Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ѕверче, зошто си ми нерасположено? Кој те нервира да го среди дада Jeenu?

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Патетичен си. Многу. Гледај се, не реков да не се гледаш, ама мене нема да ме гледаш 4 месеци. Преиспитај се малце.

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Се повлекувам веќе. Од мене толку. Не мрдам ни со прст.
Одлуката е донесена и е конечна. Прашање е само денот, ма ни денот, часот бре, часот.
Сама си барав, сама ќе си ги поднесувам последиците.
Немам смелост да барам ништо повеќе, после се` што направив.
Не те заслужувам.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
ми требаш...проклето многу...

само ти можеш да ми помогнеш а не знаеш, не сфаќаш...не сакаш...

тешко ми е...

K

**KukLi4ka**

Гостин
Neznam sto sakam....kolku i da zvuci bez vrska...jas stavrno neznam sto sakam....:toe: Izvini milo...:(

E

`EsCaPe`

Гостин
Ммммммм , прееска ..
И после школо , не очекуваввв, хихи..

Вечер нека дојде , ајде едвај чекам!

:wub: :wub:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Па добро бе... ја ова немам видено... Невидена работа еј! Сигурно ПМС е во прашање (=

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
не помислуваш ни малку на мене...а јас не памнам еден ден а да не сум помислила на тебе, еден ден а да не сум те бакнала и помилувала во сонот...
можеби мислиш дека нешто се смени, дека не е како порано...но се е исто иако и јас некогаш помислувам така...знам дека се залажувам...полесно ми е да верувам дека моите чувства избледеале после толку време, полесно ми е со насмевка на лицето да ја кријам болката во душата...но не можам веќе...пак ме победува тагата...голема е...ти не знаеш колку ми значиш...не знаеш дека оваа тишина ме боли, ме убива...а можеби ќе дознаеш...но нема ни да ти е гајле-знам...само ќе си го полниш егото додека јас се обидувам да допрам до твоето срце...

С

Сатори

Гостин
~*~

Нема да разберам зошто не си тука сега нели?
Нема никогаш да разберам зошто не си дел од мојот живот кога ти би ја имала моќта да смениш се, кога ти би била таа што ќе ме држела додека плачам и покрај тебе би научила за одговорност.
Ме убива што те убиле наместо да ме убијат мене на твоето место, сигурна сум, ќе си била подобра и помила од мене.Дека ќе си била примерна и добра, дека ќе си живеела многу подобро од мене, ќе си знаела што со сама себе додека се се руши.
А и да си била тука, ќе си била мојата малечка, моето сонце!
Ми се скрши срцето вечерва, ме боли душава малечка моја, ме боли тоа што дишам.

За тебе сонце мое, за тебе, ти ветувам ... ќе се помирам со животот и ќе живеам, за тебе, за ти да бидеш среќна, кога веќе те немам, а би се дала себе да те имам.
Најмила моја ... најбитна моја ...

Сестра ти, таа што не ти дадоа можност да ја запознаеш ... :cry::cry::cry:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
Resiv, poveke nema da se zamaram so tebe, zosto ne go zasluzuvas toa, nema da mislam na tebe, ke prodolzam da ziveam bez tebe, ke se smeam, ke se zabavuvam so drustvoto, ke go ziveam zivotov bez tebe, zosto ne sakam da go propustam se ona sto bi go propustila dokolku bi patela po tebe. Znam eden den ke mi se vratis i za ljubov ke me molish, ke sakas da bidesh siguren deka te sakam kako ti sto ke me sakash mene, no ke se somnevas i ke se prashuvas kako mozev za tolku kratko vreme da te zaboravam, a te sakav tolku mnogu, ke se kaes i se ke ti bide sranje, kako mene sega, ama sonce jas imam gordost i ... KE TE SAKAM ZASEKOGAS ... no ti toa nikogas nema da go doznaes. TE SAKAM!!!

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
времето мине моја најмила, а веќе многу време помина...
пораснав, се уозбилив, светов го сфакам сега поинаку, а јас сеуште сонувам за тебе. да моја мила, те сонував вчера... сонував како си се вратила од некаде, од некое долго патување, а јас само те гушкав и плачев од среќа. да видиш само колку беше убава, имасе пократка права коса, како што ти знаеше да ја пеглаш и секогаш да ти биде средена. во очите жарта на животот не ти беше згаснала... ах само колку ми недостасуваш!
те сакам моја другарке, сестричке моја некрвна...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.734
Поени од реакции
13.492
Play me our favourite song, tell me your best story, heal my old wounds. Like it matters.... As long as you love me it matters. A lot.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ти ја посветувам Under The Rose од KISS. Уживај.

Though you may be pure of heart
And free of sin
And though you have been chosen
To begin
And yet you must be worthy of
The prophecy
But seek and you shall find
Your destiny.

Loneliness will haunt you
Will you sacrifice?
Do you take the oath
Will you live your life
Under the rose.

The more you hurt the less you feel
The pain
And the more you change, the more you stay
The same
But now before you lies the quest
At hand
And from this boy you may become
A man.

Do you understand
Will you sacrifice?
Do you take the oath
Will you live your life
Under the rosе.

Loneliness will haunt you
Will you sacrifice?
Do you take the oath
Will you live your life
Under the rose.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
те молам оздрави, те молам нека не боли ....да можеме да шетаме заедно, да се пијанчиме во Маракана, да играме и скокаме и наважно од се,да одиме заедно на апсолвентска...
оздрави побрзо... ноџе мое скршено :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Ти...што најмногу ме сакаш, понекогаш ме повредуваш најмногу ! Свести си бе...свести се пред да биде доцна...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom