Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.524
Поени од реакции
8.321
ме изнервира...
и сум многу збунет после поминатиот викенд заедно... :tapp:
незнам што да праам, ама по се изгледа иднината ни се тресе!....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ти благодарам што направи да се осеќам послободно, ти благодарам што беше толку фин и што многу ми помогна при целиот момент вечерва. Прекрасен човек си, од дното на моето срце ти посакувам најмногу среќа и љубов. Жал ми е што јас и ти не успеавме, жал ми е што ептен сме промашени еден за друг, но секогаш ќе те почитувам како прекрасен човек и како фин дечко. По вечерва, ја имаш целата моја почит...буквално ме воодушеви вечерва, ти благодарам како постапи, како ми помогна да не се осеќам така глупаво. Фала ти и се' најдобро во животот!:back:

С

Сатори

Гостин
Точно 5 месеци, а те сакам секој ден се повеќе и без разлика на се што ни се има случено, се низ што поминавме за да сме барем на некој добар пат, вредеше да се направи и повеќе од тоа.
Ти си и мојот живот и мојата иднина!
Те љубам!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.767
Поени од реакции
9.895
2 најубави месеци мило, 2 месеци во кои целосно уживав, а знам дека и ти уживаш.. Секој момент поминат со тебе, секоја мака споделена со тебе, секоја убава случка која ни се дешава заедно, се најубави, нешта за кои живеам... Те засакав премногу, не се опишува со зборови колку те засакав за толку кратко време. Секој момент те засакувам се повеќе, а во очите ти гледам дека ме сакаш исто толку. Lets keep it up... :pipi:

It's every little thing you do
That makes me fall in love with you
There isn't a way that I can show you
Ever since I've come to know you
It's every little thing you say
That makes me wanna feel this way
There's not a thing that I can point to
'Cause it's every little thing you do

Tе сакам мило, највеќе :back: Се гледаме утре :pipi:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
[FONT=&quot]Saying[/FONT]
[FONT=&quot]I Love You

Three simple words...[/FONT]
[FONT=&quot]but they carry so much[/FONT]
[FONT=&quot]meaning and happiness.[/FONT]

[FONT=&quot]I Love You[/FONT]

[FONT=&quot]And with that comes[/FONT]
[FONT=&quot]all my trust and faith[/FONT]
[FONT=&quot]and belief in who you are.[/FONT]

[FONT=&quot]Saying those words[/FONT]
[FONT=&quot]gives my heart wings[/FONT]
[FONT=&quot]and sets my soul[/FONT]
[FONT=&quot]smiling.[/FONT]

[FONT=&quot]I Love You

[/FONT]
[FONT=&quot]And because of that, [/FONT]
[FONT=&quot]my footsteps are lighter,[/FONT]
[FONT=&quot]my laughter more[/FONT]
[FONT=&quot]frequent,[/FONT]
[FONT=&quot]my smile much brighter[/FONT]
[FONT=&quot]because of three[/FONT]
[FONT=&quot]simple words.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]You who are[/FONT]
[FONT=&quot]My friend,[/FONT]
[FONT=&quot]My heart,[/FONT]
[FONT=&quot]My soul's companion[/FONT]

ТЕ САКАМ СРЦЕ МОЕ НАЈУБАВКО:back::back::back:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Леле колку ми фалиш немаш појма! Малку ми е само еднаш во недела да те гледам, и тоа само по 2 саати :( Требаше да бидат 2 дена нели... Дај нека ти завршат тоа колоквиумите веќе! Едвај чекам да дојде нареднава вечер! И гледај побрзо да средиш ситуација, ќе те тепам :)
Лав ју :back:

P

Polaroid vanity

Гостин
Damn,damn,damn!
Остави ме на мира човеку! Попусто се мачам со тебе. И животот, и среќата и сонот ми отидоа.
Знам,убаво ти е. В ред.
Ама мене остави ме.
Сакам и јас да се смеам од душа,да спијам мирно,да не влажнам очи..да бидам добра.
Не да умирам и толку лесно да влетам во почетокот на крајот.
Оди си..што знаеш прави,ама не се осудувај да се моткаш во моја близина.
Те молам.
Не сакам да сум на секоја втора страна,не сакам да ме носат патетики,ниту да ме јаде оваа вознемиреност. Не сакам верни гости од тој тип.
Никогаш не кажав те сакам..нема ни сега. Мачењето ми е доволен доказ.
Побогу,сврти се и бегај,трчај,летај! Што подалеку. Најдалеку.
Остави најболен траг..имаш доказ за твоето постоење во мојов ... што и да е,so called life.
Оди..

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
Deka ne sum zaljuben vo tebe . ok mi e so tebe , me palis , jako pice si i se toa . Gazeto ti e ludnica , cickite ti se ko od bajka , mnogu si mi slatka , epten si mi mila , mnogu mi se raduva dusata koga se smees , epten si najmila - ali ne te ljubam . Nadrkana si vo taa glavata tvoja , malce pojke si krenata , si me pomesala so nekoj od papucarite vo tvojot zivot - sestro osven dobra zabava ne dobivas nisto drugo od mene ... Nikakvo cmizdrenje , nikakvo molenje ... Da se znae deka samo za pice sum so tebe . Sega za sega ne sum spremen da imam zenska . Zato sto ne se osekjam spremen da ti posvetam dovolno vreme i ljubov osven toa ne sum ja zaboravil 3 godisnata vrska sto ja imav do letoto . Taka da ... Aj samo da uzivame ... Zaebi ti vrska ... Zaebi si go filmot deka ke goram po tebe kako bivsiot tvoj so mi dade da procitam nekoj poraki deka umiral po tebe i se propil zaradi tebe ...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Да ти кажам искреноо...почна и негативно да се одразуваш на мене! Да да..
Некад сакам сам да бидам и да не те мислам. Онака...си седам на шанк негде и фино лепо си шмекам девојчици. Е сега проблемот е што јас кога ги шмекам одма ми се појавува твојата фаца. Си викам..ај еднаш... флешови љубовни ме маваат. Си седам така се острам пак за шмек...и пак твојата фаца ми доаѓа и се откажуем од шмек!
Ејјј почна и кога треба и кога не треба да ми се упикуеш у глава и у срце!...и што е најважно...сакаш да ми наштетиш на тоа што најмногу го знам и умеам...шмекањето! Браво...значи чим јас вака се осеќам...значи Шмеки бато ти си се заљубиил. Пичку матер....мислев тоа беше у 19ти век заљубување ама не бе имало уште ретки и квалитетни девојки кои шо те онака здрмуваат...

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Посакувам да си овде, покрај мене. Смачено ми е да ги поминувам ноќите без тебе. Сакам да те душкам, да те допирам, да те слушам. Побогу враќај се неможам веќе.
Сфати, те сакам, до кога да ти го докажувам тоа? зар овие 22 месеци не ти се доволни? Верувај ми, никогаш нема да те заменам, за никого, престани да живееш со таа фобија, само ме оттурнуваш од себе. Твоја сум и ничија друга.
Те сакам сончко...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
111
Поени од реакции
5
:back:Како да ти кажам дека те сонувам со отворени очи? Како со зборови да ти ја откријам најдлабопката тајна на моите чувства кој горат за еден допир на недопрените нежности твои? Ќе можам ли да зачекорам, а да не се изгубам во лавиринтот на твојата трепетна душа во која се влегува низ две очи ко сонце сјајни. Те сакам! Мислам дека заслужувам втора шанса (ми рече дека ти треба време) али ми требаш повеке одколку што мислиш!!!:back:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
ете пак јас тука...што кога неможам да ти кажам се што сакам лично, не си тука :nenene:
Утре се враќаш.. ти спремам изненадување..
Јадењето само што не почнало да се прави, свеќите се веќе на маса, а музиката е спремна, оние песни што ги сакаш..
Црното фустанче на вратата виси, а и комплетчето што не го знаеш..
На самата помисла на утрешната вечер, ги осеќам пеперутките во стомакот, ќе збудалам додека дојдеш.
А и хормониве почнуваат да си играат со мене, ми доаѓаат некои прљави идеи во главата.
Ќе те гњавам цел викенд, не те пуштам од рацеве.
само врати се утре...:vozbud:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
2 месеци мило .. 2 најубави месеци у мојов живот.. :wub: Премногу брзо поминаа.. а толку многу убави моменти имаше.. толку убави нешта ни се случија заедно ww .. Се надевам ќе ги има уште многу .. :pipi:
Те сакам премногу.. не можам да ти објаснам колку многу.. секоја секунда, секоја минута, секој ден се повеќе и повеќе.. :wub: и конечно утре петок :wub:.. ќе те изнагледам и изнагушкам :pipi:

Те сакааам хани, нааааајмногу те сакам :back:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.753
Поени од реакции
34.363
You do need me, after all, ay? The drama was interesting though. Hate this period of yours.
Од друга страна, продожувај да ме изненадуваш, златна. Како што велиш или пееше along, you miight even be a rockstar.

Те сакам, лудо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom