Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Чекав момент... момент кога некој ќе ме погледне... момент кога некој нежно ќе ме бакне... момент кога тој бакнеж ќе го разбуди моето срце... момент кога ќе сфатам дека имам причина да живеам... момент кога сакам тој момент да се повторува... а тој момент сеуште го чекам ......................И незнам до кога!!!

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
то шо го видов преѓе ме изненади премногу, колку позитивно толку негативно. ме збуни уште толку не знам стварно појќе шо сакаш дај изјасни се еднаш како шо треба .... :toe:

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Zvezdicke moja koja mi svetis vo tivkata nok, znaj deka si mi se I koga zivotot ke zamine, te molam ne ostavaj me zasto najpoveke te sakam...Mislejki na tebe, zivotot mi stanuva poubav, falati sto postois.te sakam!!!

violet

<3 SwEeT DaRkNeS <3
Член од
17 јуни 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7
Ме повредуваш секој ден..со секоја ситница...барем да знаеше да кажеш извини кога знаеш дека не е во ред...секоја нова лузна на моето срце те носи чекор подалеку од мене и моите чуства ...иако никогаш нема да бидеш свесен за тоа

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
It's a thief in the night
To come and grab you
It can creep up inside you
And consume you
A disease of the mind
It can control you
It's too close for comfort

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Премногу ми фалиш и сакам да те видам...
Сите овие денови кога не се гледаме ми се монотони,и цело време мислам само на следната средба.
Аиде нека доаѓа веќе таа средба,зашто премногу ми недостигаш!!

P.s.I love you.
P.p.s. argh,многу ми фалиш!!!

edit - ЈЕС! :):)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.752
Поени од реакции
34.363
Ништо патетично и воедно романтично денес.
Јust.. thanks for being my wakeup call.

And a.. те сакам. :back:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Ме сакаш?
...Касниш ... Те сакав, можеби уште те сакам којзнае, но нема пак така лесно да те пуштам во мојот живот...Можеби никогаш воопшто нема да дозволам да допреш до мене...
Биди ми поздравен, а јас ќе преживеам без тебе исто како што сум преживувала без сите други...:salut:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
мило баш се надевав дека ќе се видиме денес, ама знаеш дека секогаш нешто е против нас и само не спречува да се видиме..се надевам дека ќе бидеш подобро и ќе се видиме утре, а ако не, ќе најдам некако начин да те видам, само ти оздрави.
те шакам:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Утре из д дееј мај лаав!!!:vozbud: Ќе ти заврши грозниот испит и ќе дојдеш кај мене!!! :pipi:Еј, сакаш да одиме во Соул Паб и зошто да?:pos2:Иначе, ти си ми многу сладок мачиќу. Не сме се распраале сто години, кажи ама е закон а? Хихи. Те сакам највише на цел свет!

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Вака...

Ноќта не е секогаш мудра, а утрото не секогаш сјајно. Ми фалеше така малку вчера... Не се плашам да си признаам тоа.
Но ти од нешто се плашиш. Е сега, моментот е, дали треба јас да се грижам за тоа или само да продолжам да се ашкам...:toe:

Еден сликар сака да ме слика, а еден активист за женски права да ме искористи за омот на неговиот прирачник. Јас имам лик за губење. Така што не знам, ќе размислам. Викаш дека можеме? А?

Ха... О, драги...

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Mi nedostitaat tvoite baknezi I pregratki. Mi nedostiga tvojata nasmevka I tvojot pogled. Ne me zaboravaj dodeka si daleku I vrati se brzo.TE SAKAM BEBE

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
I ovaa vecer,kako i site do sega ke projde trudejki se da ne mislam na tebe al dali ke uspeam ne znam....

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Wow... Не ни помислував дека денот ќе ми е толку "никаков" без тебе. Цело време додека бев во колата, само на едно нешто мислев, на тебе. А тоа што го видов додека патував, нешто поубаво во тој момент, додека ја слушав Take Me Away, никогаш нема да видам. Веднаш одлетав со мојата имагинација во школото, само за да те видам уште еден пат, иако тоа не беше вистинско.

Love ya, and can't wait to see you tomorrow. :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom