Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
дефинитивно скренав... :wub:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Секаде ме води животот. Апсурдноста ме завзеде од кога си замина ти. Плачам за капка љубов да ми ги облее моите усни за да престанам да се сожалувам дека без тебе сум никој и ништо, а сепак осамен патник во мојот живот ќе морам да продолжам без тебе да гледам убави равоти кои ништо нема да ми значат ако не си ти до мене. Посакувам овој момент да те видам, да те почуствувам, да ги видам твоите блескави очи кои светат и го објаснуваат твојот лик како малата сирена на љубовта која владее во водите на среќа и радост на љубовното патување со топлите зраци што ти ги затоплуваат градите и те возвишуваат над сите. Те молам врати. Засекогаш ќе бидам твој без разлика на се

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
се појава ти и го донесе смисолот на моето постоење. веќе ништо не е важно се додека сум со тебе. можеби за многу други си ништо, но во мене си нешто , што ги поматува моите очи, за твоите засекогаш да останат чисти. kissees for u

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Ако знам дека имам само уште еден ден на планетава земја, ќе сакам да го поминам со тебе, зашто знам дека вредиш, зашто само ти можеш да ја исполниш секоја клетка од моето тело со љубов и среќа, зашто ти си светлина во мојот живот, зашто не можам без тебе. **********

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Momentite gi pravat spomenite,a jas i ti imavme najubavi momenti i spomeni.Vo mene e nadezta deka eden den se ka se sredi, no potrebno e uste vreme.Da znaes deka mi nedostigas....

Член од
19 јануари 2006
Мислења
257
Поени од реакции
0
Niz oci taga mi se preliva
Nokva za tebe solza blesnuva
Bez tebe vreme ne pominuva
Srce so pamet vojni vojuva.....:wub:
Znaj deka te sakam i mi falis,osobeno sega.

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Понекогаш кога ќе те гушнам, те гушкам толку силно зашто сакам да се споиш со мене, да остнеш засекогаш прилепен за мене за никогаш повеќе да не ми недостигаш...

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
00 : 00 casot pocetok na nesto ubavo
angelot e vasata ljubov

........nekolku minuti do nesto ubavo nesto sveceno i ti si se rodil /a
prviot problem na svetot ti e kako da stignes do potrebnata ljubov..casovi po casovi denovi po denovi meseci godini rasteme i rasteme i imame se pogolema potreba od ljubov.....negde na drugo mesto povtorno se raga eden angel angel koj ke ti pomogne na patot do srekata angel koj ke cekori so tebe angel koj ke patuva vo mislite so tebe angel koj ke ti podari edna ljubov...angel so isto srce kako tvoeto angel obicen covek koj moze da ti go donese svetot na dlanka da ja pocustvuvas zemjata neboto veterot i sonceto da places na dozdot da se smees na snegot da se topis na sonceto i da se vees so veterot....
.......i toj angel ke ti pomogne da stignes do potrebnata ljubov....cekorejki poleka na ovaa suva zemja gledajki vo sonceto se prasyvam dali mojot angel e so mene dali nekade i negde postoi...dali nekogas ke se sretnes so toj angel oci vo oci ..da ja osetis mokta vo negoviot pogled ..da gi pocustvuvas emociite na vozduhot ..da ja pocystvuvas ljubovta na angelot........i koga ke dojdat momenti na sreka migovi na radost ..angelot izceznyva..kade e ? go nema ? kade li zamina ?
....prasina vo tvoeto srce dali bese son ili realnost od koja site begame kade li se nasite angeli kade li se nasite srodni dusi kade e ljubovta sto treba nekoj da ni ja podari ..
i dodeka taka sedis pod nekoja senka ...neboto zaplakuva za tebe ..kapki dozd kapki voda go oblevaat tvoeto telo tvoeto lice kapki pretvoreni vo solzi placat za tvoeto srce koe tolku malo tolku lesno povredlivo trgnalo po patot na ljubovta ..KADE sto prasinata pustinata soncevata gorestina se preckite na toj pat da go najdes angelot svoj angelot tvojata ljubov.. patuvajki niz dozdot....se prasuvas kade li gresam kade li jas ja napraviv greskata so mojata ljubov kade li ja izgubiv srekata ....i povtorno razocaranost bura od nesreka vo tvoeto srce plac na edna dusa koja negde luta zatvorena vo pustinata na ljubovta kade nema nikoj ...prasina i gorclivo sonce koe go gledas so najgolema omraza......
meseci godini pominuvaat tvojte custva zatvoreni vo srceto povtorno go cekaat angelot i negovata ljubov...........
pomiuvaat casovi i minuti ...na naseto lice se javuva razocaranost ...brajki ja potrebata od ljubov gi gubime i poslednite sili ja gubime smislata za zivot dali tamu ima nekoj i negde sto ne misli dali ima nekoj sto postoi za nas dali tamu negde ima nekoj koj ne posakuva koj saka da ni ja podari ljubovta.....i koga srceto odveano od veterot povtorno vo pustinata na ljubovta ...SON VO REALNOSTA
MOMENTI na sreka na tvoeto lice ..novo utro vo koe povtorno se prasuvas ......ima li nekoj vo koj ke ja najdes potrebata od ljubov...kade li e toj ? postoi li ?.....
dodeka cekorite na patot na ljubovta dodeka ostavate tragi vo vasite srca i gazite vo edna pustina na ljubovta.....ucete se da stradate...ZASTO......hmmmmmm vo pustinata na ljubovta ke najdete sreka za malku vreme ke bidete zadovolni so ona malo te sakam angelu moj .........stradajte ucete da stradate.......toa go krepi vaseto srce deka ljubovta e skapocen dar sto ne se kupuva.....sto ne se prodava...go uci vaseto srce da sakate iskreno ...go uci vaseto srce da pati da e vo momenti na taga i plac......stradajte za ljubov.......i zosto posle pustinata na ljubovta JA NAREKUVATE : LJUBOVTA E BOLKA...........
........UBAV SON VO NOKTA.....dobrodojdovte vo realnosta....senaogate sami vo ovoj ogromen svet ..planini reki morinja nebo okolu vas..se prasyvate kade e angelot kade e vasata ljubov...a dali se prasuvate dali voopsto postoi negde na ovoj svet ljubov.................
dali pustinata na ljubovta ke ve napravi srekni ...ili treba da ja kupite srekata so solzi da stradate po nea...da ja kupite ljubovta so vaseto srce.............ili najgolemata omraza da go prestavuva krajot na vasata ljubov.........
i dodeka vie cekorite po ovaa zemja polna vo prasina i ronliva dodeka listovite od drvjata vi go poprecuvaaat patot......krenete ja vasata glava....i pogled na sonot..pogled na sonceto pogled na vasiot angel..................nasmevka solzi na srekata.....
angelot stoj pred vaseto lice
angelot stoj pred vasite cekori
angelot stoj i izgovara te sakam
angelot stoj i ti ja podaryva potrebnata ljubov
angelot stoj i ti ja poraryva srekata...
angelot stoj i so kamen gi ispisuva momentite na sreka vo vaseto srce..
momenti na sreka..izliv na emocii ......cekorite vo pustinata na ljubovta ja najdoa svojata pateka do angelot vasata ljubov......
denovi minuti meseci i godini angelot ja nosese srekata vasa ...vi daruvase ljubov momenti na radost i sreka momenti na taga i plac..momenti na vaseto srce.............no no NIKOJ NE DOZIVEAL VECNOST.......Se prasuvate sto znaci ova ? angelot povtorno izcezna vo pustinata na ljubovta i povtorno se budite od sonot NA REALNOSTA...
dali postojat tie angeli sto ke vi ja dadat potrebnata ljubov..da postojat veruvajte..tie se sekogas pokraj vas
se prasuvate kako........?
tolku blisku a tolku daleku..cekorat so vas disat so vas nivnite srca cukaat za vas...se prasuvate kako e toa mozno...se sto se saka se moze...i povtorno sami vo realnosta se prasuvate kade li e mojot angel zosto li povtorno solzi i teskotija.......ocaenost na vaseto lice...iznemosteno telo..plac na srceto dozd od neboto..vasata senka ve progonyva vie se custvuvate izgubeni vo pustinata na ljubovta......dali ja najdovte ljubovta vo pustinata..hmmmm.....
VASA MISIJA : .....................
zacuvajte go angelot sto dise i zivee za vas
zacuvajte ja negovata ljubv i sreka za vas
zacuvajte go najubavoto custvo vo vasiot zivot
zacuvajte go srceto za vasito angel
zacuvajte go angelot
veruvajte deka negde postoi i zaedno so vaseto srce talka po nekoja pustina i prasina na ljubova...cekorete bavno vo pustinata......gledajte pravo i videte go angelot sto ke kaze te sakam.........
...................angelot e vasta ljubov............................
angelot e vasta ljubov

se prasuvate dali ima kraj......hmmmm nikogas ne e kraj....barajte go angelot vo vasata pustina na ljubovta..veruvajte deka stoj do vas pogledete go i izgovorete glasno te sakam.................
angelot e vasta ljubov

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Само шо се смував со еден, и ни еднаш не помислив на тебе...тоа успех е :)

Член од
19 јануари 2006
Мислења
257
Поени од реакции
0
I can`t believe I still want you,I can`t belive I still need you,I can`t believe life means nothing without you....
Morase li pak da se pojavis vo mojot zivot????

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Vcera dodeka patuvav nonstop gledav vo neboto,se molev preku nego da ni se sretnat pogledite!Samo edna mala nasmevka na moeto lice go odbeleza toj moment!hm...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Дај бе јави ми сеееее! Па стварно се нервирам овака, остај тоа работата на кратко, само да ти го слушнам гласот, да знам дека си добро, да ми кажеш дека едвај чекаш да се видиме.... Гррррр, се нервирам! Чекам уште десет минути па ќе ти се јавам јас и ќе видиш ти убаво:kajg:

Член од
30 мај 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
...Nie nikogas ne smeeme da zaboravime deka duhovnoto dozivuvanje,pred se e prakticno dozivuvanje na ljubovta.A, vo ljubovta ne postojat pravila.Nie mozeme da se obideme da gi primenime sovetite od priracnicite,da go kontrolirame naseto srce,da izgradime strategija na odnesuvanje,no seto toa nema da ni posluzi za nisto...bidejki srceto e toa sto resava,a vistinskata ljubov e cin na celosno daruvanje...

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
SAAAAKAM DA KAZAM DEKA MNOOOOGU TESKO SE NAOGJA

SE SE SVEDUVA NA ZABAVA I VRSKITE SE KAO BEZ VRSKA= VRSKA BEZ OBVRSKA STO I NE E TAKA LOSO AMA ZA LJUBOV TESKOOOO,FALI ISKRENOST

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Barem ako me lazish .. ne mi kazhvaj;) Me boli !:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop