Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Zivotot e poln so iznenaduvanja a zosto ednac mene ne me iznenadi i ne te donese tebe povtorno kaj mene

С

Сатори

Гостин
Тажно но вистинито ...

Постои само една работа поврзана со љубовта која никој не може да ја негира , а таа е дека таа е најсилното чувство во телото на еден човек и дека колку повеќе ја негираме , толку повеќе патиме.
Но навистина најлошо е кога личноста во која си заљубен се претвара полека но сигурно во се што мразиш и презираш и знаеш дека ќе дојде ден кога нема да можеш да сториш ништо туку да ја вброиш во сите останати.:cry:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ti si najgolemata svinja na cel svet!gadu eden odvraten nemozam vise...kretenu eden ufff boze sto li mi e?:nerv: :pipi:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
дека сум нервозен зш кога ќе се деси нешо убаво абе како по default утре се расипува .... грррррр тоа страшно ме нервира

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
....па не сум секогаш јас крива...ок, во повеќето случаи сум...ама и ти помагни ми кога гледаш дека се плеткам...

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
...нема проблем ти помагам јас али ти треба да си си сама двигател на себе , зш еден ден ќе ми дојде преку глава од помагање , 50-50, прашај ја публиката , повикај пријател итн. на крај на краева сама треба да си знаеш како да се извадиш во определена ситуација и да избегнеш недоразбирање и караници .

N

NeMiRnA

Гостин
Te molam neodi,znaes deka se gubam od svetov...vrati se,znaes deka sum gorda...mi falis:(

С

Сатори

Гостин
Ми кажа дека ме сака , а јас сум кажав е јас тебе не ,
Кој е најголем идиот на светот?
Јас!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
ne si idiot samo si iskrena!

sakav..me sakaa...bev povreduvana...povreduvav..sega ne sum so nego...go zaboravam..single sum si ali najbolje mi e vaka..KOga ljubam bez da sakam:pipi:

Член од
31 мај 2006
Мислења
41
Поени од реакции
0
Bi sakala da im se izvinam na site maski koi nekogas placele poradi mene.IZVINETE.

Член од
22 мај 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
TE SAKAM

DUSO MNOGU TE SAKAM A TI NE ZANAES.ZAL MI E ZA SE SO TI NAPRAVIV A NAJMNOGU ZA TOA SO SE VLJUBIV VO TEBE A TI TAKA MI VRAKAS.I HATE MY SELF FOR LOVING YOU!!!:nerv:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Ako mislis deka mi znacis nesto ,togas se lazis.Ako mislis deka mozis da me povredis,togas si fantaziras mnogu dobro.Ako mislis deka ke napravam se za tebe .togas prodolzi da sonuvas.
Ako vmislis deka placam sekoja nok za tebe,se lazes.
Ako mi kazes:Znaes dobro da lazis,togas toa e najtocniot iskaz vo tvojot zivot.

С

Сатори

Гостин
Не постои девојка која не зафрканала и одлучила да не даде шанса , ама секој на различен начин живее со тоа.
Ако сакаш наречи ме кучка , ама јас не сум тип што има грижа на совест поради тоа , напротив.
Е сега немој да ме сфатиш дека сакам да мавам корпи и слично , ама само мал број луѓе вредат да се нервирам за нив , како за еден дечко вчера , другите само сакаат да кажат дека си била со нив ,а за такви не се нервирам!

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Сакам да ти кажам дека ми недостигаш! Едвај чекам да заспијат кај мене сите за да можам да ти се јавам и да си попрајме муабет. Те немам видено ЦЕЛИ 4 саати:)
Миу!

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Te cekam samo tebe da dojdes,da me gusnes ednas siulno i da me baknes ednas nezno....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom