Стварно претера овие 2 дена, немам намера да се нервирам и карам за глупостите шо си ги измислуваш, не знам од кај ти излегоа тие работи ама да знајш дека претера, и ова да ти е последен пат вака да ме нервираш.
И пак те сакам, никогаш немој да заборајш, те сакам најискрено, со цело срце. :back:
П.С. Ех, сега ми е полесно, од ко ти кажав се’ шо ми тежеше. :smir:
Ah, ah ah You're so good to me baby, baby I wanna lock you up in my closet when no one's around
I wanna put your hand in my pocket because you're allowed
I wanna drive you into the corner and kiss you without a sound
I wanna stay this way forever I'll say it loud Now you're in, and you can't get out
You make me so hot
Make me wanna drop
It's so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me baby, baby
You're so good to me baby, baby
I can make you feel all better, just take it in
And I can show you all the places you've never been
And I can make you say everything that you've never said
And I will let you do anything again and again
Фазата што следи после романтичната фаза ... хммм ... мојата омилена фаза ако не се лажам.:smiz:
Мислам на тебе, а јас на никој не мислам, а мислам на тебе.
Благодарам! (што ме разбуди, што ме будиш, што ме заспиваш, што денес буквално ми требаше да те слушнам да го кажеш тоа што го кажа)
ТЕ СААКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ.........НЕМА ДОВОЛНО ТЕ САКАМ ЗА ДА ОБЈАСНАМ КОЛКУ СТВАРНО МИ ЗНАЧИШ И ТЕ САКАМ...
Ми недостигаш мило.
Сакам да си во моментов до мене, на местото каде што беше минатата ноќ. Сакам да те гушкам и гњавам без престан.
Ненаситна сум за тебе, знаеш?!
Добра ноќ и убаво да ми нанкаш.
Сонувај ја личноста која постојано те носи со себе, во мислите и срцето.
Sonce moe...
edvaj cekam da vidis sto sum ti nacrtal...
Te ljubam princezo moja i uste dva dena i povtorno ke slavime za nas :wub:
:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Te Shakam :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Добро утро бебе мое, имај прекрасен ден!!!!
Те Сонував!!!!
~~ Морето ми пријде.Ми раскажуваше за неговата сила, големина и се што во него живее... Јас почнав да му раскажувам за тебе и тоа се почувствува толку мало!!!~~
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.