека те сакав,сега повеке не,ти остануваш во ковчегот на платонски љубови.
Љубови за кои се надевам дека нема повеке да ги сретнам бидејки се далеку.
 

ververice

leto"8o
Член од
11 декември 2009
Мислења
39
Поени од реакции
14
Eve povtorno mislam na tebe,se obiduvam da zaboravam da gi potisnam custvata dlaboko vo srceto,no nemozam ...gi zatvoram ocite i te gledam tebe...Nasmean ,so lezerna nasmevka so sjaj vo ocite kako mi pristapuvas...oci od koi nemozam da izbegam.Pred mene e slikata na konturite na gradot,sjajot na dalecnite ulicni svetilki...a jas lezam vo tvojata pregratka,presrecna od custvata sto me preplavija ,na radost ,na ljubov i na bolka.
Nema nikogas da go zaboravam toj den,koga na dlanka ti ja ponudiv mojata ljubov....te miluvav nezno,beskrajno gi baknuvav tvoite usni,sonuvav vo tvoite oci...mi gorese kozata od sekoj tvoj dopir,od baknezite ,od strasta vo niv...Te ljubam...ti sepotev na uvoto,a ti me gledase i se smeskase,onaka nevino detinesto.....Bev beskrajno srecna,sakav da zapri vremeto,da isceznam vo temninata za da bidam zasekogas sakana.....Ti go slusav bienjeto na srceto dodeka mojot obraz ja dopirase kozata na tvoite gradi,go baknuvav sekoj del od tvoeto telo....bev presrecna zatoa sto ti pripajgav tebe...Mnogu te sakam,posakuvav tie momenti na ljubov nikogas da ne isceznat.....Te prasav kako li ce ziveam bez tebe,a ti samo tivko se nasmea....Zaminav presrecna i pomisliv deka i kazav zbogum na tagata....No ne bilo taka.Nekolku dena vladeese tisina,za konecno da sfatam sto se sluci.Ja napraviv najgolemata glupost,ljubov moja jas nesakajci te povrediv,tisinata mi zboruvase za toa....Morav da se vratam vo realnosta,vo onaa surova koja odamna ja prifativ.....Sfativ deka bese so mene samo od sozaluvanje,a jas posegnav po tvojata ljubov za koja nemav paravo da ja dopram..Prostimi sto te navrediv,znam deka nesmeev da te ljubam zatoa sto jas pripajgam na eden drug svet,...sega sfacam kolku ti bilo tesko da gi izdrzis tie momenti so mene,kolku ti bilo tesko da bides so mene...Za mene si nedostizen kako zvezda,a jas posegnav da ja dopram zvezdata koja e premnogu visoka za mene...a imav li pravo na toa???No nemozam da ne te ljubam...i sega dodeka veterot go miluva moeto lice mislam deka se toa tvoite baknezi,mi se pricinuva kako da go slusam tvojot glas,no ne toa e samo sepotot na samotijata...Sama sum kako i sekogas, izgleda samo samotijata e vljubena vo mene....Premnogu te ljubam za da te zaboravam,sekogas ce te sakam,...i denot koga nema da me ima,nekoja kapka dozd ce go pomiluva tvojot obraz i...togas pomisli deka toa se moite baknezi....Te ljubam mil moj,....Ponekogas setise na edni usni koi strasno te baknuvaa, na edno srce sto ostana skrseno daleku od tebe.....setise na mene na taa koja posegna po zvezdata visoko na neboto...
 
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Сакам да ти го кажам ова:

Ozeni me i shvaticu te ozbiljno
ako se stvarno volimo, sad mi dokazi
ozeni me, bice ti zivot kao san
medeni mesec svaki dan, obecavam


озбилна сум:pipi:
 

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Уаууууууууууууу каков ден, преполн со љубов и мило ми е што вака сите се радуваат! :)
ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom