Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192
Член од
1 март 2007
Мислења
127
Поени од реакции
1
Abe koj znae sto ste videle.Se so znam ja ne sum videl i ne ni sakam da vidim dur mi e mirna dusava:)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Нешто сега слушнав на вестите на Сител!

Во Албанија, војската виделе НЛО. И тоа, не само во воздухот, тој слетал пред нив, незнам точно не слушнав се, имало и докази... незнам, ако некој најде нешто на НЕТ или, ако слушаше вестите на СИтел, нека каже нешто....

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
vo nekoe albansko pristaniste sletalo nlo okolu 20 min stoelo tamu i dvajca neznam dali bile vojnici go snimale i velat deka bile istovremeno i srekni no i se plasele

Член од
7 март 2005
Мислења
131
Поени од реакции
2
Toa za vo Albanija, vojnicite (dvajca bile) videle kako sletuva na krajbrezjeto nekoj NLO. I koga sletal se zadrzal podolgo vreme i pocnal da sveti vo razni boi. Posle toa isceznal so golema brzina.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
BuSaV напиша:
Toa za vo Albanija, vojnicite (dvajca bile) videle kako sletuva na krajbrezjeto nekoj NLO. I koga sletal se zadrzal podolgo vreme i pocnal da sveti vo razni boi. Posle toa isceznal so golema brzina.
Се е можно... Дури и Албанци да лажат е мошне можно:uvo: :pos2:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ние самите сме си вонземјани

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Necrophilia напиша:
ние самите сме си вонземјани
вО ПРАВО СИ И ЗА ТОА... :) зошто ако има ‘‘ВОНЗЕМЈАНИ‘‘ тогаш и ние би биле истото за нив. :D

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
и има клипче на тоа? Најдете.... закон!

Член од
5 март 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
CCC

abe so vi e na vas.Kakva amerika kavi amerikanci.Zar tie ne mozat da si gi isprobuvaat nivnite "CINII" kaj niv.PA KAJ NAS DOSLE.a so mislite zs samo amerikancite imaat letala so ne se fakaat so radar.a mislite deka ako amerika ima ubavo videno NLO mislite na nas ke ni kaze.ako kazat ke nastane vselenska vozbuda i strav.i ne si prajte gluposti na mozokot so amerika deka kaj nas doagaat!!!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ПРВО И ОСНОВНО!!! (ова се однесува на сите живи луѓе, не поединци)

Ако СТВАРНО веруваш дека нема друг интелегентен живот надвор од нашава планет (вонземјани), тогаш ти имаш под подпросечна интелегенција (да не речам, намш никаква интелегенција и логика)

А иначе ја верувам дека у AREA 51 у Америка, незнам точно у која пустина беше, ама под земја е, знам, имаат технологија која не е "наша"!
Доказ: Огромна разлика во технологијата од најновиот борбен авион и STEALTH авионот, кој е (беше) невидлив за радар?

Случајот РОЗВЕЛ, кај што се срушило НЛО кое подоцна со потплатување и наредба од американската армија, CIA и уште некои, испадна дека паднал временски балон (така нешто беше)!

Еве и доказ за НЛО и тоа виден и сниман тука, во Македонија (поточно во Кочани, таму мислам беше, не сум сигурен) каде што тогашната сопруга на Игор Џамбазов - Искра, со својата ТВ екипа, снимија една бела топчеста фигура која леташе (правеше "осмици") над некоја планина, приквечер, пред да се стемни целосно! Тоа баш го гледав на вести!
Топчестото НЛО, многу лесно си леташе и си правеше "осмици", по некое време ќе запреше во место и се распрскуваше (буквално) на 7 помали топчиња кои по неколку секунди пак се спојуваа во првобитна состојба, пак правеше "осмици", па пак застана, се распрска на 7 делчиња, се спои и летна нагоре со преголема брзина!
По овој настан, на тоа место непрекинато врнело дожд цели 7 дена...

BTW, 7 е најнзачајната бројка за настанувањето на светот, и решение за многу мистерии, ама тоа во друга прилика, има и докази...

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
NLO vo Makedonija

Mislam mozebi ova go ima nekade no navistina ne mi se citase temava...

eve vi nesto da gledate...
=

Makedonski ikoni ...

znam deka mozebi ne ste po istorija koga ste za NLO ama ova ima i Religija i Istorija i Makedonizam i NLO... sto e? epa videte sami kratko e klipceto.

P.S. Vselenski brod od Modelot "Zvezdata od Kutles" :P

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ова е најинтересно. Фигури што личат на нло по иконо, и стари цртежи и книги од пред неколку века.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Гижо напиша:
Ова е најинтересно. Фигури што личат на нло по иконо, и стари цртежи и книги од пред неколку века.
Да бе стварно, чудна работа.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Значи, може да е точно тоа што јас го кажав неколку поста погоре!

Член од
7 март 2005
Мислења
131
Поени од реакции
2
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
BTW, 7 е најнзачајната бројка за настанувањето на светот, и решение за многу мистерии, ама тоа во друга прилика, има и докази...
Daj kazi nekoi od tie misterii sto se reseni so ovoj broj, zaso epten me interesiraat vakvi raboti.

Kajgana Shop

На врв Bottom