Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
na momenti me vadis od takt:nerv:,ama na momenti tolku mi ide da te iznaguskam.........:back: ama sepak ne popustam,do kraj na vikendov si imas fora da si razmislis za ponasanjeto,sto i kako ke bide.......do tebe e! pozdrav

R

reactive89

Гостин
Убаво..... Успеа да дозволиш да се наметне едно нешто и да ни направи голем проблем, али знај во право сум, прашај кој сакаш... Неможеш да дадеш на некој поголемо значење од самата твоја врска со мене!!!

Размисли што правиш и што сакаш да направиш и постигнеш, а на крај кажи ми резултат од твоето мислење....

Но, јас како што кажав, веќе не му ќутам на никој, зашто сите си го земаа тоа за зло!!! Од сеа и ја ќе знам да зборам и да јадам она што не треба.... Не му ќутам веќе на никој, зашто никој незнае да го испочитува тоа!!! Прај се доле, остај сите да те газат, дозволи да бидат они во право иако можда не се понекад, дозволи си да им помогнеш и опростиш... епа неможе веќе вака.... вртам друга страница....

Сите, значи сите!!! Но, ако ти знаеш да го испочитуваш тоа како што го праеше тоа до пред неодамна, ти неспаѓаш во оние сите, верувај.... ти реков оти не спаѓаш, али ќе видиме што ќе решиш....
Имаш прекрасно срце, но прави сега што мислиш оти ќе е вред, а на крај кажи ми ги резултатите од твоите постапки и мислења....

Се нафати со некое гомно кое "не се грижи" за ништо како што велиш ти, ' не ти е гајле '... епа ми е само да знаеш, да не ми беше немаше да се борам за тебе.... Али ти си знаеш....

Не ме сфаќаш за некои работи, ми се лутиш, ми викаш се ти мораш... али коа морам да го сторам тоа мора, ти побарав само недела дена дур се средиме, а ти ми се налути.... Како што ти мораш да направиш некои работи и јас морам, извини но така е...

Секогаш се трга на убаво, и секогаш некој мора да го расипе ова.... Зашто? Зашто премногу доволуваме некој да ни се меша....

Размисли и кажи ми резултат....

Сето ова со тешко срце го кажувам, но тоа е болна вистина....

Само знај ако нешто сакам да успеам со овој пост, е тоа дека се борам за нас,а ти, а ти како ќе го сфатиш тоа, тоа е твое право...

Ја ти реков не збранувам, но немжеш поголема важност да дадеш на тоа, отколку нанашата врска.... ти реков почувствував тогаш одма коа сето ова почна како ми се оддели некое парче од срцево.... ти одлучи така... но, пази што праиш...

Претешко ми е да помислам на сиве овие зборови, а камо ли да ги пишам... но, ти си знаеш. одлучи, промена и јас или она кое не води сево ова...

п.с. само едно знај, сето ова што беше со нас, беше вистинско и искрено!!!

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Јас стварно не те сакам веќе... Толку ли е тешко да се поверува во тоа? :pipi:

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Полудувам кога сум далеку од тебе. Не знам ни што правам ни дали е тоа исправно, ни каде ќе ме одведе. Но кога сум во твојата прегратка, нема посигурно место од тоа.
Не постои друго место на кое сакам да бидам,
не постои друго лице кое сакам да го видам.
Те сакам... Знам дека за прв пат во животот научив да сакам од срце и душа, да давам без да барам нешто за возврат...

С

Сатори

Гостин
~*~

Знам дека ќе прочиташ ... впрочем читаш се што ќе напишам, знам.

Колку сум јас сигурна во своите емоции, колку многу сила имам за тоа што следи, треба да почувствуваш и да знаеш, тоа можам само да ти го покажам, ако ти го кажам не сме направиле ништо посебно, секој може се да каже секому, битно е тоа да го направи.

closed off from love i didn't need the pain
once or twice was enough
and it was all in vain
time starts to pass before you know it your frozen

ooh

but something happened for the very first time with you
my heart melted to the ground, found something true
and everyones looking round thinkin g i'm going crazy

ooh

but i dont care what they say, i'm in love with you,
they tried to pull me away,
but they dont know the truth,
my hearts crippled by the vein that i keep on closing

you cut me up and i
keep bleeding, i keep keep bleeding love, i keep bleeding, i keep keep bleeding love,
keep bleeding, keep keep bleeding love,
you cut me up

ooh

trying hard not to hear but they talk so loud
they pissing sounds fill my ears try to fill me with doubt
let them know that the goal is to keep me from falling
ooh

nothings greater than the rest that comes with your embrace

in this world alone the loneliness i see your face
your everywhere around me everyone thinks i'm going crazy

but i dont care what they say im in love with you
they tried to pull me away
but they dont know the truth

you cut me up and i
keep bleeding, i keep keep bleeding love, i keep bleeding, i keep keep bleeding love,
keep bleeding, keep keep bleeding love,
you cut me up

and its draining out of me
oh they find it hard to believe
i'll be wearing these scars for everyone to see

i dont care what they say
i'm in love with you
they try to pull me away
but they don't know the truth

ooh you cut me up and i
keep bleeing and i keep keep bleeding love, keep bleeding, keep keep bleeding love, keep bleeding, keep keep bleeding love

oh you cut me open and i
keep bleeding, keep keep bleeding love, keep bleeding, keep keep bleeding love

oh you cut me open and i keep bleeding keep keep bleeding love.

Ако велам дека те љубам, не се сомневај во тоа.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Two hearts are beating together :back:
I'm in love, I'm in love :pipi:
Is this forever and ever :vozbud:
I'm in love, I'm in love :pipi:

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Се добро што ќе сретнам,мислам дека е неделлив дел од тебе.И кога не верувам многу во љубовта,јас верувам во твојата моќ,и затоа со надеж срцето твое го чекам да ме прегрне и овој ден...............ТЕ САКАМ!!!!!!!!!!!СЕКОГАШ,ШТО И ДА СЕ СЛУЧИ..........

E

`EsCaPe`

Гостин
ај ти барем кажи ми дека ќе се видиме вечер да ми го разубавиш денов..немој да биде како минатиот петок те молам..нема да можам да издржам до утре...:nesum: ...ТЕ САКАМ !:wub:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Сигурен сум дека моментално го полагаш колоквиумот, стискам палци, мислам на тебе, те сакам:back:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Нeкогаш прајш да ми биди многу тешко. Оти така? Знајш дека мразам ко ќе прајш така, и знајш дека по секоја кавга ги решаваме убо проблемите. Оти на почетокот на кавгата да не го напрајме то? Двата треба да се смениме во тој поглед. Не е убо. Ко ќе гледам назад, и ко ќе размислувам, гледам кавги кои биле за чиста глупост. Наместо да го поминваме времето во кавгите, дај да си се сакаме.
Те сакам пингвинче мое. :back:

E

`EsCaPe`

Гостин
ај ти барем кажи ми дека ќе се видиме вечер да ми го разубавиш денов..немој да биде како минатиот петок те молам..нема да можам да издржам до утре...:nesum: ...ТЕ САКАМ !:wub:

едит : знаев бе знаев ... :( ... а и фала шо ме извести со смс-от ..поздрав.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Те сакам.И имам потреба цел свет да знае.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.552
Поени од реакции
2.741
Дека многу жалам што не можеше да го издржиш моето темпо на живот и ти реков ако сакаш да раскинеме ке те разберам али да ми кажеш дека сакаш да раскинеме во живо а не да ми праќаш смс и да ми кажеш дека готово е меѓу нас иако викаш и знам дека ме сакаш али имаш 21 година и мислам дека е многу незрело така да постапиш преку смс.Ти пожелувам среќен живот понатаму без мене навистина убаво ми беше може кратко али слатко со тебе и фала за тоа.Збогум

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не си свесен колку ме разнежуваш...дури и преку мсн...Само со еден збор, сум цела таква окезена и насмеана...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom