Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
I thing of U every day... every hour... every minute... every second.... i miss U baby.. :back:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Си ју тунајт. И не ми се понашај појќе пошо уште тро ми фалит да побеснам па да те снајт шо не те имат снајдено.

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Тоа сум јас. Пробав, но не можев да променам иако премногу го посакував тоа.
Доколку можеш да го прифатиш тој факт ОК.
Во спротивно, си одам од тебе. Не те заслужувам. Ќе се жртвувам себеси, својата љубов и среќата. Не сум себична. Сакам да си добро и кога веќе не можеме да бидеме и двајцата, пронајди си ја среќата сам. Тоа го заслужуваш. Искрено се надевам дека така и ќе биде.
Ќе ми биде мило ако жртвата ми се исплати.
А мене нема да ми остане ништо друго, освен да те гледам од страна, на моменти да се потсетувам на спомените кои ги имавме заедно и да ти ја посакам целата среќа во животот.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Од некоја непозната причина, се осеќам ко лајно на дожд. Не можам да сфатам шо сакаш, не покажвиш никакви знаци дека ти значит ова шо го прам за тебе и се осеќам мизерно. Фала ти.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Надеж
Помоли се на морето
кога ке тргнам до дното
Верба,
Следи ме во провалијата
со затворeни очи
Болка,
Одкини дел од телото
и подари ми го со насмевка
Борба,
Прегрни ме силно
кога ке ти забодам нож во срцето
Жртва,
Легни крај мене и смртта
и затвори го ковчегот.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Среќна 10-месечнина мило.

Жалам шо нема да се видиме денес. Ама нема врска, ќе се видиме петок, имам уште неколку работи да ти кажам, не се за преку телефон. :)
Те сакам.

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
Бебушке не знаев дека си била ваква, мислејки дека те познавам дека си девојче со срце, ти си била сосем поинаква бездушна, а мене ми правиш сосема трето лице... Мислев дека е готово, дека од следниот момент ке те имам, мислев дека ме сакаш ко шо кажуваше на сите, незнам шо сакаше да постигнеш со тоа... Само да те засакам уште повеке? - Наеднаш се се руши, како ништо да не било, како никогаш да не сме правеле муабет за ништо, како да немало вчера, како ни еден збор да не е кажан мегу нас.. стварно не знам шо сакаш да постигнеш, ме скрши многу и полека ме убиваш со ова твое понашање "старо" веке-познато, што? се вративме назад? пред 5 месеци кога не се познававме? незнам незнам, незнам што правиш.... последна шанса, утре имаш уште една шанса, не ја заслужуваш ама шо да прам ко те сакам олку.. ако не биде нешто, на сите можни начини ке пробам да те заборам иако ке биде многу многу тешко :( :( :(..... а да, и фала ти многу шо правиш будала од мене..

E

`EsCaPe`

Гостин
Ммммм , колку ти ги сакам рацете ..:wub:
Добро ми тргна денов со тебе..
Т-Е С-А-К-А-М...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
I`m just a fool. A fool who can`t make two words when he is near you. Some say it is just a moronic behavior, others a weakness. I don`t care about it, just want to tell you that I love you.

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
не можам по тебе да оздравам.. сета љубов дур сум жив.. на тебе ја потрошив

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Не можам да се преправам дека сум среќна за нешто шо не сум среќна. Не можам. Џабе. Ти кажав многу пати како се осеќам во врска со то, и воопшто не ми е важно дека сите се смееле и биле ќефој за тебе. И јас сум, до негде.. И можи да, себична сум, те сакам цело време до мене, а не далеку да си.. Како и да е, со среќа, не знам појќе шо да речам..

Те сакам.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
не знам кој к*р те чекам на мсн во ова време...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Say no more, I know what are you thinking... And I`m thinking the exact same thing.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Posakuvam iljada baknezi da poseam po tvoeto telo. Gi posakuvam tvoite dopiri po mojata koza. Posakuvam da zaspijam pokraj tebe i da se razbudam kazuvajki ti nezno: TE SAKAM!

Pokloni mi gi svoite oci I nivniot topol sjaj, pokloni mi uste nesto:svojota vecena pregratka. Pokloni mi gi svoite meki usni I dvata tipli zbora: TE SAKAM.

Sekoj den negde zivot nastanuva, a negde se gasi. Negde se raga ljubov, a negde umira. Taka ke umram i jas, ama mojata ljubov kon tebe nikogas.

Lesno e da gi simnuvas zvezdite od neboto, lesno e vecerta da ja zeme mesecinata, lesno e da se preplovi olujnoto more, ama navistina e tesko da se opise kolku mi nedostigas.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom