Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Тажна сум што не си до мене да ми посакаш добро утро и добра ноќ.Тажна сум што не можешп да ми шепнеш колку многу ме сакаш.Тажна сум што сме разделени.А среќна сум што те имам тебе за мој вечен сопатник во животот:wub: ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ МИСИРЧЕ:love2:
 
Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Ми требаш... ама и он ми фали :tapp: Love is sooo wicked!!! Или со твои зборови: љубовта е мнооогу опака работа!
 
E

`EsCaPe`

Гостин
Ne znam vekje nishto ... sto se desi nedelava .takov presvrt..ne ocekuvav ic..aj valjda kje bide bolje ...TE SAKAM ..i mi nedostigas :(:(:(:(
 
С

Сатори

Гостин
~*~

Се прават ли такви работи по ходници, а?:sakas_ust
Се ближи Гимназиската забава ... ммм ... ќе ни биде интересно.:back:
 
P

Princ

Гостин
Сакам да ти кажам дека те сакам премногу и дека ми недостигаш во овој момент, ама некако ко да не сакам да го знаеш тоа. Си мислам не заслужуваш да го знаеш тоа. Не во исто време додека си излезена со некој твој другар. Не после секоја повреда што си ми ја нанела, намерно или ненамерно. Не после и оваа последнава....
Не знам кога и дали ќе го прочиташ ова, ама ова се мои чуства во овој момент. Ако случајно го прочиташ постов, обрати внимание на датумот кога е објавен.
 
Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Те молам, престани да правиш да те мислам и да не можам да учам!!! После ми мрчиш тука дека многу учам! Епа, ти си крив! Седам ко луда над книга и сто саата читам една реченица... ама џабе читам... само ти си ми у памет...:wub:
 

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Тешко ми е! Те интересира барем малку тоа? Или ич не ти е гајле? Зашто имам такво чувство! Исто како што имам чувство дека врскава брзо ќе се распадне..... Ама да знаеш, ако уште еднаш ме изгубиш тоа ќе биде засекогаш! И веќе не се трудам јас да ја спасам врската, бар додека не приметам дека и ти се трудиш....
 
R

reactive89

Гостин
Ајде, уште неполни 14 часа и ќе ти го видам твоето најслатко, најубавко лице со најпрекрасната насмевка и со најслатките усни на целиот свет!!!
Едвај чекам....:back:
 
E

`EsCaPe`

Гостин
Zbuneta sum mnogu ..ne sakam da donesum prerani zaklucoci kako pred nekoj den..i da ja zae*am rabotava..ama so tebe covek ne moze, a da ne donesuva nekoj zaklucoci...ne znam ete sea..sto se sluci deneska..so telefonot , pa so porakite , pa so kreditot..NE ZNAM..a ne znam zatoa shto nemame shansa..da mi objasnish shto ustvari e problemot tuka..i dali ustvari ima problem..ili ko proshliot pat..napraviv film.. znam..u krv mi e da se filmam..ali sea toa e toa..aj ZDRAVJE , kje se vidime denovive...eden razgovor dobro kje dojde ..

i TE SAKAM....toa znaes..i sakam pak da ni bide isto..ko shto beshe do sega...da se vrati na staro...ubavo ni e..znaesh i sam .i znam deka ne sakash da me izgubish.isto kolkuj shto i jas ne sakam da te uzgubam tebe..aj kje se sredi..i ushte ednash..TE SAKAM..
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Оооо златото го боли глава.Ајде земи спиј одмори се...
Лека ноќ...
Те сакам...:mmmm:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom