Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
R

reactive89

Гостин
Одамна сакав нешо да ти пишам... али ете ова е најдобриот момент... се е собрано и спакувано во едно...

Here it comes:

те сакам будало едно... зашто би гледал туѓи мислења кога гледам о ти тоа во тебе не се движи нивното кажано... нема зш да менувам мислење за тебе... те сакам таква каква шо си... и нишо друго не ме интересира ни материјално ни брзозборки на други личности за тебе... ти ја сакам душата.... тебе те сакам... нишо не ме интересира друго шо ќе измислат... зашо ја знам шо се дешава со тебе... и да... мразам криенки... друг пат искреност сакам тотална... макар и проблем да е... заедно ќе го решиме... иако може нема да е наш заеднички но заедно ќе го решиме... тука сум ти за се будалче едно! :wub: :back:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
На моменти ме нервираш,како наивно младо дете си,кое мисли дека светот дури сега го открива,но на моменти,те осеќам,сакаш да се покажеш дека не си веќе дете,дека си зрел и дека знаеш да ме третираш како принцеза.Сепак,рано е да се каже но,подобро е да не се залетуваш уште на почетокот во мене,имам некое чуство за ова,ама ќе видиме што ќе биде.Засега,немам замерки:pipi:.

п.с.невообичаените зборови кои искачаат од мојата уста,за кои мислиш дека се симпатични,незнаеш всушност на кој начин ги мислам,муахахаха jас!Пази се,една грешка,еден неврон,и те држам подалеку од мене:icon_cool.

:back:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Аааааааа, мразам колоквиуми! Уште од сега... Кај имаме малку време, сеа па и уште помалку, ради нив....
Пак ми се враќаат старите чувства... И тоа брзо... И ич не ги боли за се` останато... А треба...
Се опуштив премногу можеби... Не размислувам воопшто за тоа како ќе биде понатаму... Како да знам дека никој ништо не ни може... А знам дека не е секогаш така... Али премногу долго ми се случуваа лоши работи, и сега ова ми е како рај на душата (колку поетски звучи ова):) Едноставно уживам... Можеби треба да те послушам и да не се залетувам пак... Ама неможам... Не обраќам внимание на тоа, како да знам дека не е битно... Тоа е најлошото.... Или не...
А те гледам и тебе среќен :) Како да мислам на нешто лошо? Можеби треба да си дадам еден период да уживам... А после... Што биде нека биде... Само се надевам дека ќе се исплати...
Те сакам :pipi: И едвај чекам пак да се видиме и да се гушкаме :)

П.С. Знам дека не треба да праам планови, ама таква сум :)
П.П.С. Скрши нога утре :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Залудно што не те гледав со недели, месеци...чувствата дадоа знак дека не си заминале во моментот кога конечно те здогледав.Се навикнав повторно да те гледам често, а сега пак морам да одам за проклетото Скопје.
Ти благодарам што сепак на крајот покажа некое разбирање и ме поштеди од болка.Не си свесен колку е голема радоста што ја чувствувам за тие мали детали.Се радувам исто како на мало дете кога ќе му се купи некоја играчка.
Не сакам да си одам, не сакам пак да сум далеку од тебе...Како што вели Шакира во еден стих-како превисока доза си ми во вените...Да, превисока.Не е ова хипербола, не е..да можеш да ме видиш би поверувал.
Ветив, ќе се трудам да бидам храбра, да останам таква каква што станав кога те засакав тебе.Зашто тогаш и го засакав животот, зашто тогаш почувствував неизмерна среќа и радост во мене, зашто тогаш се преродив...
Те сакам многу...како личност и како се.

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
Во врска со љубовта.. хмм.. во врска со љубовта.. Зошто вечерва не помислувам на мојата женска иако одам на тенок мраз за да ја раскинеме врската. Зошто сакам да раскинам со неа? Зошто барам ситница за да раскинам со неа.. Вечерва ниедна помисла не ми ојде кон неа.. Зошто?.. Ко и обично, ти повторно се вртиш во мислите, залудно бегам, бегам во некој друг свет, нелогичен.. Ти си тука, а мојата женска е далеку од мислите, зошто?.. Незнам зошто јас олку да патам, незнам до кој степен на лудило ке ме однесеш ти.. Сите работи (нови) ги поврзувам со тебе, бидејки се старо ме поврзува кон тебе.. Кога ли ке излезеш од мојава глава, за да најдам спокој во некоја друга.. Во некоја искрена, шо ке цени се шо ке праам за неа, а не да се издигнува со тоа шо го праам за неа и со мојата болка.. Неможам никако да ти го заборам ликот и топлата лажлива душа.. За никоја не сум пишувал вака, никоја не ми оставила толку длабока рана, што е речиси невозможно да заздрави.. Времето лечи се, да.. но после толку време не излечи една рана, болка, скршеност. Стварно незнам шо ми направи.. многу пичам знам али тоа е... незнам стварно шо да напраам...

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Слон си, вервај!

Несмасен слон!

Многу се занесваш, го знајш то?

Ај ој сега спиј. Те љубам.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
111
Поени од реакции
5
Те сакам повеке од колку што мислиш затоа сум толку упорен и затоа дај те молам Прости МИ.Секој жив човек на планетата греши,не ми треба никаков подарок за роденден Те САКАМ само тебе :back:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
те немав видено некој 2-3 недели и мислев дека ги средив сите мисли во врска со тебе ... и сеа пред некој ден ко се видовме пак истото чувство во стомакот од кое не можам да прам нишо не можам да јадам неам апетит .... what the fuck are you doing to me ?:pred:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
:back: Whats with the games? And the running away? And the kisses and then going offline? :pipi: Така сакаш да играме, а? Добро, ќе видиш ти вечерва. :) И внимавај, немој да си пијала многу, ќе се караме. :) Here's something dedicated to you... :back:

Girl, please stay and don’t go​
We’ve been away for too long​
There’s just this thing I want you to know​
I love you​
And every day I love you more. :back:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
R

reactive89

Гостин
Прекрасна си... ти имам кажано?!

Од ден на ден се повеќе и повеќе ми значиш и се повеќе и повеќе си ми во срцево, единствена во него, засекогаш! :wub: :back:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.752
Поени од реакции
34.363
Backfire, ay darling?

Ти мене ќе ме казнуваш? Бухахаа. Не ме смеј.
Не си доволно расипана во карактер за да си способна да изведиш такво нешто.
Само бледа копија од моето однесување.

Како и да е, ти ја створи оваа ситуација, па уживај во секој момент од неа. Јас уствари не се ни замарам.
Ти ладна, јас Антартик. Само немој да претераш, несакам ледот да зема ефект и врз чуствата.

Убаво спиј, златна.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
шо да ти кажам а,пак ми се моташ низ глава а јас никако да те извадам и што ќе праиме вака а јбг ти си сепак далеку далеку али пострашно е тоа што некој друг ми те гали и бакнува додека ја те мислам и никако да те заборавам и после толку време :tapp: i still love you

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
оваа ноќ беше прекрасна НЕМОЖЕШ ДА ЗАМИСЛИШ КОЛКУ ТЕ САКАМ !!! <3:back::back::back: mwah

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Crawling under my skin
Never knew I love so deep within
Silence, can you hear me, crying?
Do you want me, like I want you?
Silence? :back:

Супер вечер. Фала ти многууу, :back: Фајнали почна и ти да се опушташ полека (а богами и јас :kesa: ). Ако ако, само така да продолжиме. :) Незнам дали славаш или не, јас лично не, ама сепак ќе ти земам нешто интересно за сабота. А што е тоа, нека остане тајна засега. :smir: Би требало да има супер дешавања. :back:

И бај д веј, на тестирање сум преку неделата од твојот "ангел чувар". Знаеш за кој говорам, онаа која многу се грижи за тебе. :smir: Ќе биде интересно, рече дека од дома ќе смислила прашања за да дознае дали сум бил добар или лош за тебе. :pos: :back:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Three weeks apart from one another,and you`re still my number one.
То мора да је љубав:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom