Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Све је као и обично, када о теби не размишљам стварно се осечам одлично!

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
те молам дај ми знак дека ме сакаш зошто мене ми се свига а.....о и не знам дали да се фатам со него затоа плс направи несто зошто ептен ми значиш и знам дека многу ме сакаш ама покажиго тоа

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
ме нервираат луѓето што се обидуваат да ни ја расипат нашата врска

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Среќна сум што сфатив дека има мнооогу боље од тебе!
Затоа престани да си ласкаш!:bip:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
мислам нетреба да се преоптоваруваш и да се споредуваш со мојата бивша и ако сакаш да те гледам како нејзе само ти можеш да го направиш тоа и да ми покажеш и докажеш дека ти си ВИСТИНСКАТА за мене

па кажи ФАЛА беееее

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
Sakam da bidam so tebe iako ponekogas mislam deka e nevozmozno...Tolku veceri placam mislejki na tebe...Nikkogas ne sum sakala nekogo kao sea, ti si mi najbiten vo zivotot... **** Te sakam...
Iako nikogas nema ova da go procitas ke se potrudam da doznaes i ednas da bides moj...Se nadevam...

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Леле 16 дена... Па вајда ќе се видиме, само да не испадне нешто неочекувано... Веќе ми недостигаш******

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Sakam samo da me gledas so moive oci(kako sto jas te gledam tebe) i se ke bide jasno!-....................

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
so kogo se vozese vcera ne vespa be konju eden?!

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Полн сум во себе што можам без тебе, дигам чаша и наздравувам во глас Нема ништо од нас! :cug:

N

NeMiRnA

Гостин
Sto znaat drugite za mene velis,a?Epa ocigledno mnogu,a ti premalku ili slucajno da ne me sakas haaa?Pa vaka pravis da se osekam kao ja ne vredam,zalam vaka mi dokaza deka vredam,a znam deka uste me sakas...osekam a i solzite te izdavaat,zalam so ja zapozna mojata losa strana,mora mnogu da si mi zgresil stom toa mi bese "najbezbolniot" nacin da ti kazam nekoi raboti.Ama...sepak....se bi dala da ja nemam gordosta i da viknam Te sakam,da te gusnam makar i da bilo toa smrten grev...samo da ja nemav gordosta....

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Ок те немам видено 1 дењн и побудалев! Цел ден по дома ми е пуштена Converting vegeterians, моите пцујат, комшиите исто така... Ама гајле ми е. Ти само помини си убаво, па вајда ќе дојдам и јас задутре....

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Драго ми е што последниве две три недели сме заедно 24 на ден зашто знам дека за некое време ќе отпатувам и нема да се видиме еден месец! Знам колку многу ќе ми недостигаш злато, знам дека ќе ни биде и на двајцата тешко еден без друг али исто така знам дека ако издржиме (а ќе издржиме) - кога ќе се вратам ќе ни биде најубаво на свет! Фала на убавите зборови кои ми ги кажа вчера пред спиење, верувам дека тоа го мислиш вистински. Не заборавај да ми се јавиш покасно за да ми кажеш во колку саат ќе дојдеш. Те сакам највеќе:)

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Зошто морам секое машко да го споредувам со тебе!:tapp:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Помина долго време од кога последно го видов твоето блескаво лице кое ми го разработи срцето. Срцето почнува да ми се лади и пополека да се крши како коцкички мраз. Солзите не го имаат топлиот допир на моето лице, голема суша има мојата душа, како утеха ми треба еден повик, едно јавување, водата што ќе ми ја исполне целата душа со радот и љубов за сите работи направени со тебе кои во овие моменти ми се толку апсурдни и безврдедни да помислам да ги правам со некоја друга личност. Само ти си потреба за моето срценце кое тагува и мисли на твоите најубави погледи и часови поминати со тебе.
I Love You With All My Heart

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom