Тоа не е горе доле истата сума, 3 на 150 илјади не е исто со 7 на 50 илјади. Иначе пред 10тина минути одлета еден џандарски хеликоптер накај Косово, ако тоа има некаква врска со ова... а некој веќе го спомна нешто Блаце... па ај да видиме со теорииве на заговор.Чудно нели....
4.Грабежи на Македонски пошти се правеа со 2-3 луѓе, за горе доле иста сума на пари, ~150 000 евра на комерцијална или стопнаска чинам беше беа ограбени со четворица напаѓачи....
Нешто не штима овде...
Не ни очекував Ти да ја разбереш иронијата...Таа беше наменета за некој со малку поголем IQ.:jaj:Се надевам најскирено дека за брзо ќе ја укинат шенген бариерата за Македонија, и ќе ви посакам среќен пат во неповрат, каде ќе најдете среќа во друга држава.
Полицајци гинат, се справуваат со бандити овие на државата плукаат....
Среќно!
Не ти замерувам, толку ти е дадено...:kesa:Веднаш комуњарите се нафрлија како хиени со прикриени подмолни изјави кои индиректно ни даваат до знаење демек за грабежот е виновна сегашнава власт.:pos2: Навистина бедно. Нивната квазитеорија е дека немало вооружени грабежи пред 15 години кога СДС биле на власт, сега новава власт ги донела :pos2:
Нешто многу смрди!За 50 000 евра подобро ќе поминеле во некој поголем супермаркет со банкомат.
и пази димни бомби, униформи, 10луѓе ... организирано ... може мислеле 500 000 ќе лапнат ама којзнае ....Чудно нели....
1.Погрешно ги информирале можда, за количината на пари што во тој момент ќе има во банката....?!?
2.Не земале се што има во сефот....?!?
3.Нешто што во моментов не ни текнува....?!? , вртење на вниманието на полицијата, за некој поголем циркуз се случи кога овие не гледаат
4.Грабежи на Македонски пошти се правеа со 2-3 луѓе, за горе доле иста сума на пари, ~150 000 евра на комерцијална или стопнаска чинам беше беа ограбени со четворица напаѓачи....
Нешто не штима овде...
Прилично лешперски од твоја страна што во пост наменет кон мене пишуваш дека има ексклузива некој кој е наклонет на некоја партија. Што сакаш да ми кажеш со тоа? Не, стварно, кажи.Misticen, Bitushanecov ima ekskluzivno pravo na "pol. poentiranje" ili opomenta vazi samo za ne-dpmnovci ????
Абе кој е тој т.н. новинар, што шири дезинформации. Кои „сите“ кои „четворица“ кои „убиени“?? Која е таа банка пред Владата? Типов прошетал ли низ Скопје? Од каде е тој? Од Говрлево да не е?Уште еднаш...
Имате новинар очевидец...
Ранети пред Влада од грабеж на банка
Најмалку едно лице е рането од заскитан куршум пред зградата на Владата од грабежот што утрово се случи во филијала на ПроКредит банка, дознава forum.com.mk. Во грабежот се убиени сите четворица крадци, а повреден е и полицаец.
Инаку, куршумите кои фрчеле во банката и околу неа во центарот на градот завршија во автобус на автобуската станица пред зградата на Владата, при што најмалку е повредено едно лице.
Засега нема официјална потврда за настанот. Forum.com.mk наскоро ќе објави ексклузивни фотографии од настанот пред банката и пред Владата.
Ама, лешперски од твоја страна кон мене што во пост пишуваш дека има ексклузива некој кој е наклонет на некоја партија. Што сакаш да ми кажеш со тоа? Не, стварно, кажи.
Мистичен, не гледам ништо страшно дури и да се сврти на политика...Прво, темата е отворена во потфорумот политика и вести, второ секогаш ќе се најдат луѓе кои проблемот сакаат да го набљудуваат од политички аспект и тука не би требало да има никаков проблем... Најголемиот проблем кој се јавува на повеќето од темите е личното етикетирање и отворено непријателство спрема неистомисленици. Доколку е форумот демократски, пожелно е да се почитува туѓото мислење колку и да е спротивно од своето... Фала.:smir:Сите сте биле, ама сите до еден, вклучувајќи те и тебе во повеќе наврати поштедени од директни банови за испади и сте прошле со опомени. Мое право е да проценам дали некој ќе пројде со опомена, или ќе отиде на бан доколку не се корегира по опомената. Директно банирање ретко се практикува, секогаш прво се опоменува.
Ама, лешперски од твоја страна кон мене што во пост пишуваш дека има ексклузива некој кој е наклонет на некоја партија. Што сакаш да ми кажеш со тоа?
Океј, нареден пат одам стриктно по правила, да не биде дека опомените и банови од тема за оф топици не важат и за не-дпмнеовци.
Врти сучи, пак ја свртевте на политика.
ucitelke ucitelke bitusaaanec mi go zede molivot ))))))Ne, Jas i site drugi na ovaa tema go ispocituvavme tvoeto baranje. Se pojavi Bitushanecot i ja zaeba temata. Znaci samo toj ne te ispocituva. Ti pisuvas posle nego i ne reagiras. Ti teknuva, nego aj da ne se sitat dusmanite kje se odjavam :helou::smir:
Ne be cekat da slusnat na vesti kolku ukraleМожда ги бројат парите некаде ......
Види, не сум јас крив што има луѓе до толку опседнати со политика, што секоја ебана тема која што можат - ќе ја исполитизираат и ќе ја користат за пресметка со стари форумски "непријатели" или истурање на гнев кон нив, или истурање на гнев кон политичка партија.Најголемиот проблем кој се јавува на повеќето од темите е личното етикетирање и отворено непријателство спрема неистомисленици.
Форумот е, ама учесниците не се. Пожелно е да се почитува туѓото мислење, ама некој се гледа низ призма на политика. Наместо аргументи, се нудат навреди.Доколку е форумот демократски, пожелно е да се почитува туѓото мислење колку и да е спротивно од своето... Фала.:smir: