ама кој си ти за тебе некој да те убеди ...
даваш коментари а поима немаш кои се фактите ...
мислиш тие од Косово немале Македонски контакти??
фала богу муабетот не е да се затвори некој ...
но што ак оовие шо ги фанаа се дел од групата ...
ако не тие шо пукаа ... можеби се нивна логистика ...
ти многу површно размислуваш ...
во косово се колите ... вреќите ... и крај а ...
а ти, му го прочита постот воопшто на принц и дали свати што му беше поентата или онака само реплицираш да тропаш и ти некоја глупост.
1. Како што кажа и принц тврдеа дека колата е најдена накај косово, вреќите исто така се пронајдени во Косово.
2. Излегува портпаролот на мвр со изјава демек биле од Косово.
Сега можеме ние тука колку сакаме да дискутираме, и можеме да направиме филмови колку ни душа сака, но треба да бидеме малку пореални. Нели сите плукавме по полицијата кога неможеше да ги пресретнат и од сред Скопје на сред бел ден успеаа да им побегнат. Немој да мислиш дека ги бранам тие криминалци но едно ми е јасно верувам и на тебе, дечките биле професионалци, тие како на акционен филм успеа да ограбат банка, 10 минути пукаа низ скопје и пак избегаа, освен тоа биле опремени со опрема на специалци(панцир, димни бомби) и незнам што, каде беше нашата полиција тогаш да изреагираа. Не успеаа да ги фатат кога требаше и кога имаа шанса
тешко да верувам дека ги фатиле вистинските, освен тоа пиеле кафе на рамстор
, сигурно дека му го туриле некој маалски мангуп, тешко да верувам дека ги фатиле тие професионалци. Останува да видиме дај боже да не сум во право.:smir:
Освен тоа биле Албанци или не ич кур не ме боли, секој треба да си одговара за своите дела без разлика кој е и што е, ја искасапирал својата жена или ја силувал неговата ќерка воопшто не е важно, важно да биде пронајден
вистинскиот сторител и да се казни според законот, ништо повеке.