Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
дрн дрн јариња...бла бла бла...и така натаму до петнаеста кривина,на третиот свиок,кај првите семафори,пред шахтата,ке му згазиме на главата на водоинсталатерот шо у моментот ја поправал поплавата од Вардар,и не ја поправил,па поради тоа се срушиле некои си кукишта,мегу кои и твојата,па затоа ке те земам да живееш кај мене дома и да ми праиш млеко на сабајле,па заедно ке одиме на факс,па ке се караш со мајка ми пошто она ке сака да ми праи млеко,па после ке се спомнат поважни теми околу тоа која е жената на мојот живот,па ке има кавги,па она ке сака да те брка од дома,па ја нема да дадам,па ке ни купат стан,па сами ке си живееме,па ке немаме пари,па ја ке почнам да садам марихуана и да продаам,па ке собереме пари,па ке ти купам авион,па ке почнам со кокаин,па ке ме фатат,па ке ти биде криво...извинете само си ја вежбам фантазијата.:pos2:
Се у свему,сакав да кажам дека си убава....:back:

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Жал ми е..несакав,а и ти знаеш...ај лав ју соу мач:back:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ова е лошо...мноооогу лошо...
ми беше прв во се, прв бакнеж, прв дечко, прв секс...прво се, и тоа дооолго време, откако се заситивме почнавме да се гледаме на подолги стази, ама сепак си го имавме она нашето посебно...и научив да те сакам така, еднаш во месецот..еднаш во два месеца,и толку, чувствата избледеа...меѓутоа деновиве се врати нешто, се гледаме како што не сме се гледале одамна, секојдневно...не ми пречи, убаво ми е...али и страв ми е..почнав да се подсеќам во што сум била заљубена толку, сега си дури и подобар..ме импресионираш се повеќе и повеќе..а тоа е срање, бидејќи знам дека јас и ти никогаш нема да бидеме способни за нормална и сериозна врска..премногу добро се познаваме за тоа, прво најдобри другари во основно,па пар во средно и потоа љубовници до ден денес..не оди, знам како ќе заврши тоа, ама сепак..преубаво ми е кога те чешкам по косичката во 6 часот наутро како вчера, и кога се гушкаш до мене како мало дете, посебен си..а од тоа многу се плашам... ќе звучи патетично али не му треба уше една рана на срцево, и одлучив, ќе стиснам заби-и повторно маската на ладна и незаинтересирана девојка..
така барем нема да го јадам на крај со сигурност..
сепак бидејќи знам дека нема шанси да го прочиташ ова-:back:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
This romeo is bleeding
But you can't see his blood
It's nothing but some feelings
That this old dog kicked up

It's been raining since you left me
Now I'm drowning in the flood
You see I've always been a fighter
But without you I give up

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ај мари и така поголема си...шо ке ти кошта да му дајш на ова албанче?:back:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
kolku samo mi e ispolneta dusava, srcevo mi e ispolneto koga sum so tebe, koga znam deka pak sme zaedno... te sakam premnogu!
kolku ubavi migovi a za tolku kratko vreme... srcko, te obozavam!

E

`EsCaPe`

Гостин
Денес четврток..глуп денов дека не те видов..ај утре ..:je:

..Те сакам:back:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Колку само те сакам малечко најубаво мое. Колку е убаво чувството кога имаш некој за кој би направил се,за кој би дал се.....Те сакам.

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
баш ме изненади со пораката....мислев дека нема во скоро време да го слушнам тоа од тебе,сонце мое....и јас тебе.....многу...и одвај чекам да те гушнам вечерва....и ради пораката ке облечам сукњичка:pipi:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
izbanjaj se, ke pominam da te zemam pa ke zemam da te pominam!:sekss::sekss::sekss:

С

Сатори

Гостин
~*~

Колку многу само ме смируваш ... ти си првиот кој тоа го направил и уште ме разнежнуваш ... :smiz: ... не знам зошто повторно се сеќавам на Ѕвончица.

Те љубам злато!:lele:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
абееееее зашто вака...
сакам утре да се заедно а колку што знам и ти сакаш нели нели?!:back:

Член од
19 септември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
1
Nema veke da te pustam, so super lepak ke gi zalepam tvoite noze za moite ramena

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom