Упссс....:motor:Досадни се и овој Мистичен и Калипсо. Дај по маил препукувајте си се. Забегавте од темата.
Не ни очекував Ти да ја разбереш иронијата...Таа беше наменета за некој со малку поголем IQ.:jaj:
Да, да а ти си со најголемото IQ на форумов, блазе нас што можеме да им дозволиме на нашиве очи да ги читаат твојте интелектуално просветлени постови...:nesvest:
Се зезнале со димните бомби :pos2::pos2::pos2:и пази димни бомби, униформи, 10луѓе ... организирано ... може мислеле 500 000 ќе лапнат ама којзнае ....
NIE ... toa sum jas i obicnata sirotinja kako mene. A VIE ste naduvanite tatini i mamini mazi so besni koli i kapital so koj se kurcite niz gradov. Ukradenite pari se ukradeni bez razlika dali ke bide toa od banka ili od nekoja firma ili “bogata kuќа“. И кога крадецот оди да пљачка нема да дојде кај мене зошто нема што да украде од мене. Тоа е она зошто се плашите вие. Сиромавиот не се плаши од лопов. Само лопов се плаши од лопов.Кои се тие НИЕ И ВИЕ гледам дека одма правиш поделби во обид да најдеш излез.
Дај те молам излези од предизборие ако се уште не си излезен или не знам кој ти е филмот кој е твојот став и што сакаш да докажеш со него?:jaj:
Ова нешто значи и може да не опамети сите.cheap bastards
only $50.000
Толку ли ефтино кошта цел башибозук да се надигне од Косово и да ровари по Струга два дена?
Инаку околу димните бомби значи се работи за уиграна екипа која многу добро знаела што прави.Се зезнале со димните бомби :pos2::pos2::pos2:
па тие може и на 5 000 000 да се надале, ама сметката дома и на пазар не е иста.
А инаку мислам дека веке се фатени крадците, само што полицијата не кажува.
ке имаат да си купат по еден мобилен и долен веш...толку од тие пари..50.000 евра кај нас, градоначалник на селска општина ги зема со два-три тендери.
Некој ги преварил крадциве, којзнае што очекувале.
Ако биле повеќе од 10тина , ќе има за секој по еден мобилен и нешто ситно.
Ne be sega ke gi nosat vo Pro credit , i ke gi mnozat za nekoja godina hihih50.000 евра кај нас, градоначалник на селска општина ги зема со два-три тендери.
Некој ги преварил крадциве, којзнае што очекувале.
Ако биле повеќе од 10тина , ќе има за секој по еден мобилен и нешто ситно.
Извине те ми ама мислам дека вакво препукување мегу себе за ваков случај кој се случи денес е непотребен.NIE ... toa sum jas i obicnata sirotinja kako mene. A VIE ste naduvanite tatini i mamini mazi so besni koli i kapital so koj se kurcite niz gradov. Ukradenite pari se ukradeni bez razlika dali ke bide toa od banka ili od nekoja firma ili “bogata kuќа“. И кога крадецот оди да пљачка нема да дојде кај мене зошто нема што да украде од мене. Тоа е она зошто се плашите вие. Сиромавиот не се плаши од лопов. Само лопов се плаши од лопов.