Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
M

**MEMORY**

Гостин
Сакам да ти кажам дека ти си најразгалениот, најсаканиот и најмилиот мачор... и има една мачка што многу те сака...мјауууу

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Пусто е сФе, а тебе нема те :pos2::pos2: ебате љубовта

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Ветувам дека утре ќе добиеш појќе :zaljubena:
Те сакам миличко.:mwuah:

M

**MEMORY**

Гостин
Aј вака: ако ми ветиш дека ќе те видам во сонот, тогаш ќе посакам да спијам засекогаш за да бидам цело време со тебе... Ветуваш ли?

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Можеби слепо, но сепак верувам во фактот дека ќе остарам и умрам покрај тебе. Ништо повеќе не ми значи од тоа да знам дека животот ќе ми заврши покрај личноста што ми значи сЕ на овој свет..

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
АМАН ВЕЌЕ ... ИЗЛЕЗИ МИ ОД ГЛАВА И ОСТАЈ МЕ ДА СПИЈААААААААААМ
:tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Едноставно и просто, силно и прекрасно, со цело срце и со цела моја душа :

ТЕ ЉУБАМ АНЃЕЛУ МОЈ ! ! ! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Член од
12 декември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
Zbuneta sum mnogu ..ne sakam da donesum prerani zaklucoci kako pred nekoj den..i da ja zae*am rabotava..ama so tebe covek ne moze, a da ne donesuva nekoj zaklucoci...ne znam ete sea..sto se sluci deneska..so telefonot , pa so porakite , pa so kreditot..NE ZNAM..a ne znam zatoa shto nemame shansa..da mi objasnish shto ustvari e problemot tuka..i dali ustvari ima problem..ili ko proshliot pat..napraviv film.. znam..u krv mi e da se filmam..ali sea toa e toa..aj ZDRAVJE , kje se vidime denovive...eden razgovor dobro kje dojde ..

i TE SAKAM....toa znaes..i sakam pak da ni bide isto..ko shto beshe do sega...da se vrati na staro...ubavo ni e..znaesh i sam .i znam deka ne sakash da me izgubish.isto kolkuj shto i jas ne sakam da te uzgubam tebe..aj kje se sredi..i ushte ednash..TE SAKAM..

Ete ljubov moja toa sto pisuva gore nalikiva na ona sto jas sakam da ti go kazam!

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Можиш едноставно да кажиш: нејќам да дојдам, а не да лажиш и да се вадиш.
И не, не можам да сфатам такви глупи работи, не го барај то од мене!
Сеедно. Нејќиш? Не мораш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom