Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
sakam da te sonuvam vecerva!Samo sto ne sum si legnala,a toa mi e najgolemata zelba!Sakam barem vo son da te pcustvuvam!Abe,aj te molam da te sonuvam vecer,od koga ne sum te videla??eheeej!srcka aj dozvoli mi vazi!aj,poso sum ti srcka,,ili ti BEV!veke ne!:(ke te sonuvam da si znaes!a vo realnosta sekogas se slucuva obratnoto od ona vo sonistata!ama ako,JAS KE TE SONUVAM!ti prakam baknez po zvezdite,za dobra nok!sakam da ti kazam neso iskreno,ama nikogas nema da gi slusnes tie dva zbora od mene,nikogas poveke!:( A SAKAM!TEBE!

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ти ветувам дека каде и да сум ќе мислам само на тебе!

N

NeMiRnA

Гостин
Samo ti znaes da me odneses na oblaci!Fala za preubavata vecer,za smeenjeto,ma ne si svesen od koga ne sum se smeela taka,samo ti mozes vistinski da me nasmees,samo ti znaes da mi go stoplis srceto so preubavite oci i da me stopis so onoj tvoj ton na glasot te sakam mawecko.I JAS TE SAKAM TEBEEEEEEEEE!!!!

N

NeMiRnA

Гостин
A sto bi pravela bez tebe?Te znam so bi pravela,gavolce sum znaes ti:),ama ne bi bilo se isto kako sto e koga si ti so mene!

Член од
19 јануари 2006
Мислења
257
Поени од реакции
0
Samo da znaes kolku mi nedostigas i kolku sakam da sum so tebe posebno sega,a ne smeam....:(:(:(

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
...љубовта минува низ најтешкото искушение,искушението на постојаноста. Многу е лесно да сакаш еден ден, неколку денови...но многу е важно да сакаш и да и бидеш доследен постојано, цел живот...

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Volim te budalo mala duri i koga mi shetas po nervi ama aj ke se vratam pa ke sredime toa na moj nacin:)

Член од
17 мај 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
u zivotu me odrzavaju 2 stvari:srce i ti
srce cu da dam tebi jer ti se divim a tebe cu
ostaviti za sebe jer za tebe zivim:wub:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Da znaes kolku se nadevav deka mozebi ke dojes i ke se vidime .No ne se bese samo pusta nadez ,a jas tolku mnogu sakam da si so mene ne mozam da ti opisam kolku mnogu mi nedostigas kolku mnogu sakam da te pregrnam i baknam da te pocuvstvuvam povtorno blisku do mene da gi vkusam povtorno tvoite usni ne ne mozam poveke vaka mi trebas da si do mene mi trebas da si sekoj mig do mene...ah kolku mnogu mi nedostigas

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Се што било засекогаш поминато. Се што ќе биде и тоа за нас ќе помине. Само јас тебе те имам во моето мало срценце, само тебе те имам. Не престанувам да ги сонувам минутите поминати со тебе во блескавите мигови зачувани во мозочните бранови на мојата глава кои се повеќе и повеќе гаснат за надворешниот свет поминат без тебе. Срцето ми чука во градите како голема локомотива, само него го осеќам, а и понекогаш се прашувам дали само тоа остана во мене? Пушам цигара и го осеќам чадот како го скокотка моето срце, но лицето го нема онај смех како што го имаше со тебе. Засекогаш застанувам зад тебе и го чуствувам твојот мирис... Премногу ми недостигаш само тоа сакам да кажам

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Можеби навистина живеам во облаците - не знам, тоа ќе го покаже само времето. Но и да е така, те молам не дозволуувај ми да паднам на Земјата. Тука ми е убаво, сакам секогаш да го чувствувам сонцето толку блиску до мене, до моето срце. Те сакам honey!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ми се ебе. Ветувам дека ќе те бакнам на крај, ќе речам дека те сакам, додека заминувам низ врата, надвор.

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
T E S A K A M ! ! !

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
Za ljubovta isto taka vazi praviloto "NISTO NE E VECNO"..si ima svoj pocetok i kraj....aliiiiiiiiiiiiiiii...mnogu cesto nejziniot kraj znae da mi donese bol koj recisi nikogas ne pominuva!!!
Najbolnoto e sto sekogas vinata e na nasa strana:)...zato ziveli:cug:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom