Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Ti si cel I ispolnuvanje na mojot zivot. Ti si srce koe me ljubi, uvo koe me slusa. Ti si raka koja me drzi I snaga koja me zajaknuva.te obozavam angelce edvaj cekam da dojde utre i da te vidim..... te saka tvojata male4ka!!!

Se posilno cuvstvuvam kako mi struis po teloto I pominuvas niz dusava ostavajki neizbrislivi tragi, koi so sekoe otcukuvanje na srcevo me potsekaat deka postojam samo za tebe.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
366 дена поминаа одкога сме фатени :) 1 календарска година !
Совршена врска :)
Поради тебе вредеше оваа година да се живее :)
Ме научи како е да сакам , ме научи дека совршенството СЕПАК постои . Ти си совршенството. Сакам се поврзано околу тебе !!
Те обожавам бе !!
Се надевам дека ова никогаш нема да престане :back:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
You're half a world away
But in my mind I whisper every single word you say.
And before I sleep at night
I pray to my, my lucky star, my singing satellite. :back:

Три поста (толку се нели?) на темава овој викенд, all because of you. :) Ауф, како си ме изненадила... Еве веќе пола час се смеам, некој да ме виде ќе каже нешто не е во ред со дечкото (па можеби и не сум во ред, ама јбг, знам си јас зошто се смеам). :back: Може да се каже дека ако вечер умрам, среќен, со насмевка на лицето ќе си заминам. :pipi: Спиј ми убавко. Се гледаме утре. :back:

P

Polaroid vanity

Гостин
Ноќва ќе танцувам со самата себе..во чест на твоите спомени.
На здравје!

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
4 месеци а! :) Еее да си ебеш пиперот. Шо сорта ќе беше. Ми се погоди бе...ептен!
На почеток на врска ми рече дека сакаш ракија...откако ги изговори тие зборови...јас почуствував пеперутките у стомакот :):) Бидејки и јас сакам ракија:)...си викам еј оваа врска би била интересна...ќе си локаме заедно. Е...сеа има друг проблем! Јас сум постојано пијан...ама пијан од љубов према тебе!...
порано киснев у чек дис аут и општи муабети...но откако си со мене...во љубов и секс сум инвентар :)...Башка ова во врска со љубовта...ги читам повеќето заљубени...и нивните емоции...абе станувам емотивец...у пичку матер! Не чини тоа за шмекер и заводник како мене :)...Жими се...од толку шо читам Во врска со љубовта...преска се расплакав на еден филм на МТВ шо го даваа...драма двајца се сакаа...овој и раскина...ај да не раскажувам сеа...ќе ми се вратат емоции!

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Го мислиме истото, истовремено си титкаме, истовремено си пишуваме, истоврмено копнееме по следната средба. Па, ги бројам секундите, се гледаме за 5 минути!

R

Razorblade Kiss

Гостин
Тоа вчера беше знак? Можеби драги :) Не очекував ! :)
Вредиш...вредиш за секој атом од ти.
Се прашувам каде сум била цело време пред да те запознаам.Дојде во одличен момент,и полека но сигурно ми стануваш секојдневие. И не овојпат не се плашам дека е така,затоа што се чувствувам прекрасно :)
Толку си прекрасен,фин и скромен ,ги повлекувам зборовите што ги кажав на почеток дека можеби си уште еден serial player на кој му ласка да се врткаат дузина околу него.
Уф :) :back:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Уффф каков викенд.
Иако ми го упропасти изненадувањето, и ми се појави на врата 3 саати порано од очекуваното, мило ми е што конечно си дојде.
Извини ако премногу те гњавев, знаеш дека на моменти имам вишак љубов, па ти најчесто си жртвата што ме трпи. Иако можевме слободниот викенд да обавиме толку многу, и да прошетаме, сепак останавме мрзи во кревет. Иако мрзи, па и не е правиот збор.
Те сакам најмило..

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Моите очекувања до некаде се остварија.Ама само до некаде.
Вчера тоа,воопшто не ти требаше.Не дека се изнервирав или нешто,но ако така продолжиш само ќе добиваш негативна репутација кај мене,затоа внимавај си друг пат.
И уште нешто.Не сум зависна од тебе,бар сеуште не.Се надевам нема ни да бидам,мразам кога сум зависна од некого(иако секогаш има исклучоци нали).
Биди добар,јас ќе бидам добра со тебе,иако може да се деси и обратното.

Имај убав ден:back:.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Another time another place,
with diferent voices
Аnother you another me,
made different choices
But here we are,
even if we turned the time around
we'd make mistakes some way some how
and end up where we are right now

Don't you hurt the ones you love...

Сите девојки што ќе ти ги донесе судбината, движејќи се по овој трнлив пат наречен “живот“, без разлика дали само другарки или љубовници, ќе се трудат да останат во твојот живот, помалку или повеќе, но во таква ситуација сме, кога сите мои ( а и твои ) напори очигледно не значат ништо, далечината ги убива дур да трепнеме.
Обвинувај ме мене, префрли ми ја сета вина ако така ти е полесно, само размисли добро дали сум заслужила. Не викам дека сум цвеќе за мирисање, бидејќи и јас си имам маани и некогаш претерувам, цепидлачам. се инатам, а не сум во право... но доволно сум свесна за да знам кога доволно сум се трудела, сум вложила и сум жртвувала. Не барам од тебе да ми се клањаш поради тоа, нити да ми се оддолжуваш за било што, но сум заслужилила барем малце повеќе разбирање во некои моменти, а не едно “извини“ од сожалување или само ради реда. Па што дека си ми го кажал...?
Велиш, јас сум скептик, параноична, песимист кога се работи за тебе и работите што ми ги кажуваш... размисли дали е само до мене или и ти би се чувствувал исто така кога ќе добиеш нешто како реплика, за после да ти го негираат или да прават будала од тебе дека никогаш не ти го кажале. Hurts, doesn't it?:toe:

Like a bullet from a gun,
some things can never be undone
so easily,
with words you never said
or said but never meant
Just as sure as stars above
you're gonna hurt the ones you love...

Сега, после се`, најверојатно ќе “уживаме“ во тишината, зашто знаеш... спремна сум да се вложам себеси во нешто, спремна сум да дадам многу без да очекувам исто толку за возврат, спремна сум сум да го игнорирам фактот дека на крајот можеби ништо од тоа што сум направила нема да биде во моја корист, туку напротив... спремна сум и да се повлечам кога моето присуство и се` што правам почнува некому да му смета и наместо да делува позитивно, предизвикува само караници и непријатни ситуации.

You and I are castaways
in the sea of silence...

Не знам, а и не знам дали сакам да знам повеќе од ова сега, но за едно сум сигурна... премногу сме слични за да продолжиме да фукционираме вака.
Јас немам повеќе сила...

I know how it hurts
when you lose the one you wanted,
'cause he's taking you for granted
аnd everything you had got destroyed...

Со љубов,
Андреа

С

Сатори

Гостин
Апсолутно невозможно е да го замислам мојот живот без тебе во него, а никогаш не мислев дека ќе станам зависна од нечиј мирис, секогаш играв на карта дека сум посилна од се, од сите и од љубовта и тоа ме донесе to a point of no return.
Но никогаш нема да зажалам зошто конечно ми ги разбуди сите сетила и ме направи и ме правиш среќна.
For you I will ... till the day I die.
Те љубам!
:back:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Несакам кога си играш топло-ладно со мене, не биди таков аман! Уште ли не ме научи дека нема да те повредам ако ми се излигавиш некогаш, само ми се криеш во окопот и точно знаеш кога и колку да го подотвориш. Не си фер! Само тоа да знаеш:)
Сепак те сакам и повеќе од што мислиш!
Убаво спиј!
:love2:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
љубов многу си лицемерна мора да ти пизнаам.........
сите не мразиш и не сакаш во исто време

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom