Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
R

reactive89

Гостин
Постов и нема нешто којзнае што да значи колку што ми значи твојата љубов и колку што ми значиш ти!
Од ден на ден се повеќе како што те откривам се повеќе и повеќе мислам на тебе и се повеќе и повеќе ми значиш!
Одамна нема никој влезено во мене како што си ти...
Имав право... посебна си и прекрасна си! :back:

п.с. едвај чекам да те видам...:nesum:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.748
Поени од реакции
13.550
Јасно ми е... Разбирам дека ги прејдов границите, дека не требаше да потклекнам тогаш.. но сфати ме, не ми е лесно. Имам тешка задача, имав тешка година предтоа. Сфати како му е на човек кој љуби. Јас се трудам но те молам не ми ја прави болката неподнослива. Ај сфаќам можеби имаш за учење, ќе почекам но те молам.... Не ми ги сечи крилјата со кои летам. Пријателите тоа не си го прават. Те сакам пријателке.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.462
Поени од реакции
25.425
Овој пат без спојлери затоа што се си знаеш.
Кога сме заедно сите дечковци и девојки се вртат за да те погледнат.
Машките затоа што те сакаат, а женските затоа што ти љубоморат.:icon_cool

Не е многу битна марката на ташната, битно да се продадат бинго картичките:).
Упс, грешка.

Вечерва ќе гледам South Park за утре да можeме да подискутираме:icon_lol:.
Фала на дневната доза. Ама ни прекрасните како мене неможат да се заситат на твојата неодоливост, неверојатност, перфекционизам:icon_cool:.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Сакам да те видам. Ми фалиш. Ебаните обврски не кочат и не ни дозволуваат да си се посветиме еден на друг. Со нетрпение го чекам моментот коа ќе се видиме...

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Зошто при секоја кавга мораш да бидиш толку секси, па наместо да се карам, ми идат едни не така многу пристојни мисли?.. :)

И, ти стој брадулче, вервај :)
Ептен си ми секси бре! Шо се случва? :)

Добро де, и те сакам, то се подразбира!

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Од толку време што те немам видено и од толку што не ни дозволуваат факултетските обврски, веќе ми се смачи. Го чекам моментот кога ќе те видам бебе мое, ќе те изнагушкам како никогаш до сега и ќе те испобацувам, добро, и друго нешто ќе ти правам:icon_redf.

Ова ни е рекорд на најдолго време разделени, па ни на одмор кога сме иделе одделно не било толку :( Ај, ај, ќе биде викендов.:vozbud:

Те сакам.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Сакам да ти кажам дека ми недостигаш те немам видено долго време но сеуште се сеќавам на нашиот последен бакнеж.
Воопшто не беше посебен...
Онака нај едноставен беше.Да знаев дека ни е последен немаше да изгледа така.Ќе те фатев после и ќе те гушкав...Но тоа е веќе минато тој бакнеж се изгуби во пукнатините на минатото.Би сакала ова да ти го кажам но едноставо неможам.
Ти незнаеш да љубиш,ти незнаеш што значи да патиш.Можеби и јас со моите 16 години не сум видела и не сум почувствувала до сега што значи љубовта.Но се прашувам дали е толку тешко да се допре до тебе.да се допре до недопирливиот?Толку ли е тешко да се уништи љубовта која не сакаш да ја чувствуваш?Кажуваш дека сакаш да сме заедно но секогаш други те имаат.

Има многу пречки кои не разделуваат затоа подобро е да заминеш и да ме оставиш да одам напред не сакам пак да се враќам назад.Можеби ќе е тешко....но оставиме да одам....Еднаш и засекогаш.Така е најдобро за сите верувај ми...:nesum:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Не дека е љубов... Ама знаеш и ти...

Ќе си се земеме и ќе имаме музичко царство.:back:

Само којзнае кога!

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Срцка си бе, знаеш? :)

Ептен ми си мила, ем драга, ем шознам... ми прајш пеперутчиња во стомаков :pipi:

Сакам да те имам бе!!!
Сакам да си моја!
Сакам... ех што се сакам бе... и шо се ти мислам...:vozbud: :pos:

А и мислам дека ќе биде, има основа, има и некоја хемија ваљда, али ќе треба да се помачам, тоа ти е планот, нели? :nesum:

Нема да ми избегаш, верувај ми, ќе биде тоа што сум замислил.

:back:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ау, колку сум среќна! Вредеше чекањето, мсн вечерите, сите пораки и целото нервирање! Се ми помина кога ме гушна. Знам дека ме сакаш. Те сакам и јас тебе. И имам чувство дека штом 1200 км не можеа да не држат еден од друг - ништо не може:) Ајде, се облакам и доаѓам!:) :*

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.524
Поени од реакции
8.321
те сакам...
ми го разубави денот со твоите утрински зборови.... и со блесот на твоите очи рано на сабајле... те сакам највеќе од се на светов!!!!

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
sakam da ti kazem deka te sakam mnoguu i deka mi nedostigas...vecerva sakav povekje vreme so tebe da bidem ama poso bese ladno morase doma da idem ama aj utre valjda!te sakam!se nadevam kje go procitas ova

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
Во врска со љубовта одамна неам пишувано нешто, пишував кога бев во deep love пред некои 8 месеци.. Луѓе верувале или не, сеуште мислам дека ја сакам, имам женска 3 месеци али не е тоа, мислев дека таа љубов е мртва, али во последно време повторно се навракам, се присетувам на нејзините очи, на начинот на кој ме гледаше, насмевката, зборовите, луѓе ич не ми е лесно, мислам дека повторно ја разорив старата рана не гледајки шо праам, не ја имам видено 4-5 месеци, во глаава имам само некој крути стереотипи шо неможат да се променат, незнам шо ке се деси ако пак ја видам, дали пак ке почнам да ја лупам глаата, дали пак ке се зацрнам во душава.. чудна работа бе, зошто мораше баш таа да ми се појави во животот, зошто мораше баш неа да ја засакам олку многу, 24/7 мислам на неа во последно време. Со неа неам муабет сврзано од месец мај, а веке неколку недели повторно се навракам на неа, повторно старите чуства кон неа. Што треба да направам, да одам кај мадафакинг Жан Митрев да ми трансплантира ново срце? Да се преселам на крај на светот? И тоа не е доволно, повторно ке мислам на неа, повторно ке ме пукаат старите флешои со мојата Натуш.. Нејзината насмевка повторно ме прогонува во ноките, мислам дека никоја нема да го заземи нејзиното место, никоја никогаш нема да ми го исполнува срцето со насмевка како нејзината.. Баш би сакал повторно да ја видам, да се осетам себеси како е да живееш во илузија.. Се ме потсека на неа, кај и да се свртам, колку страни на животот да вртам, колку и да се праам дека не ме интересира поке, таа е повторно во мене, неможам да ја избришам, зацртана ми е во срцето на долго време, незнам како али има некоја магија во неа шо ме привлекува уште... Замислете неам два збора сврзано со неа одамна, а ја чуствувам дека е до мене, ја памтам ко вчера нејзината насмевка, гласот нејзин ме прогонува:wub::wub:... Сакам да ја видам, ми иде да плачам коа ке помислам дека не е до мене, дека неможам да ја видам, сакам да ја видам сеа, сакам бе луѓе.. Ми се пара душата шо не ја имам видено одамна.. Ке се изгубам во мигот коа ке ја видам, ке ме снема, за момент нема да постојам, ке бе угрее сонце како порано, ке се парализирам за момент, нема да знаам дали лебдам или уште сум на земја коа повторно ке ја видам. Ама прашањето е КОГА?? Кога ке ја видам?? Дали во иднината, дали нашите патишта повторно ке се спојат во иднината, знам само дека уште многу долго време ке живееш со мене, уште долго време ке се лажам со тебе, уште долго време ке ми бидеш замена за воздухот шо го дишам, но ако не те видам за брзо ке умрам. И јас сум човек, неможам да живеам без воздух, без тебе.. Никако да заздрави оваа рана, премногу длабока, доволно длабока. Ти ми остаи белег во мене, што секогаш ке се потсекам на тебе, сигурен сум дека за тебе секогаш ке имам место во мене... Ова беа најискрени зборови од срце.. Се осекам ко пичка :D

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Милоо!
Немам зборови. Прекрасен си. Задоволна сум во секој поглед од тебе, немам што повеќе да барам. Извини ако некогаш претервам, знајш дека не сум жива ако не презборвам малце.
Остани таков ко шо си, немој да се мењаваш!
Бебенце мое:back:

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Premnogu e izlisno vo vakov moment da zboram za ljubov.Se obiduvam da te svatam..no ne mozam,se cudam kako mozev da mislam deka si najprekrasniot angel na svetot od prviot den koga te zdogledav.No..vo lavirintot na zivotot ti si ja smeni maskata,stana licnost sto ne ja poznavam,se pretvori vo zlobna,ironicna,rasipana i pokvarena licnost.Za brzo povtorno ke stanes angel se dodeka ne te zapoznaat podobro i ne ja vidat tvojata vistinskata strana onakov kakov sto si.Ne znam kako mozes da zivees so cista sovest za se sto se sluci..jas nemozam..Neznam kako da prodolzam ponatamu,kako da veruvam deka postojat angeli vistinski bez maski koga ti mi gi rasipa site snista.Ne te mrazam,zborot mrazam e premnogu mal i blag kon toa sto go custvuvam za tebe bes,bol,lutina,...nekade dlaboko vo sebe seuste te sakam..no rano e..kako sto nekogas te sakav taka ke te mrazam so celo srce i dusa i ne ti posakuvam nisto loso samo da gi vkusis solzite sto gi liev po tebe,da go iskusis toa sto go custvuvam jas na svoja koza,ne ti posakuvam nikakvo pogolemo zlo od moeto zasto ne veruvam deka postoi...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom